Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ineczka

5 klasa ile godz w tyg

Polecane posty

Gość Ineczka

Ile wasze dziecie. 5-klasisci spedzaja w szokle tyg, ile sprawdzianów, prac domowych?

Mój syn jak policzyłam w szkole spędza 32 godz tyg. Czesto do do domu wraca ok 14-15 ,w domu dochodza zadania domowe a czasem nie sa małe bo bywaja duże projekty. 

Do tego dochodza testy, klasówki ,itp. Przez ost 3 tyg miał 5 dużych testów, lektura,dyktanda i ok 8 sprawdzianów.

Pomagam dziecku bo wiem ze nie wyrabia, a ma inne zajecia,chodzi na harcerstwo. Z dodatkowego angielskiego i piłki na razie zrezygnowalismy bo nie ma czasu na to... basa nie ma czasu nawet na wyjscie na dwór .

Czy wasze dzieci teź sa tak przeładowane programem nowym . Czy tylko w szkole syna tak źle to funkcjonuje.

Gość Gosc

Ludzie, gorzej niz w robocie. 

Tyle moi rodzice sie nagadali, zobaczysz jak zaczniesz pracowac! Szkola to przy tym pikus! Uwazam na odwrot. 

Robie to co lubie i jeszcze mi za to płaca

Gość Gość

Zobaczysz prawdziwą zabawę jak dobrnie do ósmej klasy...chyba, że coś zmienią po tym eksperymentalnym roczniku. Oby.

Gość hjhjhhj

często nauczyciele szalją ze sparwdzianami gdy czas na wystawienie ocen . Potem dwa sprawdziany i kartkówka dziennie . Jak ten młody człowiek ma to ogarnąc nawet gdy uczy sie systematycznie . 

mój syn kl 5 ma 25 lekcji w tygodniu , prawie codziennie jedno zadanie domowe