Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyślony 28 poznań

Po dwóch ciążach nie czuję jej pochwy

Polecane posty

Gość zamyślony 28 poznań

Poznałem kobietę  36 lat która ma dwoje dzieci (10 i 13 lat). Podczas stosunku gdy w nią wchodzę prawie nic nie czuję (kochamy się bez gumki). Ledwo czuję tarcie. Bzykanie jest do d..pytanie.

Serio po dwóch porodach kobieta zawsze jest taka luźna ?? Nie spodziewałem  się. Moje rówiieśnice panny są zdecydowanie ciaśniejsze.

4 minuty temu, Gość zamyślony 28 poznań napisał:

Poznałem kobietę  36 lat która ma dwoje dzieci (10 i 13 lat). Podczas stosunku gdy w nią wchodzę prawie nic nie czuję (kochamy się bez gumki). Ledwo czuję tarcie. Bzykanie jest do d..pytanie.

Serio po dwóch porodach kobieta zawsze jest taka luźna ?? Nie spodziewałem  się. Moje rówiieśnice panny są zdecydowanie ciaśniejsze.

Na 99% trololo, ale zawsze jest oral, anal, plastyka pochwy a jak niczego z tego nie chce - inne kobiety.

Gość zamyślony 28 poznań
4 minuty temu, Piaskun napisał:

Na 99% trololo, ale zawsze jest oral, anal, plastyka pochwy a jak niczego z tego nie chce - inne kobiety.

Żaden trolling, pierwszy raz chodzę do łóżka z kobietą która urodziła 2 dzieci. 

5 minut temu, Gość zamyślony 28 poznań napisał:

Żaden trolling, pierwszy raz chodzę do łóżka z kobietą która urodziła 2 dzieci. 

Cóż, w Polsce standardowo robi się nacięcie krocza (mało która kobieta zaznacza, ze chce naturalnie). Jeśli potem lekarz słabo zszyje to do środka można włożyć gaśnicę samochodową.

Gość Mil

Porozmawiaj z nią o tej plastyce pochwy. Ona też mogłaby mieć dzięki temu o wiele lepsze doznania.

Można też ćwiczyć mięśnie kegla, raz, że to poprawia życie seksualne to jeszcze podobno zapobiega nietrzymaniu moczu w przyszlosci..

Gość Gość
9 minut temu, Piaskun napisał:

Cóż, w Polsce standardowo robi się nacięcie krocza (mało która kobieta zaznacza, ze chce naturalnie). Jeśli potem lekarz słabo zszyje to do środka można włożyć gaśnicę samochodową.

Jesteś ekspertem nawet od porodów. Gratuluję. 

Gość koniec i kolana ha ha ha h
12 minut temu, Piaskun napisał:

Gaśnicę samochodową ??? bu hahahahaha upadłem ze śmiechu :-):-)

2 minuty temu, Gość koniec i kolana ha ha ha h napisał:

Gaśnicę samochodową ??? bu hahahahaha upadłem ze śmiechu :-):-)

Słowo klucz: hiperbola. Bodajże omawiana w 5 czy 6 klasie podstawówki.

Gość Kghj
15 minut temu, Piaskun napisał:

Znawca kobiet się znalazł. Rodziłeś kiedyś? Ze taki obeznany jesteś? Nie masz pojecia jak przebiega poród i o tym, ze nacięcie krocza czesto jest potrzebne ( choc nikt tego nie chce!) 

Nie odzywaj sie jeśli masz pieprzyc bzdury!

2 minuty temu, Gość Kghj napisał:

Znawca kobiet się znalazł. Rodziłeś kiedyś? Ze taki obeznany jesteś? Nie masz pojecia jak przebiega poród i o tym, ze nacięcie krocza czesto jest potrzebne ( choc nikt tego nie chce!) 

Nie odzywaj sie jeśli masz pieprzyc bzdury!

Oho, za dużo luzu na dole za mało w podejściu do świata.

Gość Gość

Chuj tam że dziecko przeszło liczy się ciasna pochwa haha. Żal. 

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Chuj tam że dziecko przeszło liczy się ciasna pochwa haha. Żal. 

Są kobiety dla których najważniejsze w życiu są dzieci, są mężczyźni dla których najważniejsze są wspólne relacja w tym seks, albo i nawet przede wszystkim.

Gość Małgoś
38 minut temu, Gość zamyślony 28 poznań napisał:

Nie, nie zawsze kobieca pochwa po porodach jest luźna. Zależy to od wielu czynników.  Jednym jest budowa, drugim może być penis czy jeszcze coś tam. Poród nie ma nic do rzeczy w sumie sumarum. Nawet jeśli krocze jest nacięte, a pochwa pokiereszowana wszystko jest elegancko załatane. Pochwa się świetnie kurczy, goi i nici rozpuszczalne robią swoją robotę.  ; ) A krocze, no tak czasem jakiś felczer zrobi to po chuju, że tak powiem i trzeba poprawiać. Może Ty masz dla swojej kobiety za małego fiuta i stąd te dylematy?

Gość Gość

To żałosne bo dziecko jest wspólne. Z żalem się was obserwuje i słucha. 

Gość Kghj
2 minuty temu, Piaskun napisał:

Są kobiety dla których najważniejsze w życiu są dzieci, są mężczyźni dla których najważniejsze są wspólne relacja w tym seks, albo i nawet przede wszystkim.

Współczuję kobiecie, jeśli będziesz ja miał egoisto. 

Gość Małgoś

Zawsze możesz użyć dodatkowych gadżetów w razie awarii i w razie gdyby Twoja kobieta nie chciała nic z tym zrobić, tz. z luźną pochwą czy małym penisem, jeśli takiego posiadasz. Wibratory, palce, nakładki... etc. 

Przed chwilą, Gość Kghj napisał:

Współczuję kobiecie, jeśli będziesz ja miał egoisto. 

A czemu niby nie miałbym dbać o własne potrzeby? Już widzę jak ty bez oczekiwania czegokolwiek w zamian obsługujesz swoich partnerów przeszłych i obecnych.

Wsadź sobie w temat tego wątku swoje żałosne chwyty erystyczne.

Gość Gość

Jaki ty jesteś skrzywiony. Aż mi ciebie szkoda. Trudno się dziwić że obecni mężczyzni to jakieś sieroty jeśli mają tak chujowych ojców za wzór. Kobiety też pokrzywione siła rzeczy. 

Gość gosc

Masz małego,cienkiego fiuta i pewnie kazda pochwa będzie dla Ciebie za duźa ,jak Ci to nie pasi to  daj se spokoj z seksem .

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Jaki ty jesteś skrzywiony. Aż mi ciebie szkoda. Trudno się dziwić że obecni mężczyzni to jakieś sieroty jeśli mają tak chujowych ojców za wzór. Kobiety też pokrzywione siła rzeczy. 

Matka polka...

Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Masz małego,cienkiego fiuta i pewnie kazda pochwa będzie dla Ciebie za duźa ,jak Ci to nie pasi to  daj se spokoj z seksem .

Wątpię byśmy się poznali. Nie interesują mnie karyny z przychówkiem.

Gość Gość

Jeśli dla ciebie matka polka jest ktoś dla kogo ważniejszy jest prawidłowy poród i dziecko od luzu w pizdzie to dam ci bezcenna rade: zostań sam na wieki bo związki nie są dla niezdrowych egoistow. 

Gość ...

Też myślę, że to prowo jakiegoś gimbusiątka.

Moja eks mimo, że nie rodziła była luźniejsza od obecnej żony, która urodziła naturalnie 2 dzieci. Pierwsza to był kawał kobity, nigdy nie miała ze mną orgazmu, druga szczupła, drobnej budowy, z orgazmami żadnego problemu. Po porodach również.

Gość trafnie
28 minut temu, Gość Małgoś napisał:

Nie, nie zawsze kobieca pochwa po porodach jest luźna. Zależy to od wielu czynników.  Jednym jest budowa, drugim może być penis czy jeszcze coś tam. Poród nie ma nic do rzeczy w sumie sumarum. Nawet jeśli krocze jest nacięte, a pochwa pokiereszowana wszystko jest elegancko załatane. Pochwa się świetnie kurczy, goi i nici rozpuszczalne robią swoją robotę.  ; ) A krocze, no tak czasem jakiś felczer zrobi to po chuju, że tak powiem i trzeba poprawiać. Może Ty masz dla swojej kobiety za małego fiuta i stąd te dylematy?

nikt tu z obecnych nawet nie pomyślał, że autor może mieć małego siurka :D:D:D

Gość Gość

Bo karyny nie mają prawa myśleć o penisach takich zajebistych gości. To dla niego uwlaczajace i obrazajace dla jego majestatu samca alfa. 

Gość gość
33 minuty temu, Gość Małgoś napisał:

kim jestes Gosiu ??? 😘

Gość Zamyślony28poznań
4 godziny temu, Gość trafnie napisał:

nikt tu z obecnych nawet nie pomyślał, że autor może mieć małego siurka :D:D:D

Mam normalnego.