Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwnie

Dostałam tester perfum w prezencie

Polecane posty

Gość Dziwnie

Witajcie,

Dostałam w prezencie na urodziny tester perfum.

Mężczyzna który mnie nim obdarował jest kolegą. Znamy się 3 lata. Pomagamy sobie nawzajem zawodowo i w ramach wdzięczności często obdarowujemy.

Zawsze starałam się aby prezent urodzinowy był dla niego wyjątkowy, z wyższej półki, pięknie zapakowany plus coś od serca.

Dwa dni temu ja dostałam prezent urodzinowy w postaci.. testera. Czuję się niezręcznie. Powiedziałam, że jest ładny i bardzo trafił z zapachem.. ale gdzieś w głębi siedzi mi myśl, że mógłby chociaż to opakowanie zmienić na którym pisze "nie na sprzedaż". Ciężko mi to przełknąć. Nie należy do tych których nie stać, a nawet gdyby nie chciał się wykosztować to mógł kupić coś mniejszego lub całkowicie  innego.

Czuję się jakby potraktował mnie jak gorszy sort. Biedaczka to i tak się ucieszy..  Watpię aby komuś ze swojego środowiska dał taki prezent. Nie jestem bogata i dla mnie każdy upominek dla niego był nie małym wydatkiem ale nigdy nie wpadłabym na pomysł żeby kupić jemu "tester".

Chce się pozbyć tych myśli.. może się mylę ?

Gość gość

tester kupuje się do domowego użytku, sobie  samemu a nie na prezent. Może i facet dobry, ale sknerę po tym właśnie poznasz. Zapytaj wprost, poproś o szczerą odpowiedź. 

Gość Gość 01

Pocieszę Cię testery za zwyczaj są mocniejsze w zapachu i dłużej trzymają zapach od tych sprzedawanych na półkach w sklepie więc jest jakiś plus 😉

Gość Kobieta taka jak ja
11 minut temu, Gość Gość 01 napisał:

Pocieszę Cię testery za zwyczaj są mocniejsze w zapachu i dłużej trzymają zapach od tych sprzedawanych na półkach w sklepie więc jest jakiś plus 😉

Zgadzam sie z Twoim komentarzem ,a poza tym testery tez kosztuja i nie koniecznie sa gratisowe 🙂

Gość Dziwnie

Myślę, że raczej nie jest sknerą. Miałam wrażenie, że wręcz przeciwnie. Nigdy nawet nie pozwalał mi zapłacić w restauracji. Dlatego też wydaje mi się, że bardziej prawdopodobnym będzie to, że uznał taki prezent za "odpowiedni" dla mnie.

Odnośnie trwałości zapachu to faktycznie pocieszające 🤣  tylko gorzej, że jakoś źle mi się kojarzą gdy na nie spoglądam.

Gość Gość 01

Oj tam oj tam możesz przecież zadrapać tak naklejkę co Cię tak kuje w oczy ,, TESTER " albo odwróć butelkę w drugą stronę 🤣 . 

Raz się chłopakowi zdążyła taka wtopa musisz mu wybaczyć 😉

Gość Monika

Przynajmniej bedziesz miala na niego ksywke ;) O Tester dzwonil. Jutro jestem z Testerem umowiona. Obroc to w zart. A jakie to perfumy byly?

Moze to jakas bardzo waska linia produktu "nie na sprzedaz" a tylko dla znajomych projektanta. Wtedy wiele by to zmienialo,bo bylby to prezent wyjatkowy. Nie do uzyskania dla "zwyklych smiertelnikow".

Gość Gość

Chyba cie fantazja poniosła z tym projektantem lol. 

Gość gość

baba nie ma większych problemów, to takie bzdury wypisuje

głodu nie zaznała, bezdomności też

to wymyślają sobie problemy sami

ciesz się, że w ogóle dostałaś ten tester, są ludzie, którzy w ogóle nie dostają prezentów

Gość Matt_Art

2 godziny temu, Gość Gość 01 napisał:

Jest to bzdura powtarzana przez nieznających tematu. TESTERY mają ten sam skład co pełnoprawny produkt !  Druga rzecz, że istnieje coś takiego jak reformulacja perfum - zmiana składników (często pochodzenia naturalnego) na zamiennik chemiczny co niejednokrotnie skutkuje obniżeniem projekcji, trwałości jak i odbioru samego zapachu. Często przez to zdarza się, że ludzie poddają pod wątpliwość oryginalność produktu kupionego nawet w stacjonarnej perfumerii "-...a bo miałem/am kiedyś te perfumy pachniały dłużej i lepiej".