Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beka z typa

Piaskun to brzydki prawiczek na utrzymaniu matki

Polecane posty

Gość beka z typa

Nigdy nie widział gołej baby na żywo

Gość blb

ale tu komus zazdrosc zad scisnela a glupota pozwolila zeby ten stan wrecz uszami sie wylewal:D

Gość a ja bym

Piaskuna chętnie wypróbowała, dzięki prawiku za topik

Gość ma ich dość sporo!

Może teraz ,coś o człowieku orkiestra ,herszta bandy i wianuszkiem k***wkoło siebie ! To nic ,ze stary ,ale trzyma się widać nieźle ,choć zwieracze mu puszczają ,sra i leje na forum i pod siebie, roznosząc smród ,to jeszcze wzrok niezły ,w internecie wszystko wybada ,choć już nie tak jak dawniej ,ale jeszcze ,jeszcze.... Urodzony przed wojną ,sierota na komunistycznym chlebie wychowany ! Ukończywszy studia Nową Hutę budował i w Krakowie się ostał ! Choć z książęcej rodziny, nowej władzy się tak przypodobał ,że go na stypendium, do Anglii wysłali, języki szlifować ! Nikt z młodych w tym czasie ,takiego honoru nie dostąpił ,trzeba było sobie zapracować ,albo młodej władzy się sprzedać , jak ? Wiadomo! Po powrocie do kraju pracę dostał niezłą , zwiedził z firmą, trochę świata, dorobić, to się niczego nie dorobił , wszystko poszło przelewem i na alimenty ! Jedna żona ,druga żona, puściły go kantem ,któraż mogła wytrzymać , ogona moczącego we wszystkim, co się tylko ruszało ,aż ona ta trzecia ostatnia ,zaciążyła i nawet przed ołtarz św do kościoła go zaciągnęła ,żeby ślubował ! Nic dla niej nie było przeszkodą ,ani to że pije ,ani to ,ze alimenty ,nie tylko na ślubne ,ani nawet to,że o lat kilkanaście starszy i ,że bliżej mu do ojca jej, niż do niej ! Śluby kościelne ,dziecko i młoda żona ,nie zatrzymało go jednak przy jednej ,dalej sprzęt miał sprawny ,więc zaliczał ,zaliczał ,które były chętne i pił jak dawniej !Przyszły w końcu niezbyt dobre dla niego czasy , komunizm upadł ,a wraz z nim zakłady pracy ! Czas transformacji ,jedni się odnaleźli ,umieli się przystosować ,poszli w biznesy ,inni jak nasz milusiński na rentę chorobową,żeby jakoś przy pomocy ZUS-u do emerytury przetrwać ! Marne grosze to były,ale mógł jeszcze u kolegi,który kupił zakład dorobić i do wymarzonej emeryturki doczekał ! Choć na wiele nie starczało , ale pewne i stałe ! Kolesie od kieliszka , jeden po drugim, jak muchy padali ,a on jeszcze rześki , sprzęt mu tylko szwankował ! Żona kochanków zmieniała jak rękawiczki ,raz po raz innego ,ale cóż poradzić mógł na to ,podkulał ogon i w kieliszku dalej tulił smutki ! AŻ tu proszę państwa ,cud stał się, nad cudy ! Odżył , lat kilkanaście mu ubyło ! INTERNET MU PODŁĄCZYLI !!!Bożesz ty mój ! Świat ścielił mu się do nóg ! Tyle możliwości ,jak nigdy! NOWE ŻYCIE DOSTAŁ i to jeszcze jakie ? Mając techniczne wykształcenie ,elektryk przecież i łeb na karku, z informatyką czuł się za pan brat ! Nic nie było dla niego trudne ,zaczął się rozwijać ! NA wszystkich forach brylował ,mógł być tym kim sobie tylko zapragnął ! Baby same pchały mu się do łóżka ,wystarczył tylko bajer ,nawet nie musiał zbytnio się starać ,a na kamerce przecież zamiast siebie wstawić film z młodym bogiem zawsze może i tak mu czas leciał ! Tyle stron , tyle ci*ek młodych widział ,zamykał oczy przed snem i tylko mu się przewiały ogolone pierogi i bułeczki smaczne ,ale cóż ? nie mógł sobie włożyć ,sprzęt odmawiał współpracy ,zwiądł ! Przerobił wszystkie zboczenia w internecie i tylko marzył,żeby któraś jeszcze klękła przed nim, tak realnie, a tu k**a ten ani drgnął ! Więc doszukał się skat i stwierdził przecież SRAĆ JESZCZE MOGĘ ! Ucieszył się z tego bardzo i kiedy siada na muszlę klozetową ,wyobraża sobie ,że sra w czyjąś mordę ! Stąd tak strasznie zawalone jest gownami to forum ,bo co pomyśli to zaraz o tym pisze ! Ale to nie wszystko o jego działalności !No, ale proszę państwa samym seksem się żyć nie da ,oglądanie c*pek kosztuje,przecież takie strony nie tworzy się charytatywnie ,a tu emerytury mało,ledwo, ledwo wystarcza na jedzenie ,a alkohol i papierosy, to za co ? Pomyślał więc ,żeby interes założyć ,w końcu włamywanie w cudze komputery weszło mu w krew /skądś tematy dla setek swoich profili ,musiał czerpać/ sam pisał ,że to takie proste ,na poziomie gimbusa ,a ludzie tacy ciemni i o swoje interesy, dbać nie umieją ! Banda trojga ,on ,żona i szwagierka, to trochę za mało ,więc wciągnął do interesu jeszcze kilku ,żeby się działo ! Naciągali ludziom telefony ,nabijając im rachunki ,a że 4 tyś ich mieli, to nawet grosze ,robiły w miesiącu sumkę ,nie małą ! Przecież ,nikt rachunków nie sprawdza ,aż tak dokładnie ,a nawet gdyby ,to w domu pełna chata ,mąż ,syn ,koledzy ,nikt na śmieszność ,nie będzie się narażał ! Interes się kręcił ,dość dobrze ,na trybunach for ,tylko ich awatary wisiały ,jako najpopularniejszych ! Wszystko można było załatwić ,gdy im ktoś na forum podskoczył,na wzór fali w w wojsku /ustawkami to nazywali/ uaktywniali dziesiątki swoich lewych profili ,robiąc tłum,aby takiego zniszczyć ! A gdyby ,dalej podskakiwał, to przecież z jego komputera ,można na alegro próbować się włamać,albo do banku, lub zdjęcia dzieci i taki ,mając kłopoty z policją ,siedział już na dopie cicho ,nie wadząc ! Telefony jednak to było za mało ,interesy trzeba przecież rozwijać , więc wpadli na pomysł , że ten materiał filmowy ,nakręcony potajemnie ,można nie tylko do szantażu wykorzystać ,ale jeszcze na tym ,nieźle zarobić ! Są strony z kamerkami zbierają żetony ,więc wizerunki i tło podglądanych ,a c*pa , swojej starej ,czy szwagierki i spoko kasa leci ! Nieźle na tym interesie zarabiali ,bo szwagierka nawet 100 tyś oferowała temu ,kto się z nią ożeni , z pensji z budżetówki i na sprzątaniu ,takich pieniędzy ,odłożyć się przecież nie da ,każdy nawet słabo rozgarnięty, o tym wie ! I wszystko by hulało , nadal ,aż pojawiła się ONA i nie bacząc na przykrości z ich strony ,straszenia ,zmuszania do samobójstwa , interes im rozpiertoliła! Bo nagle, ta" k*rwa " prywatnie ,zaczęła przypominać ,kogoś zupełnie innego ,niż oni ją przedstawiali ,nie dość ,że wyłapała, im wszystkie profile ,nazywając ich z imienia i nazwiska ,to jeszcze nieustraszona ,przy swoim nieugięcie stała ! Znalazło się kilku ,co zaczęli ,bacznie obserwować i wykryli ,że te cipy ,na kamerkach są znaczone ,choć awatary i wizerunki inne ,ci*pa ta sama,a że oglądali w swoim życiu nie jedną , zaczęli się zastanawiać DLACZEGO ????

TO ŻYCIORYS TEGO WIELONICKA , NA TYM FORUM ,OPRÓCZ PIASKUNA , OBSŁUGUJE JESZCZE WIĘCEJ NICKÓW !

Gość recko

bardzo szczegolowa AUTOBIOGRAFIA.

niestety, nikt przy zdrowych zmyslach nie przyzna ci za to zadnej nagrody, nawet za samoosmieszenie.

Gość pokaże

Nie liczę na nagrodę ,ale na sprawiedliwość ! Podobnie jak na tamtych forach ,każdy cicho siedzi ,chroniac swoją doopę ! Mam w tym swój cel i czy wam się to podoba ,czy nie ,będę dalej pisać ,

aż dopne swego ! Jedni trzymają jezyk za zębami bo zamieszani ,

inni z obawy przed zemstą!Jedni i drudzy siebie warci !Co będzie czas

Gość pokaże
19 minut temu, Gość recko napisał:

bardzo szczegolowa AUTOBIOGRAFIA.

niestety, nikt przy zdrowych zmyslach nie przyzna ci za to zadnej nagrody, nawet za samoosmieszenie.

Tylko biografię zauważył/aś ? To co na końcu ,najważniejsze ! Jakos nikt o tym nie chce wspominać ?Z obawy ,czy z niedowierzania ? Wszyscy jesteście w to zamieszni ?

Gość recko

no juz dopiales swego. pokazales sie jako patologiczny idiota. brawo, cel zrealizowany

a co, chciales czegos innego? to trzeba bylo najpierw pomyslec zamiast wstawiac swoja autobiografie. teraz troche za pozno zgrywac bohatera:D

Gość błękitnaa

Tu też ktoś ma ból dupy 😴

Gość Bardzo ciekawy !
1 minutę temu, Gość recko napisał:

no juz dopiales swego. pokazales sie jako patologiczny idiota. brawo, cel zrealizowany

a co, chciales czegos innego? to trzeba bylo najpierw pomyslec zamiast wstawiac swoja autobiografie. teraz troche za pozno zgrywac bohatera:D

Hahahaha no i już widzę z kim rozmawiam !  Taki podobno inteligentny ,a tylko tyle potrafił wymyślić ! No ale cóż mozecie wiecej pisać ,żeby się nie wkopać , tylko odwracać kota ogonem ! To twój zyciorys ,nie moja autobiografia ,wklejany od miesiaca i dłużej ! Dla odmiany wkleję życiorys twoich K z ktorymi ten interes prowadzisz ,wiem o nich wiecej, też będzie ciekawy !

Gość Bardzo ciekawy !
6 minut temu, błękitnaa napisał:

Tu też ktoś ma ból dupy 😴

Dzień dobry ! Ujawnijcie wiecej swoich logowanych nickow,czemu tak nieśmiało ,macie ich tutaj moc !

Gość więc go ponawiam !

W topiku niżej ,zadałam wam pytanie ,co bardziej wam się opłaca ,zdobywanie i naganianie nowych kandydatek ,czy sprzedaż nakręconych potajemnie filmów i zdjęć ? Bo to ,że pokazywanie krocza pod cudzym wizerunkiem to zapewne najbardziej i to wiem ! Pytanie pozostało bez odpowiedzi

Gość więc go ponawiam !

W topiku ,o zarobkach na kamerkach ,który jest na drugiej str/link mi ukryli do zatwierdzenia ,przez moderatora/zadałam wam pytanie ,co bardziej wam się opłaca ,zdobywanie nowych kandydatek ,czy sprzedaż nakręconych potajemnie filmów i zdjęć ? Bo to,że pokazywanie krocza pod cudzym wizerunkiem , najbardziej i to wiem ! Pytanie pozostało bez odpowiedzi

Gość przecież nie pyta ile

tutaj też  brak odpowiedzi,ciekawe dlaczego ?

Gość recko
5 godzin temu, Gość Bardzo ciekawy ! napisał:

Hahahaha no i już widzę z kim rozmawiam !  Taki podobno inteligentny ,a tylko tyle potrafił wymyślić ! No ale cóż mozecie wiecej pisać ,żeby się nie wkopać , tylko odwracać kota ogonem ! To twój zyciorys ,nie moja autobiografia ,wklejany od miesiaca i dłużej ! Dla odmiany wkleję życiorys twoich K z ktorymi ten interes prowadzisz ,wiem o nich wiecej, też będzie ciekawy !

"ciekawa" masz wade wzroku. wiesz, ze tego typu psychozy to sie powinno leczyc? w kazdym razie teraz juz na pewno wiesz.

moj zyciorys... a kim ty niby jestes zeby cokolwiek o moim zyciorysie wiedziec? TY to TY. wiec jedyne co mozesz napisac "o mnie" znasz z WLASNEJ autopsji. nie oczekuj ze bede wspolczul, sposob w jaki sie obnosisz z ta swoja patologia sprawia, ze czuje do ciebie jedynie polaczenie obrzydzenia z pogarda. zmartwie cie: niezaleznie jaka AUTOBIORAFIE tutaj wstawisz, spsob w jaki ja przedstawisz zawsze cie zdradzi wiec zawsze wywolasz pogardliwosc.

dlatego zegnam, moze jesli sie wysilisz to sie posmieje jeszcze w przyszlosci z twojej psychozy. ale na nagrody, nawet najbardziej zenujacej schizofrenii nie masz co liczyc. za slaby twoj warsztat.

Gość !!!!

No nie bardzo wam to wyśmiewane z mojej "psychozy", ostatnio wychodzi !Tak naprawdę to nie wiecie co z tym fantem zrobić ! Nie macie zbytnio dużego pola manewru , co się ruszycie to się obijacie, o przeszkody !

Gość LOL

strasznie bredzisz. moze zjedz obiad?

Gość tak w skrócie !
22 godziny temu, Gość recko napisał:

"ciekawa" masz wade wzroku. wiesz, ze tego typu psychozy to sie powinno leczyc? w kazdym razie teraz juz na pewno wiesz.

Wada wzroku ,nie jest spowodowana psychozą i nie wyleczy się jej lecząc psychozę, której nie mam. Lekarz z ciebie jak z koziej doopy trąba ,raczej zajmij się czymś innym , a nie stawiaj diagnozy ,bo się na tym nie znasz !

moj zyciorys... a kim ty niby jestes zeby cokolwiek o moim zyciorysie wiedziec? TY to TY. wiec jedyne co mozesz napisac "o mnie" znasz z WLASNEJ autopsji. nie oczekuj ze bede wspolczul, sposob w jaki sie obnosisz z ta swoja patologia sprawia, ze czuje do ciebie jedynie polaczenie obrzydzenia z pogarda.

Nie jestem facetem ,nie jestem w  wieku geriatrycznym jak ty ,a wiedzę o tobie mam od twojej szwagierki ,przez 25 lat opowiedziała wszystko z detalami ,a ja mam dobra pamięć ,więc życiorys ,choć w skrócie ,dokładny ! Ostatnie lata twoje, poznała z internetu i pisząc pozwy do prokuratury !  Czujesz do mnie obrzydzenie ,bo piszę prawdę o tobie ,na publicznym forum ? Nie trzeba było latami włamywać się do mojego komputera ,inwigilować mnie ,ujawniać prywatne sprawy z podsłuchów na forach ,filmować i niszczyć moje życie !To zabronione prawem ! Robiliście to w kilku ,bez możliwości z mojej strony obrony !

zmartwie cie: niezaleznie jaka AUTOBIORAFIE tutaj wstawisz, spsob w jaki ja przedstawisz zawsze cie zdradzi wiec zawsze wywolasz pogardliwosc.

Ja się nie ukrywam, nie mam takiej potrzeby ,nie gram ,nie bawię się, jak wy moim życiem.Człowiek bez czci i honoru jak ty i twoje szmaty w tym względzie niewiele mają do powiedzenia ! Pogardę do ludzi , macie we krwi , więc nie strasz ,bo głupa z siebie robisz Nie piszę autobiografii , życiorys mój znacie  dokładnie ,o której chodzę spać,o której wstaję ,nr i stan konta bankowego itp,itd.Znacie nawet czym interesuje się córka/koszyczki ,tipsy ,szyszki i kwiatki dalej fruwają youtubie/ i co robi syn ! Śledzicie każdego z rodziny!

dlatego zegnam, moze jesli sie wysilisz to sie posmieje jeszcze w przyszlosci z twojej psychozy. ale na nagrody, nawet najbardziej zenujacej schizofrenii nie masz co liczyc. za slaby twoj warsztat.

Nie żegnaj ,bo ja nie odchodzę ,a te bzdety wsadź sobie w swój wygolony odbyt ,bo mnie akurat twoje rady są nie potrzebne,Robię swoje !

Gość pytanie nie jest trudne
6 godzin temu, Gość LOL napisał:

strasznie bredzisz. moze zjedz obiad?

Zamiast pisać tego typu pier*y ,odpowiedzcie lepiej na moje pytanie ,które zadała wam wczoraj ! Cisza,że ani mucha nie siada.

Nie pyta ile zarabiacie na tym ,tylko co bardziej wam się opłaca ,zdobywanie nowych doop na kamerki ,czy potajemne bezprawne filmowanie i  sprzedaż tych filmów ,lub zdjęć ????

Gość recko
23 minuty temu, Gość pytanie nie jest trudne napisał:

Zamiast pisać tego typu pier*y ,odpowiedzcie lepiej na moje pytanie ,które zadała wam wczoraj ! Cisza,że ani mucha nie siada.

Nie pyta ile zarabiacie na tym ,tylko co bardziej wam się opłaca ,zdobywanie nowych doop na kamerki ,czy potajemne bezprawne filmowanie i  sprzedaż tych filmów ,lub zdjęć ????

upal mnie obchodza twoje bzdury, ale faktycznie, twoje zachowanie teraz juz wiele wyjasnia, jestes ta schizofreniczka, ktora calymi dniami najpierw ze szczegolami a czesto z podawaniem danych osobowych wlasnych oraz osob trzecich opisuje swoja patologie a potem udaje zdziwienie i swiete oburzenie, ze ktos doskonale wie co i z kim wyprawiasz. po tym jak to najpierw sama opiszesz:D oj i nie pisz ze to nie ty, teraz juz mam pewnosc, szajbusko:D wiec te twoje brednie moga tylko i wylacznie opisywac - JAK ZWYKLE zreszta - twoje wlasne, zalosne zycie:D a skoro juz mnie usilujesz atakowac, to nie widze powodu dla ktorego nie mialbym teraz posmiac sie twoim kosztem:

Dnia 13.12.2018 o 19:24, Gość Bardzo ciekawy ! napisał:

- sama piszesz ze WIDZISZ z kim rozmawiasz - nie majac o tym pojecia. wiesz co to ironia? poszukaj w slowniku, pojecie zastosuj do wyrazenia "wada wzroku":D oczywiscie ze to twoja psychoza:D to ze usilnie unikasz leczenia nie znaczy, ze nie powinnas zostac mu poddana, nie dosc ze jestes szurnieta, nie masz wyobrazni(nie wiesz co to ironia), to jestes kompletnie, az do znudzenia glupia.

- te swoje autobiograficzne pierdy... no wiesz... osoby w twoim wieku, jak to ladnie napisalas geriartycznym, rowniez podlegaja zarowno leczeniu w wyspecjalizowanych osrodkach jak i prawu, wiec sie lepiej nie rozpedzaj. szczegolnie z wlasna AUTOBIOGRAFIA. nadal - jak zwykle zreszta, masz mnie za kogos kim nie jestem, bo jestes calkowitym przeciwienstwiem zwrotu "zdrowie psychiczne". na marginesie, szwagierki nigdy nie mialem, sa rodziny z jedna pociecha:D wiec mnie nie obchodza ani twoje szwagierki ani inne pociotki czy znajomi. sama wywlekasz wlasne zycie na FORUM PUBLICZNYM. jestes szurnieta sadzac, ze nie robisz sobie w ten sposob sama kuku:D szczegolnie ze wybitnie ukochalas sobie wywlekanie najwiekszej mozliwej patologii z zycia swego i swojej rodziny - i ty sie dziwisz, czemu wszyscy czuja do ciebie niesmak:D

-"Człowiek bez czci i honoru jak ty i twoje szmaty" - nie obchodzisz mnie ani ty - z calym twoim brakiem czci i honoru, choc zapomnialas dodac ze nie masz rowniez piatej klepki, rozsadku oraz instynktu samozachowawczego, ani tym bardziej twoje znajomki. czy znajomki twoich znajomkow. zdradze ci sekret - nie pisz wlasnej autobiografi, to nikomu nie dasz materialow do nasmiewania sie z ciebie. ani powodu. a jak jeszcze oddasz sie w rece specjalistow i wrocisz tu po odpowiedniej kuracji, to kto wie, moze nawet ludzie zaczna cie lubic a nie tylko wysmiewac.

i na wszystko co nie tnie lub nie kasa - NIC NIKOGO NIE OBCHODZI CO ROBISZ ZE SWOIM ODBYTEM!! normalna osoba NIGDY nie chwalilaby sie tak jak ty to robisz, czy sie goli czy sie nie goli, NIKOGO TAKIE SZCZEGOLY TWOJEJ MARNEJ EGZYSTENCJI NIE OBCHODZA!! niech to do ciebie dotrze, bo bywasz po prostu oblesnie ohydna w tej zenujacej autopsji wlasnego zycia, schizofreniczko.

sama udowadniasz, ze jestes jesli nie najbardziej walnieta, to na pewno nalezysz do scislej czolowki osob skrajnie chorych psychicznie na tym forum. zegnam ozieble swirowata psychotyczko. idz sie leczyc.

Gość tak w skrócie !
16 minut temu, Gość recko napisał:

upal mnie obchodza twoje bzdury,

A powinno cię to obchodzić , serio!

ale faktycznie, twoje zachowanie teraz juz wiele wyjasnia, jestes ta schizofreniczka, ktora calymi dniami najpierw ze szczegolami a czesto z podawaniem danych osobowych wlasnych oraz osob trzecich opisuje swoja patologie a potem udaje zdziwienie i swiete oburzenie, ze ktos doskonale wie co i z kim wyprawiasz. po tym jak to najpierw sama opiszesz:D

Jesteś psychiatrą ,czy czytasz mądre książki Dagmary i myślisz ,że to wystarczy,żeby postawić diagnozę schizofrenii ? Przyzwyczaiła się już do waszych wyzwisk,oszczerstw i pomówień ,nie robi to na niej wrażenia ! Piszesz o swoim nicku Sylwii i Parasolce,ja nie jestem waszym projektem ! Ja pisze o was i przyznaję ,podawałam dane wasze z nazwiskami włącznie jeszcze na Magii,o sobie nic nie pisze, tylko tyle co potrzeba ,Po co mam pisać ,wiecie wszystko z inwigilacji ,zanim włączy komputer już wam się czerwona lampka świeci , Nie ma potrzeby pisać nic o sobie ,wszystko już napisaliście sami ! 

oj i nie pisz ze to nie ty, teraz juz mam pewnosc, szajbusko:D wiec te twoje brednie moga tylko i wylacznie opisywac - JAK ZWYKLE zreszta - twoje wlasne, zalosne zycie:D a skoro juz mnie usilujesz atakowac, to nie widze powodu dla ktorego nie mialbym teraz posmiac sie twoim kosztem:

No teraz to widać ,że nie jest wam do śmiechu za bardzo , prawda ? Pisać będzie ,czy to wam sie podoba ,czy nie !

- sama piszesz ze WIDZISZ z kim rozmawiasz - nie majac o tym pojecia. wiesz co to ironia? poszukaj w slowniku, pojecie zastosuj do wyrazenia "wada wzroku":D

No i tu się mylisz ,nie odwracaj kota ogonem ! Bo wychodzisz na błazna ! Po receptę chodzę do okulisty ,nie leczę się  w internecie !

oczywiscie ze to twoja psychoza:D to ze usilnie unikasz leczenia nie znaczy, ze nie powinnas zostac mu poddana, nie dosc ze jestes szurnieta, nie masz wyobrazni(nie wiesz co to ironia), to jestes kompletnie, az do znudzenia glupia.

I znowu się powtarzasz ,masło maślane ,chcąc mnie zbić z tropu,  ! Nie udało wam się kiedyś ,nie uda wam się i teraz ! Lepiej być do znudzenia głupią niż być takim sukinsynem ,jak ty i twoje szmaty ! Będziesz  mnie uczył, co to ironia ? 

- te swoje autobiograficzne pierdy... no wiesz... osoby w twoim wieku, jak to ladnie napisalas geriartycznym, rowniez podlegaja zarowno leczeniu w wyspecjalizowanych osrodkach jak i prawu, wiec sie lepiej nie rozpedzaj. szczegolnie z wlasna AUTOBIOGRAFIA

Czytać umiesz ze  zrozumieniem ? Jakiś problem u ciebie się pojawił ? To jest twój życiorys ,nie moja autobiografia , więc nie wciskaj mi kitu ! O waszej patologii cały czas pisze ,masz trudności ,żeby to przyswoić ? Hakerstwo ,stręczycielstwo, sutenerstwo to przestępstwo ,więc nie dorabiaj mi życiorysu ,robiliście to w przeszłości ,nikogo nie zwiedliście ,bo się wydało ,nie zwiedziesz i teraz, Zmień taktykę !Próżny twój trud! 

nadal - jak zwykle zreszta, masz mnie za kogos kim nie jestem, bo jestes calkowitym przeciwienstwiem zwrotu "zdrowie psychiczne". na marginesie, szwagierki nigdy nie mialem, sa rodziny z jedna pociecha:D wiec mnie nie obchodza ani twoje szwagierki ani inne pociotki czy znajomi. sama wywlekasz wlasne zycie na FORUM PUBLICZNYM. jestes szurnieta sadzac, ze nie robisz sobie w ten sposob sama kuku:D szczegolnie ze wybitnie ukochalas sobie wywlekanie najwiekszej mozliwej patologii z zycia swego i swojej rodziny - i ty sie dziwisz, czemu wszyscy czuja do ciebie niesmak:D

No i znowu się powtarzasz Krzysztof ,wielonicku forumowy i nie tylko ! Jeżeli nie jestem czegoś pewna ,nie zawracam tym innym głowy ! Zmień taktykę ,bo ta twoja forma obrony jest niewiarygodna ,już pisała ,że wychodzisz na głupa , a podobno taki mądry ,że aż na forum go chwalą !

-"Człowiek bez czci i honoru jak ty i twoje szmaty" - nie obchodzisz mnie ani ty - z calym twoim brakiem czci i honoru, choc zapomnialas dodac ze nie masz rowniez piatej klepki, rozsadku oraz instynktu samozachowawczego, ani tym bardziej twoje znajomki. czy znajomki twoich znajomkow. zdradze ci sekret - nie pisz wlasnej autobiografi, to nikomu nie dasz materialow do nasmiewania sie z ciebie. ani powodu. a jak jeszcze oddasz sie w rece specjalistow i wrocisz tu po odpowiedniej kuracji, to kto wie, moze nawet ludzie zaczna cie lubic a nie tylko wysmiewac.

Teraz będziemy grać w ping ponga ? To co napisze o tobie ,będziesz odbijał w moją stronę ? Nie masz innych argumentów ,szkoda ! Tyle nicków masz ,tyle profili  pozakładałeś ,że trudno ich zliczyć ,a ze mną wysiadasz ? Nie dajesz rady ,tylko w taki sposób się wykładasz ? Znowu ta autobiografia ? Powtórzyłeś ją w tym jednym poście już kilka razy ,słaby zasób słów ? Po co piszesz jeżeli nie wiesz co odpisać , słaby w rozmowie jesteś ,a z ukrycia i w kilku ,wielki gieroj !

i na wszystko co nie tnie lub nie kasa - NIC NIKOGO NIE OBCHODZI CO ROBISZ ZE SWOIM ODBYTEM!! normalna osoba NIGDY nie chwalilaby sie tak jak ty to robisz, czy sie goli czy sie nie goli, NIKOGO TAKIE SZCZEGOLY TWOJEJ MARNEJ EGZYSTENCJI NIE OBCHODZA!! niech to do ciebie dotrze, bo bywasz po prostu oblesnie ohydna w tej zenujacej autopsji wlasnego zycia, schizofreniczko.

NO FAKTYCZNIE MASZ PROBLEMY ZE ZROZUMIENIEM ! ZNOWU TO CO DO CIEBIE NAPISAŁA ,ODBIJASZ W JEJ STRONĘ ? MYŚLISZ ,ŻE TO PODZIAŁA ? ŹLE ROBISZ ,NIE W TEN  SPOSÓB ,BO JAK ZWYKLE WYJDZIE CI Z TEGO TYLKO GOOFNO !Ja ci mam na to zwracać uwagę, błaźnie ? NIE WIEDZIAŁA ,ŻE BĘDZIE WAS UCZYĆ hahahhahhahahahahahaha

sama udowadniasz, ze jestes jesli nie najbardziej walnieta, to na pewno nalezysz do scislej czolowki osob skrajnie chorych psychicznie na tym forum. zegnam ozieble swirowata psychotyczko. idz sie leczyc.

Masło ,maślane ....twój  wpis świadczy tylko o tym ,jak bardzo jesteś bezradny w konfrontacji ze mną , nie kompromituj się  bardziej ! 

a na zadane pytanie dalej brak odpowiedzi , pilnujecie interesu jak widać sprawnie ,jeszcze ktoś by z wami konkurował ,

prawda ?

Gość recko

niby czemu kogokolwiek powiny obchodzic twoje BZDURY? bo sobie tego swirusko zyczysz? zwisaja mi i powiewaja twoje schizofreniczne zyczenia. znowu usilujesz dowodzic ze nie jestes kim jestes - schizofreniczka piszaca o swoim zalosnym i pelnym patologi zyciu, podajacym nie tylko o sobie ale i osobach ze swojego srodowiska niebezpiecznie szczegolowe dane. co ROBISZ. jak mozna robic cos i podawac sie jednocesnie za osobe, ktora tego nie robi? pelne zalosnosci jest to twoje zaprzeczanie temu co robisz i rownoczesne robienie dokladnie tego. skoncz te swoje autobiografie, zenujaca paranoiczko(och jej, wszyscy mnie szpieguja i inwigiluja - PARANOJA, wrecz ksiazkowy przyklad) i idz na terapie. oj bedzie DLUGA i z wieloma dziwnymi epizodami. przy okazji - pisanie o sobie w trzeciej osobie jest bardzo skrajnym objawem mnogiej osobowosci. jestes nie tyle chora, ile pierdolnieta. chociaz fachowy lekarz nigdy nie uzyje w obecnosci pacjenta takiego okreslenia - na szczescie nie jestem twoim lekarzem, porypancu.

SKONCZ innych zameczac twoim zalosnym i nic nie znaczacym zyciem, biografie nadal masz smetna, zalosna i nie wzbudzajaca wspolczucia. wskazowka - unikasz pomocy specjalistow z premedytacja, wiec niby czemu ktos mialby ci wspolczuc, czytajac twoja AUTOBIOGRAFIE ktora jest pelna niecheci do poprawy wlasnego losu i ucieczki od mogacych ci pomoc? bez kitu, nigdy nie znajdziesz wydawcy na te wypocinki o swoim zyciu, ktore tu serwujesz.

nie rozumiesz ironii nadal. sama piszesz ze "widzisz" poprzez swoja psychoze jakies swoje fantazje, wiec pisze o "ciekawej" "wadzie wzroku" - ktora w rzeczywistosci jest twoja psychoza(wada wzroku = twoja psychoza). a ty uparcie wypierasz rzezywistosc. a ja bede ci ja nadal przedstawial, niewazne ile bedziesz ja wypierac.

tak, bede cie uczyl co to ironia skoro kompletnie jej nie pojmujesz:D witamy w rzeczywistosci, bywaj tu codziennie, nie raz w miesiacu, to przestanie byc tak bolesna:D

"i znowu sie powtarzasz" - to twoja mantra? skoro NIE CHCESZ ZROZUMIEC podstawowych informacji, to oczywiste ze TRZEBA CI JE POWTARZAC. az ZROZUMIESZ, osla palko.

ojej, no w dowodzie mam dwa imiona, zadne nie zaczyna sie nawet na K. schizofreniczko paranoidalna. nie jestem wytworem twojej chorej fantazji, niezly psikus, nie? wypieranie rzeczywistosci jak nie bylo skuteczne, tak dalej nie jest, ale uparcie sie go trzymasz. typowa obsesja. jak i dzielenie sie swoja nedzna autobiografia.

z innej beczki - skoro piszesz o SWOICH fantazjach znanych ci tylko i wylacznie Z WLASNEJ AUTOPSJI to nie mozna wrecz nie uswiadamiac cie o tym prostym fakcie. sama sobie co chwile klody pod giry rzucasz a podczas kolejnych potkniec usilujesz z siebie zrobic ofiare projektujac zamiast rzeczywistosci wlasne fantazje, ktorych to wedlug siebie stajesz sie ofiara - SCHIZOFRENIA, znowu praktycznie ksiazkowy przyklad. i krzyczenie ze jest inaczej podczas dalszego wywlekania wlasnych epizodow nic a nic z tym faktem nie uczyni.

ps.  nie obchodzi mnie z kim puszcza sie zenska czesc twojej rodziny, a juz w szczegolnosci twoja matka. moze sama jej powiedz, co o niej uwazasz. moze to cie choc na chwile uwolni od twojej wlasnej chorej wyobrazni. i daruj sobie wreszcie to wypisywanie epizodow z wlasnego zycia, to nic ci nie da. twoja wlasna autobiografia tak czy siak bedzie twoja wlasna autobiografia i zadne projektowanie na innych tych twoich chorych fantazmatow tego nie zmieni. nie chesz sie leczyc to bedziesz miec twarde spotkania z rzeczywistoscia.

Gość tak w skrócie !
12 godzin temu, Gość recko napisał:

niby czemu kogokolwiek powiny obchodzic twoje BZDURY? bo sobie tego swirusko zyczysz? zwisaja mi i powiewaja twoje schizofreniczne zyczenia. znowu usilujesz dowodzic ze nie jestes kim jestes - schizofreniczka piszaca o swoim zalosnym i pelnym patologi zyciu, podajacym nie tylko o sobie ale i osobach ze swojego srodowiska niebezpiecznie szczegolowe dane. co ROBISZ. jak mozna robic cos i podawac sie jednocesnie za osobe, ktora tego nie robi? pelne zalosnosci jest to twoje zaprzeczanie temu co robisz i rownoczesne robienie dokladnie tego. skoncz te swoje autobiografie, zenujaca paranoiczko(och jej, wszyscy mnie szpieguja i inwigiluja - PARANOJA, wrecz ksiazkowy przyklad) i idz na terapie. oj bedzie DLUGA i z wieloma dziwnymi epizodami. przy okazji - pisanie o sobie w trzeciej osobie jest bardzo skrajnym objawem mnogiej osobowosci. jestes nie tyle chora, ile pierdolnieta. chociaz fachowy lekarz nigdy nie uzyje w obecnosci pacjenta takiego okreslenia - na szczescie nie jestem twoim lekarzem, porypancu.

SKONCZ innych zameczac twoim zalosnym i nic nie znaczacym zyciem, biografie nadal masz smetna, zalosna i nie wzbudzajaca wspolczucia. wskazowka - unikasz pomocy specjalistow z premedytacja, wiec niby czemu ktos mialby ci wspolczuc, czytajac twoja AUTOBIOGRAFIE ktora jest pelna niecheci do poprawy wlasnego losu i ucieczki od mogacych ci pomoc? bez kitu, nigdy nie znajdziesz wydawcy na te wypocinki o swoim zyciu, ktore tu serwujesz.

nie rozumiesz ironii nadal. sama piszesz ze "widzisz" poprzez swoja psychoze jakies swoje fantazje, wiec pisze o "ciekawej" "wadzie wzroku" - ktora w rzeczywistosci jest twoja psychoza(wada wzroku = twoja psychoza). a ty uparcie wypierasz rzezywistosc. a ja bede ci ja nadal przedstawial, niewazne ile bedziesz ja wypierac.

tak, bede cie uczyl co to ironia skoro kompletnie jej nie pojmujesz:D witamy w rzeczywistosci, bywaj tu codziennie, nie raz w miesiacu, to przestanie byc tak bolesna:D

"i znowu sie powtarzasz" - to twoja mantra? skoro NIE CHCESZ ZROZUMIEC podstawowych informacji, to oczywiste ze TRZEBA CI JE POWTARZAC. az ZROZUMIESZ, osla palko.

Mnie nie potrzeba powtarzać po kilka razy jedno i to samo,znając mnie chyba każdy widzie ,ze pojmuję  w lot ! Ze strzępów informacji potrafi odtworzyć całe wydarzenie ,z dokładnością do milimetra , więc nie dodawaj sobie ideologii ,bo tylko świadczy o twoim pustostanie !

ojej, no w dowodzie mam dwa imiona, zadne nie zaczyna sie nawet na K. schizofreniczko paranoidalna. nie jestem wytworem twojej chorej fantazji, niezly psikus, nie? wypieranie rzeczywistosci jak nie bylo skuteczne, tak dalej nie jest, ale uparcie sie go trzymasz. typowa obsesja. jak i dzielenie sie swoja nedzna autobiografia.

Nie widziałam twojego dowodu ,więc pesel twój mnie nie interesuje,wiem który rocznik jesteś i jakim imieniem cię wołają w domu, na forum masz setki profili /na każdym zresztą i na fb i na innych portalach,nie wyłączając niegodziwych/ więc może już ci się mylą  imiona,przy czymś takim to zrozumiałe ! Nie przypisuj mi również swoich obsesji i wypierania rzeczywistości ,bo to głupie i nikt w to nie wierzy ! Autobiografia znowu ciąży ? To twój życiorys tutaj przedstawiła,przecież pisze o tobie ,nie o sobie inteligenciku ! Jeszcze uważasz ,ze tym coś ugracie ?

z innej beczki - skoro piszesz o SWOICH fantazjach znanych ci tylko i wylacznie Z WLASNEJ AUTOPSJI to nie mozna wrecz nie uswiadamiac cie o tym prostym fakcie. sama sobie co chwile klody pod giry rzucasz a podczas kolejnych potkniec usilujesz z siebie zrobic ofiare projektujac zamiast rzeczywistosci wlasne fantazje, ktorych to wedlug siebie stajesz sie ofiara - SCHIZOFRENIA, znowu praktycznie ksiazkowy przyklad. i krzyczenie ze jest inaczej podczas dalszego wywlekania wlasnych epizodow nic a nic z tym faktem nie uczyni.

Hahahhahahahahah no jesteś THE BEST, ale to działa przeciwko tobie błaźnie .Nie mam gir ,tylko nogi ,podobno długie i zgrabne ,więc nawet gdyby się potknęła,z gracją przeskoczy przeszkodę ! Wy już swoim  goownem zawaleni jesteście po same uszy,trudno wam w tym wszystkim się poruszać ,jedno i to samo w kółko i nie wiecie jak z tego się wygrzebać ! Trzeba było wcześniej się zastanowić ,do czego was to może doprowadzić ! Już pisała ,że powtarzanie i wyszukiwanie u niej chorób psychicznych nie działa na nią ,zna swoja wartość i to co jej wmawiacie, ma w głębokim "poważaniu" Poza tym lubi patrzeć jak się miotacie i nie wiecie ,co napisać ,żeby się nie wkopać, jak z wadą wzroku .Ironią to zacząłeś tłumaczyć,ale lepiej by wyglądało ,gdybyś to przemilczał ! Ja mam cię uczyć ,jak masz postępować ? 

ps.  nie obchodzi mnie z kim puszcza sie zenska czesc twojej rodziny, a juz w szczegolnosci twoja matka.

Nie ruszaj mojej matki w grobie i nie dotykaj jej, swoimi brudnymi łapami ,bo przy twojej, to  święta osoba była ! Nie przypisuj cech swoich szmat ,mojej  rodzinie .U mnie nie ma ku*estwa ,sutenerstwa ,stręczycielstwa i hakerstwa! Każdy żyje zgodnie z przykazaniami dekalogu ,cudze życie jest szanowane ! Twoje szmaty też miały szacunek u mnie ,dopóki nie wyszły na jaw wasze sk**wysyństwa !

moze sama jej powiedz, co o niej uwazasz. moze to cie choc na chwile uwolni od twojej wlasnej chorej wyobrazni. i daruj sobie wreszcie to wypisywanie epizodow z wlasnego zycia,

O jakim epizodzie z mojego życia piszesz ? O tym, że niszczyliście mi życie latami ? To wam teraz przeszkadza ? Nie pasował wam mój życiorys ,więc uważaliście ,że możecie mi dorobić inny ,wg własnego sk**wysyństwa ? I co? Ktoś wam uwierzył w to ? Ludzie bez czci i honoru ,usiłowali cudzą godność zniszczyć ,nie wiedząc ,że godności drugiego człowieka ,nie można pozbawić ,bo godność ,to coś osobistego ! Tylko sam człowiek jedynie, może się jej pozbawić !

to nic ci nie da. twoja wlasna autobiografia tak czy siak bedzie twoja wlasna autobiografia i zadne projektowanie na innych tych twoich chorych fantazmatow tego nie zmieni. nie chesz sie leczyc to bedziesz miec twarde spotkania z rzeczywistoscia.

Ale cię męczy ten życiorys przedstawiony przeze mnie ,widać ,że usiłujesz go obalić i ciągle o autobiografi piertolisz ! Głupcze tym tylko utwierdzasz wszystkich,że to co pisze o tobie ,to prawda! Pogrążasz się coraz bardziej !Zakompleksiony doopku ,rusz tym starym łbem bardziej,może wytrząśniesz goowno ze łba i rozum wróci ci, na swoje miejsce ! Pisała ci już  o tym nie raz ! Brylowałeś w internecie ,robiłeś z wszystkich ch**a ,ale to przeszłość już jest ! No i pomagierzy jakoś usunęli się w cień ! Widzę ,że sam zostałeś na polu walki ! 

Gość !!!!

ZASPAMOWALES CAŁE FORUM ANALEM? MYSLISZ ,ŻE TO POMOŻE ODWRÓCIĆ UWAGĘ INNYCH, OD WASZEGO SK*****STWA ?  NIE POMOŻE !!!!!

Gość recko

nie rozumiesz - wiec powtarzac trzeba. az zrozumiesz, psychotyczko. poniewaz lot to dekady temu odbyly twoje szare komorki, ekstremalna byla to migracja ze taka odmuzdzona jestes teraz.

nie wiesz o kim i do kogo szczekasz, wiec jedyne co mozesz napisac "o mnie" to twoja wlasna autopsja. czyli nudna autobiografia schizofreniczki zyjacej w patologii, porypancu.

ciekawostka - na forum podpisujesz sie setka nickow - co kazdy moze zauwazyc, ale usilujesz wmowic ze to inni a nie ty tak robia. zalosne wyparcie, trzeba miec obszczane przez szczury trociny we lbie zamiast mozgu, zeby w cos takiego wierzyc... patologio.

ciebie to chyba jednak za pozno leczyc, na tobie powinno sie przeprowadzic jakas eutanazje. albo egzorcyzmy, ktore zakonczylyby sie "wypadkiem". nikt nie musi wyszukiwac chorob, sama doskonale objawiasz wszystkie ksiazkowe przyklady, szajbusko.

"nie ruszaj mojej matki" - ryj w doniczke i nie kielkuj. sama zaczelas o niej wspominac w autobiografi, wiec do siebie miej zale. przy okazji, choroby psychiczne czesto bywaja dziedziczne - sama o niej zle zaswiadczasz, scierwo. powolujesz sie na dekalog? to moze przestan go lamac na kazdym kroku, zeby miec sie na co powolywac hipokrytko.

zamiast tego ciagle poslugujesz sie wyrazeniem "skurwysynstwa". widac jaka z ciebie kurwia corka, tylko skrajna patologia jest takie afiszowanie sie z tym jakie uprawiasz. to juz gorzej niz zalosne, cymbale durny. na kazdym twoim potknieciu zderzasz sie z rzeczywistoscia i za kazdym razem usilujesz ja wypierac. a skoro sie tak wsciekasz to jednak widac, ze zaczyna do ciebie docierac jaka jestes pogieta psychicznie, wiec uswiadamianie cie powoli zaczyna dzialac:D chcesz kontynuowac swoja autobiografie? prosze bardzo, im wiecej frustracji i zalu durna maso tepej glupoty bedziesz w przyszlosci wylewac, tym bolesniej bedzie sie odbijac na tobie twoje wlasne fantazjowanie. chociaz to nudne i meczace to jednak zaczyna sie okazywac skuteczne. wiec: jaka jeszcze patologia w zyciu cie spotyka lub jaka uprawiasz? przyznaj sie, opowiedz, w koncu twoje wlasne fantazmaty cie zalatwia:D spartolino umyslowa:D

Gość tak w skrócie !
18 minut temu, Gość recko napisał:

nie rozumiesz - wiec powtarzac trzeba. az zrozumiesz, psychotyczko. poniewaz lot to dekady temu odbyly twoje szare komorki, ekstremalna byla to migracja ze taka odmuzdzona jestes teraz.

Widzę ,ze zatęskniłeś za mną wielonicku i znowu bulgoczesz ,nie wiadomo o czym ! Niskich lotów jesteś i nie dorastasz mi nawet do podeszwy mojego buta !Niech ci ktoś pomoże w tym ,bo się zaczynasz motać ,powtarzasz jedno i to samo w kółko, jak pytia w transie ,a ja nie mam zamiaru wchodzić w rolę kapłana i tłumaczyć innym ,co chciałeś tym przekazać i o co ci chodzi ! Całkiem już nie wiesz co pisać ,a pisać widać musisz !

18 minut temu, Gość recko napisał:

nie wiesz o kim i do kogo szczekasz, wiec jedyne co mozesz napisac "o mnie" to twoja wlasna autopsja. czyli nudna autobiografia schizofreniczki zyjacej w patologii, porypancu.

To  tylko  twoje pobożne życzenie ,wiem kim jesteś od początku ,a swoim pisaniem ,głupim zresztą, utwierdziłeś mnie ,że mam rację ,to że nie piszesz jako Piaskun ,nie oznacza ,ze to nie twój profil ! Skoro jak twierdzisz mam schizofrenie to w jakim stopniu ty jesteś porypany gadzie ,ale na to niech ci ktoś inny odpowie ! Myślisz ,ze tym mnie przetrzymasz ? marzycielu ,NIGDY !

ciekawostka - na forum podpisujesz sie setka nickow - co kazdy moze zauwazyc, ale usilujesz wmowic ze to inni a nie ty tak robia. zalosne wyparcie, trzeba miec obszczane przez szczury trociny we lbie zamiast mozgu, zeby w cos takiego wierzyc... patologio.

No podpisuję się ,fakt ,ale nikt nie ma wątpliwości kim  jestem, a jestem zawsze sobą !Nie udaje nikogo innego ,nie oszukuję ,nie wymyślam niestworzonych historyjek i nie zależy mi na twojej ,waszej opinii ! Nie mam kompleksów i nie muszę bawić się w teatr udając kogoś kim nie jestem !Gdyby każdy był taką patologia jak ja ,świat byłby inny ,lepszy ,bez brudów i zła !

ciebie to chyba jednak za pozno leczyc, na tobie powinno sie przeprowadzic jakas eutanazje. albo egzorcyzmy, ktore zakonczylyby sie "wypadkiem". nikt nie musi wyszukiwac chorob, sama doskonale objawiasz wszystkie ksiazkowe przyklady, szajbusko.

Hahhahhahahhahahh,no i wyrzygałeś wszystko ,co miałeś na myśli  w moim kierunku ,ale na szczęście dzieli nas monitor i obrzygałeś siebie ,FUJ !

"nie ruszaj mojej matki" - ryj w doniczke i nie kielkuj. sama zaczelas o niej wspominac w autobiografi, wiec do siebie miej zale.

Jeszcze raz powtarzam ,NIE RUSZAJ MOJEJ MATKI W GROBIE ! Zajmij się matka swoich szmat ,bo musiała być "wspaniała" skoro takie k**wy wychowała ! SWOJEJ NIE PAMIĘTASZ ,ale z pewnością się w grobie przewraca ,patrząc na jakiego sk******a

w Domu Dziecka, władza cię wychowała !

W której autobiografi wspomniała o matce ? Przypomnij i podaj linka jeżeli takowy jest ? 

przy okazji, choroby psychiczne czesto bywaja dziedziczne - sama o niej zle zaswiadczasz, scierwo. powolujesz sie na dekalog? to moze przestan go lamac na kazdym kroku, zeby miec sie na co powolywac hipokrytko.

JESTEM CHRZEŚCIJANKĄ I WIEM JAK POWINNAM POSTĘPOWAĆ ! JEZUS JEST MOJĄ PRAWDĄ   DROGĄ I ŻYCIEM ! Nie do ciebie należy osąd, mojego postępowania ,na szczęście !

zamiast tego ciagle poslugujesz sie wyrazeniem "skurwysynstwa". widac jaka z ciebie kurwia corka, tylko skrajna patologia jest takie afiszowanie sie z tym jakie uprawiasz.

NIE ZNALAZŁAM INNEGO OKREŚLENIA NA WASZE POSTĘPOWANIE ! Wydaje mi się ,że K**WA ,SK****YN to dla was jeszcze za słabe ! Ale brak odpowiedniego określenia w słowniku , więc to musi wystarczyć !

to juz gorzej niz zalosne, cymbale durny. na kazdym twoim potknieciu zderzasz sie z rzeczywistoscia i za kazdym razem usilujesz ja wypierac. a skoro sie tak wsciekasz to jednak widac, ze zaczyna do ciebie docierac jaka jestes pogieta psychicznie, wiec uswiadamianie cie powoli zaczyna dzialac:D chcesz kontynuowac swoja autobiografie?

Ja się nie wściekam ,ja tylko informuje innych kim jesteście i co im grozi ,gdy będą nieostrożni w kontaktach z wami ! Moją biografię znajdziesz na stronie w necie ,linka do niej chyba nie muszę ci podawać ,znajdziesz ,zresztą cały czas ją śledzisz !

Wysil się bardziej ,bo wydaje mi się ,że rozmawiam z idiotą ,a nie z kimś ,kto się kreuje na duupka alfę i kogoś kto zjadł wszystkie rozumy!

prosze bardzo, im wiecej frustracji i zalu durna maso tepej glupoty bedziesz w przyszlosci wylewac, tym bolesniej bedzie sie odbijac na tobie twoje wlasne fantazjowanie.

Ja nie fantazjuję ,ja piszę konkretnie , wszystko co wiem o waszej przestępczej działalności !

chociaz to nudne i meczace to jednak zaczyna sie okazywac skuteczne. wiec: jaka jeszcze patologia w zyciu cie spotyka lub jaka uprawiasz? przyznaj sie, opowiedz, w koncu twoje wlasne fantazmaty cie zalatwia:D spartolino umyslowa:D

Nudnie i bez polotu ,bez składu i ładu piszesz ty ,bo nie wiesz jak z tego wybrnąć ! Kiedyś to mogłeś postraszyć ,włamać się ,popisać w moim imieniu ,powklejać ukradzione zdjęcia na strony ,albo nagrane potajemnie filmy ! A teraz ? No co ? TYLKO GŁUPA Z SIEBIE ROBIĆ I CZEKAĆ CO Z TEGO WYNIKNIE! 

Gość tak w skrócie !

Złym posunięciem z twojej strony było, ruszanie matki mojej w grobie, bardzo złym ! To błąd którego nie da się naprawić ! Teraz wszystko ruszy dalej ,ale nie wiem czy będzie się to wam  podobać, ale to już nie mój problem! 

Jakby coś cały czas czekam na spis moich nicków, policję, ABW, telewizję i te sprawy. Skoro mówisz znasz mnie w rzeczywistości to cały czas czekam w miejscu zamieszkania :* :* 

Gość tak w skrócie !
23 minuty temu, Piaskun napisał:

Jakby coś cały czas czekam na spis moich nicków, policję, ABW, telewizję i te sprawy. Skoro mówisz znasz mnie w rzeczywistości to cały czas czekam w miejscu zamieszkania 😘😘

No na rozrywki z pewnością ktoś się zjawi ,ja nie muszę ,nie mam takiej potrzeby ,oglądania ciebie i twojej szmaty ! Na myśliwska też trafią ,przecież nie są to Kajmany Wielkie ,Prawda ?