Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Oszustka na olx Carrie Shop

Polecane posty

Gość Gość

Uwaga! OSZUSTKA na OLX! Przestrzegam wszystkich przed nieuczciwym sprzedawcą wystawiającym oferty na olx. Kobieta posiadająca ten numer konta: 28 2490 0005 0000 4000 6112 0886 sprzedaje odzież/buty, następnie wysyła w paczce zupełnie inny towar, a potem twierdzi, że wysłała to, co kupujący zamówił. Schemat działania zawsze jest ten sam. Sprzedaje, przedpłata na konto, a potem w paczce znajdujecie co innego. Taka osoba nie może zostać bezkarna, oszukuje ludzi na niewielkie pieniądze i myśli, że nikt tego nie zgłosi na policję.Nazwa użytkownika na olx to: Carrie Shop. Kobieta przedstawia się jako Monika M. z Warszawy. Ja zgłaszam sprawę na policję, jeśli Was też oszukała/okradła zgłoście to, niech nie pozostanie bezkarna. Kobieto, wstydź się!

Gość Gość

Zgłosiłeś policji? reszte zostaw dla siebie

Gość gosc

I dobrze, trzeba ostrzegać innych przed takimi oszustami.

Gość Zadowolona

Nie prawda. Zakupiłam sweterki w Carrie shop i przyszły bez zarzutu. Piękne zapakowane,zabezpieczone. Pani z Carrie przemiła,uczciwa osoba. Polecam. 

Gość Zadowolona
7 minut temu, Gość Zadowolona napisał:

Nie prawda. Polecem. Zakupiłam sweterki w Carrie shop i przyszły bez zarzutu. Piękne zapakowane,zabezpieczone. Pani z Carrie przemiła,uczciwa osoba. Nie było problemu z przesyłką pobraniową.Robie nadal zakupy w Carrie i polecam nie ufać wypisywanym tu bzdurom jak sądzę przez zazdrosną konkurencję.  

Gość Kasia

Niestety to prawda mnie tez oszukała w ten sam sposób zapłaciłam za markową bluzę Karl Lagerfeld a otrzymałam t-shirt z lumpeksu za 50 gr, uważajcie na Carrie shop z Olx 

Gość UWAGA NA CARRIE SHOP Z OLX

UWAŻAJCIE I NIE WPŁACAJCIE PIENIĘDZY DO RZEKOMEGO SKLEPU Z OLX POD NAZWĄ CARRIE SHOP Z WARSZAWY  KTÓRY KRADNIE ZDJĘCIA  UŻYTKOWNIKOWI ALLEGRO,  OKAZUJE SIĘ ZE JEST TO BARDZO DOBRZE ZAPLANOWANE OSZUSTWO, PISZESZ WPŁACASZ KASE - OCZYWIŚCIE DOSTAJESZ PACZKĘ OD PANI MONIKI M Z WARSZAWY Z TYM ZE DOSTANIESZ KAWAŁEK JAKIEJŚ SZMATY, Z OGÓLNEGO PUNKTU WIEDZENIA JEST OK BO MA POTWIERDZENIE WYSŁANIA PACZKI A TO ZE ZAWARTOŚĆ NIE TAKA TO JUŻ TWÓJ PROBLEM, OCZYWIŚCIE SPRAWA ZOSTAŁA ZGŁOSZONA NA POLICJĘ I MAM NADZIEJĘ ZE W KOŃCU CARRIE SHOP ZNIKNIE Z OLX

Gość Klientka

Nie potwierdzam.  Kupiłam u Pani Moniki kurtkę.  Przyszła taka jak na zdjęciu na OLX.

Gość OSZUSTKA CARRIE SHOP Z OLX

TAK TO JEST OSZUSTKA WYSŁAŁA MI INNĄ RZECZ NIŻ ZAMAWIAŁAM,  SPRAWA NA POLICJI, UWAŻAJCIE!!!!! NADAL OSZUKUJE 

Gość Ola

Kupiłam u carrie shop sweter i jest dokładnie taki sam, jak w ofercie. Kontakt bez zarzutu, szybkie dostarczenie. Z tego, co usłyszałam, to jakaś niedoszła klientka, która chciała wymusić rabat, kiedy go nie dostała, rozpoczęła akcję czarnego Pr-u w internecie. Ewidentnie osoba jest niezrownoważona psychicznie, skoro chciało jej się tyle sił wkładać w oczernianie kogoś bo nie dostala zniżki, i robi to, od roku dodając komentarze - za każdym razem anonimowo... Proponuję, żeby jeśli ktoś faktycznie został oszukany, podał na siebie namiar i zweryfikujemy, jak wyglądała sytuacja i czy rzeczywiście "trafiła na policję". Z mojej strony, jak najbardziej polecam, wiem też że carrie shop wysyła towar za pobraniem, więc jeśli ktoś boi się ryzykować to oczywiście można wybrać taką opcję 🙂

Gość Ania

Witam, niestety ta Pani do oszustka. Zamówiłam u niej bluzkę i marynarkę, Marynarka przyszła taka jak na zdjęciu a bluzka nie. wcześniejszy kontakt z sprzedawczynią był bardzo dobry. W chwili Informacji o zlej przesyłce owa Pani wykasować cala swoja konwersacje pozostawiając tylko wybrane wiadomości. Jednak mam to wszystko zapisane. W paczce nie było paragonu, niczego. Jutro złoże zawiadomienie na Policji i Urzędzie Skarbowym.