Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwina

Poszukuje dobrego Okuliste

Polecane posty

Gość Malwina

Mieszkam niedaleko Białegostoku i szukam właśnie w tych okolicach może być troszkę dalej dobrego okulistę który by wyleczył zaćmę.

Gość Fabian

Jeżeli chodzi o zaćmę, to ja leczyłem się prywatnie w Białymstoku u doktora Michnowski bodajże przy ulicy Świętego Rocha wielu ludzi go chwali, podobno najlepszy specjalista w Białym 🙂

Gość Robert

Ja również mam problemy z zaćmą jeszcze nie wybrałem specjalisty i robię mały research 😄 jak z opieką u niego i jak z cenami ?

Gość Marek

Powiem szczerze że jestem bardzo zadowolony, opieka super (nie tak jak w państwowym szpitalu) a jeżeli chodzi o koszta to jestem mile zaskoczony nie musiałem ruszać oszczędności 😄

Gość Remek

Mogę z czystym sumieniem polecić doktora Michnowskiego z Białego. Naprawdę dobry specjalista i ma dobre podejście do pacjenta.

Gość Czarek

Ja ze swojej strony również polecam doktora Michnowskiego. Jeżeli chodzi o ceny to nie są one wygurowane w porównaniu do innych zakładów. Sprzęt bardzo dobry, podejście do lekarza naprawdę fajne i przede wszystkim wytłumaczy wszystko, jak wygląda zabieg, jak później się po zabiegu zachowywać, czego unikać.

Gość Marcin

W naszej okolicy to tylko Michnowski. Szybko, tanio i przede wszystkim naprawdę skutecznie.