Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Młody22222

Przesądy naszyjnik POMOCY!!!

Polecane posty

Gość gość
2 minuty temu, Młody22222 napisał:

w jakim sensie ? haha 

W takim sensie, że kotu nie zapłacisz alimentów.

Poza tym to jest kobiece forum mały fiutku.

2 minuty temu, marawstala napisał:

Tak po prostu... Te koty potrafią odczarowac pecha : )

niby tak hah dziadkowie mają haha tylko że wolałbym już teraz haha

Gość marawstala

Mam sztuczna staruszkę : ) (pisze oczywiście o choince) 

Gość gość
6 minut temu, Młody22222 napisał:

niby tak hah dziadkowie mają haha tylko że wolałbym już teraz haha

Wiem, że wolałbyś już teraz ale poczekaj aż kupisz prezerwatywy i wtedy będziesz ją posuwał a teraz strzep sobie siusiaka to wtedy przejdzie ci napięcie seksualne.

14 godzin temu, marawstala napisał:

Mam sztuczna staruszkę : ) (pisze oczywiście o choince) 

podobno jedyne czego dawać nie można to krzyżyk i naszyjnik z pereł 

Przed chwilą, Sythia napisał:

Podobno nie wolno wierzyć w przesądy bo to przynosi pecha. ;D

No niby tak hah tzn ja nadal uważam że dam ten naszyjnik i to bardziej umocni nasze uczucie połączone dwa serduszka razem jedno przez drugie ^^ tylko wolę się dowiedzieć bo w internecie na wp i biżu coś tam pisze ze to przywiązuje a na zabobiny blog że to szybkie rozstanie ale w większości pisze że jest to coś bardzo dobrego tak jak pasek czy apaszka 

1 minutę temu, Sythia napisał:

Ja nie wierzę w żadne przesądy i mam spokój. Najlepiej zapytać się swojej połówki, przecież dużo ludzi razem kupuje prezenty na święta i nie robi z tego tajemnicy. ; )

Tzn zrobiłem tak że siedziałem na telefonie po zamówieniu ogladam sobie i ona mówi ale piękny naszyjnik i wtedy no ale ja już kupiłem Ci prezent i dlatego jestem zadowolony z zakupu tylko że czytałem że naszyjnik ma przywiązywać i powodować umocnienie więzi i na 10 stornach tak pisze wp, etc ale na jednej czy tam 2 pisało że możę to powodować szybkie rozstanie tak samo pasek że ludzi do siebie przywiązuje a na jednej że to pogorszenie znajomości i sam już nie wiem tzn chodzi że się trochę obawiam haha

Przed chwilą, Sythia napisał:

Dołącz do tego piękne życzenia i będzie dobrze, a przesądami się nie przejmuj. ; )

W sumie prawda my mamy swoje słowo zamiast kocham Cię bo na początku powiedzieliśmy sobie że to można powiedzieć każdemu a mamy takie które nikt nigdy nie usłyszał haha. Postaram się i w sumie racja bo na 200 stron 150 bedzie mówić tak a inne tak i jest 10 do 2 i raczej no wszędzie przeszukałem i brak jakoś takich rzeczy w większości i lepiej ocenianych mówi że to przywiązuje