Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MyszekFerrari

Najczęstsze zboczenia kobiet :) ?

Polecane posty

Ojoj nikt nic nie napisze to ja będę pierwsza 🙂

Ja tam nie wiem jakie są najczęstsze fetysze, wydaje mi się że to kwestia indywidualna, dlatego napisze co mnie kręci.

Kocham być uległa suczka dla swojego Pana, jak rżnie mnie mocno i sprawia ból, np. przyciąga za włosy do siebie, czasem uderzy w twarz jak jestem nieposłuszna, powie "waruj suko" 😉

Mam również fantazje o gwałcie, jestem już wcześniej wykorzystana w potarganej bieliźnie i włosach, zapłakana i rozmazana, niewinna biedna mała dziewczynka trzęsąca sie ze strachu, najlepiej jeszcze przypięta gdzieś smyczą na obroży. I wtedy wchodzi mój Pan 😉

Jest też druga strona uległości, czyli jak jestem dziewicą i mój wybranek uczy mnie wszystkiego, pieszcząc powoooli i ostrożnie aby (znowu małej dziewczynce) nie zrobić krzywdy i pokazać co jest co, co jest przyjemne. A ja znowu jestem taka wystraszona, przecież nigdy tego nie robiłam, nie pozwalam dotykać się w bardziej intymne miejsca, krępuje mnie to, ale coraz bardziej odczuwam przyjemność płynącą z tego zakazanego owocu i powoli poddaje się aż do meritum 😉

Opisałam to w skrócie bo i tak trochę miejsca i czasu mi to zajęło, ale myślę że Ci wystarczy 😉

Gość Goscsuczka

Takie same mam. Wszystkie tego chcą....

Gość 78/2

Moim zboczeniem od dwóch tygodni jest to forum 😉

Gość gość

nie wiem jak inne kobiety ale moja ma tak że jak jestem w domu to chodzę w dresach luźnych bez majtek bo ona chce mieć dostęp do mojego małego i jak tylko ma okazję to trzyma go w ręku dobrze że dzieci są bo bym musiał goły od pasa w dół chodzić po chałupie