Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinga

Czy ktos ma swinke morska? Pomozcie.

Polecane posty

Gość Kinga

Dostalam dzis swinke. Nie wiem skad przywiozl ja moj brat jest bardzo zaniedbana. Nie wiem od czego zaczac. Ma strasznie pokoltunione wlosy, okropnie szczegolnie z tylu. To jej pierwszy dzien nie chce jej straszyc i nie chce zeby mnie pogryzla. Narazie troszke sie boje. Kiedys dziabnal mnie chomik porzadnie od tamtej pory troszke sie boje. Pomozcie. Czy jak pojde do weta to ja obetnie ???

Gość Lucy

Tak, idz z nia do weta jak najszybciej 

Gość Mam krolika

I wet pomagała mi raz obcinać koltuny, bo były w okolicy odbytu i kupki się poprzylepialy. Kapalam co jakiś czas, ale nie pomagało. Poproś o odrobaczenie świnki i szczepienia. Jak się już oswoi to nie powinnaś się bać o pogryzienie, bo świnki morskie są bardzo przyjaznymi i wdzięcznymi stworzonkami. Fajną rzecz z bratem zrobiliście, dobrze, że są jeszcze tacy ludzie

Gość Bezedury

Mam 2 w domu. Ja bym ją albo do weterynarza od razu zabrał albo na noc do klatki i na drugi dzień przyciął kołtuny i umył świnkę. Zwierzęta jak ludzie - jak im za młodu psychikę zwichrujesz to jej później nie wyprostujesz do końca. Fajne zwierzaki ze świnek są, ja swoje jak się ciepło robi to biorę na działkę gdzie mają wybieg ogrodzony - widać po nich jak do mieszkania wrócą, że są szczęśliwsze i mają więcej energii.