Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

PRZEMO CO ZROBIĆ ŻEBY WYPALIĆ KOŃCÓWĘ TKANKI TŁUSZCZOWEJ ŻEBY UWYDATNIĆ KALORYFER?

Polecane posty

Gość gosc

Juz jestem szczuply, biore Lkarnityne na spalanie tluszczu, białko serwatkowe, bicek niezły jest i czuje że na brzuchu też niezłe mięśnie są, tylko co z tego jak nadal jest cieńka warstewka tłuszczu i przez niego nie widać kaloryfera, męcze sie już i męcze i tak jak początkowo waga ładnie leciała w dół i tłuszcz się palił tak teraz stoje w miejscu i nie wiem jak tą końcówke dopalić żeby ten kaloryfer się ukazał, czy po prostu dalej na Lkarnitynie ćwiczyć i z czasem uda się tą tkanke tłuszczową jeszcze bardziej zmniejszyć? a może jakieś coś innego polecisz jakieś suple albo coś

Gość gosc

czesto problemem sa alergie pokarmowe, zrob sobie test, mi pomoglo

Gość gosc

końcówke najtrudniej wypalić, potrzeba czasu ćwiczeń ćwiczeń i ćwiczeń

Gość gosc
3 godziny temu, offerma napisał:

Nie wiem ja nigdy w życiu nie miałem kaloryfera

no ale mówiłeś że chcesz mieć i do tego dążysz, po to ćwiczysz więc pewnie wiesz jak to zrobić, bo ty masz dużą wiedze na temat #siłownia

Gość gosc

no ale to jest to samo, żeby bicek się ładnie prezentował to musi być niska tkanka tłuszczowa żeby ładnie mięśnie było widać, więc wiesz jak to zrobić, to tak samo na brzuchu musi być odpowiednio niski poziom tkanki tłuszczowej żeby odsłoniły się mięśnie, wtedy widać zarys mięśni czyli tzw kaloryfer, wiec jesli ćwiczysz bicka to wiesz jak to zrobić zeby wypalić tam tłuszcz i odsłonić mięśnie, to mów jak