Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zabiegać o faceta

Polecane posty

Gość gość

Jakieś tipy? Lubicie to w końcu czy nie?

Gość Macho

Zwyczajnie, musisz mu mówić miłe rzeczy, komplementy, kupować prezenty, dawać pieniądze i robić loda 🤠 ...nie wypluwać!

Gość gość

Koniecznie nosic na rekach i po nogach calowac:D

Gość gość

ok, coś zastosuję, dzięki :classic_blink:, szkoda że samo kochanie was nie wystarcza 😛 

Gość Gosc

Wystarcza:classic_biggrin: no ale... 

Gość gość
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Wystarcza:classic_biggrin: no ale... 

Dokończ , bo już sama nie wiem co mu do szczęścia potrzeba... Zakochałam się, chce byc dla niego dobra, ale foszasty jakiś neistabilny...to jak będzie seks rozumiem to będzie w pełni zadowolony...ehh przykre trochę 😛

Gość Gość

Normalnie, wprost, okazywać mu zainteresowanie. Bez głupkowatych kobiecych gierek i bierności. To wystarczy. 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Normalnie, wprost, okazywać mu zainteresowanie. Bez głupkowatych kobiecych gierek i bierności. To wystarczy. 

narazie to ja zauwazyłam że on chyba woli gierki ehh no i cięzko mi rozgryźć i do końca zaufać, dzięki za tipa

5 minut temu, Gość gość napisał:

Dokończ , bo już sama nie wiem co mu do szczęścia potrzeba... Zakochałam się, chce byc dla niego dobra, ale foszasty jakiś neistabilny...to jak będzie seks rozumiem to będzie w pełni zadowolony...ehh przykre trochę 😛

Przestań słuchać głupot. Zainteresowanie to w gruncie rzeczy mega zabawny temat, bo kręci nas to, co jest nieosiągalne na swój sposób a jednocześnie w naszym zasięgu. Powiem tak, jeśli mamy coś podane na tacy i nie musimy się natrudzić, to przestaje być atrakcyjne. Jednak podobnie w drugą stronę, jeśli coś jest zbyt odległe my tracimy zainteresowanie i tez zyskujemy dystans. Jak we wszystkich grunt to znaleźć balans.

A tak po krótce - sprzeczne sygnały, mega intensywny kontakt wzrokowy, taki wręcz, ze iskry latają w powietrzu, a jednocześnie wycofanie, kiedy facet się napala. Działaj w ten sposób. Nie bądź aż nazbyt łatwa. A co do sformułowania „foszasty i niestabilny” to niezbyt dobrze wróży na związek w długiej perspektywie. Jeśli chodzi o relację to dialog i sztuka kompromisów... to jest według mnie najważniejsze. Tak - seksu tez nie bagatelizujmy ;P chodzi o to, żeby się dopasować na swój sposób. 

Gość Wiem

Wiem kim jesteś

Gość blb

zainteresuj sie nim, co lubi, czym sie interesuje, sprobuj jesli juz nie dzielic, to przynajmniej wyrazac ciekawosc jego pasjami albo zyciem. jesli zacznie byc szczery/bardziej sie otwierac to docen to i nie wysmiewaj, jesli bedzie sie dzielil czyms dla niego intymnym - niekoniecznie w rozmowie z silnym podtekstem seksualnym. i nie czekaj zawsze i wszedzie az on wykaze inicjatywe, tez powinnas ja wykazywac, moze uda sie go czyms milo zaskoczyc. 

Gość Gość

Nie bądź nazbyt łatwa... Boże, co za klasyczny przykład forumowej pierdy.

Gość gość

typ trochę nerwowy z niego, kurde ale ja chyba się naprawdę zakochałam😭..eh trzeba podszlifować chyba dialog 😉 

Gość gość
6 minut temu, Gość Wiem napisał:

Wiem kim jesteś

No, zaskocz mnie.

Gość gość

Nie jestem nerwowy, tylko kocham Cię a muszę to dusić w sobie

Gość gość

te całe kafe to jednak schizofreniczne forum 😃

4 minuty temu, Gość gość napisał:

te całe kafe to jednak schizofreniczne forum 😃

Zwłaszcza kiedy większość komentujących to Gość gość - ciężko się połapać, kto jest kim ;P

Gość gość
18 minut temu, Gość gość napisał:

Nie jestem nerwowy, tylko kocham Cię a muszę to dusić w sobie

to doradź mi w takim razie coś anonimowo 🙂

Gość gość

Kochana jest mi źle gdy jesteś smutne, moje serce się rwie żeby Cię przytulić ale nie mogę sobie na to pozwolić  skarbie