Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angela

Kto by z tego skorzystał?

Polecane posty

Witam :classic_smile: Przeglądając różne fora każdy może znaleźć wontki typu "Chcę się wygadać" lub "Nie mam z kim pogadać". Pytanie polega na tym, czy ktoś byłby chętny skorzystać z usługi, która polega właśnie na wysłuchaniu bez oceniania i bez ingerencji w życie? A konkretnie przyjść do zupełnie obcej sobie osoby tylko po to by się wygadać, wypłakać, wyrzucić z siebie to o czym nie można powiedzieć nikomu w swoim otoczeniu.

Gość Alteanahi

Życie nauczyło mnie, że wszystko co powiem, druga osoba może to użyć przeciwko mnie i wykorzystać to jako moją słabość.

Gość gość
4 minuty temu, Alteanahi napisał:

Życie nauczyło mnie, że wszystko co powiem, druga osoba może to użyć przeciwko mnie i wykorzystać to jako moją słabość.

Patrycja pojedziesz ze mną do Holandii? będziemy razem uprawiali seks i mieszkali w jednym pokoju 

Gość Psses

Raczej nie, bo ci ludzie czesto nie maja kasy i to jest jeden z ich glownych problemow :)

Gość Agata
4 minuty temu, Angela napisał:

Witam :classic_smile: Przeglądając różne fora każdy może znaleźć wontki typu "Chcę się wygadać" lub "Nie mam z kim pogadać". Pytanie polega na tym, czy ktoś byłby chętny skorzystać z usługi, która polega właśnie na wysłuchaniu bez oceniania i bez ingerencji w życie? A konkretnie przyjść do zupełnie obcej sobie osoby tylko po to by się wygadać, wypłakać, wyrzucić z siebie to o czym nie można powiedzieć nikomu w swoim otoczeniu.

Są ludzie, którzy są doskonałymi słuchaczami. Bez zbędnych słów, bez wydawania opinii chętnie trzymają za rękę. Przyjaciele oraz ludzie obcy. Np. w sieci. ;=)

Wątki, tak jest poprawnie.

Gość nono

Tez sie tego boje. Bylam zawsze otwarta i wesola i jak spotkalo mnie nieszcescie zwierzylam sie sympatycznej sasiadce . Taka osobe udawala. Nie tylko poodwracala fakty i rozposiwedziala doslownie kazdemu o moim problemie, ale przedstawila to w taki sposob, ze ja bylam ta winna. Tego sie nie da odkrecic. Skutki jej zachowania czuje do dzis. Do tego stopnia ze jak poznaje nowych ludzi nie umiem zaufac nikomu i pewnie ominelo mnie wiele przyjazni. Po prostu nie zdawalam sobie sprawy, ze ludzi maja frajde z krzywdzenia kogos, z popsucia mu zycia. Teraz wiem, ze sa tacy. Nauczyla mnie tego sasiadka.

Gość Lubię

Jak wcześniejsza wypowiedź jest ogrom ludzi wokół Ciebie którzy potrafią słuchać tylko trzeba wyjsc do świata a nie beczec w Internecie I

29 minut temu, Gość Agata napisał:

Są ludzie, którzy są doskonałymi słuchaczami. Bez zbędnych słów, bez wydawania opinii chętnie trzymają za rękę. Przyjaciele oraz ludzie obcy. Np. w sieci. ;=)

Wątki, tak jest poprawnie.

Ja właśnie taką osobą jestem i przyciągam osoby z potrzebą wygadania się jak magnes. Dzięki za poprawienie mnie :classic_smile:

38 minut temu, Alteanahi napisał:

Dlatego chodzi o osobę zupełnie obcą, która tego nie zrobi

Gość Alteanahi
Przed chwilą, Angela napisał:

Dlatego chodzi o osobę zupełnie obcą, która tego nie zrobi

Chętnie podejdę do obcej osoby, powiem o swoich śmiesznych pomysłach, marzeniach, błędach, problemach - musiałby być to tylko taksówkarz, a ja musiałabym być nieźle naćpana by o tym rozmawiać.
Podchodzę do tego w ten sposób, że moje problemy są moimi problemami i muszę się z nimi uporać sama, a najlepiej milczeć i udawać, że wszystko jest idealnie. Kogo obchodzą moje problemy? Tylko mnie mogą.
Jednak szlachetne masz myślenie i podejście. Jednak świat tak nie działa, że podejdziesz do kogoś powiesz wszystko i odejdziesz.

3 minuty temu, Alteanahi napisał:

Jednak świat tak nie działa, że podejdziesz do kogoś powiesz wszystko i odejdziesz.

Przynajmniej 2razy w miesiącu mnie to spotyka. Ktoś zupełnie mi obcy zagaduje do mnie opowiadając mi o swoim życiu lub problemach, a potem jakby nigdy nic idzie w swoją stronę

Gość Alteanahi
9 minut temu, Angela napisał:

Przynajmniej 2razy w miesiącu mnie to spotyka. Ktoś zupełnie mi obcy zagaduje do mnie opowiadając mi o swoim życiu lub problemach, a potem jakby nigdy nic idzie w swoją stronę

To się tylko cieszyć jeśli Tobie to nie przeszkadza i dzięki temu czujesz się lepiej :)

2 minuty temu, Alteanahi napisał:

To się tylko cieszyć jeśli Tobie to nie przeszkadza i dzięki temu czujesz się lepiej 🙂

Mi wystarcza, że druga osoba lepiej się czuje

Gość mari872

Tak z innej beczki... trafiłam na świetne urządzenie dzięki któremu możesz wykonywać drogi zabieg mikrodermabrazji codziennie  w domu... Serdecznie wam polecam szczególnie, że cena tego urządzenia to jedna wizyta u kosmetyczki...

tutaj kupiłam ozin.pl

Jestem tu nowa, czy mogę jakąś odpowiedź na przykład polubić? Jak to zrobić?