Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mini

Pomóżcie bo zwariuje!!!:(((

Polecane posty

Gość Mini

Witam mam problem z byłym facetem. Dziś niby przypada jego weekend z dzieckiem, córka ma ostre zapalenie krtani gorączkuje. Poinformowałam go o tym wczoraj a on zaczął się awanturować, że przyjedzie po dziecko z policja i że ściemniał, że jest teraz chore specjalnie by nie dostał córki na weekend. Jakiś czas temu byłam w sądzie i zrobiłam zdjęcie postanowienia i nie wiem jak to się stało ale w ugodzie nie ma wyszczególnionych weekendów. Cały czas dawałam jemu dziecko co drugi weekend myśląc,że tak jest ustalone. Czy teraz jak grozi że przyjedzie z policja to co mam robić? Będę miała zaświadczenie lekarskie, że mała jest chora. Mam zdjęcie postanowienia. 

Gość kat

Może zamiast zdjęcia postanowienia przygotuj receptę na leki od lekarza. Niech były mąż przyjedzie i zobaczy, że córka jest chora, a nie jest to celowe działanie z Twojej strony, aby utrudnić mu kontakt z dzieckiem.

Postaw się w jego sytuacji: córka zawsze jeździła do niego na co drugi weekend i nagle kiedy się dowiadujesz, że w ugodzie nie ma wyszczególnionych weekendów, córka jest chora i nie może go z nim spędzić. Pewnie to wzbudziło jego podejrzenia.