Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matilda

Czy mogę być biseksualna?

Polecane posty

Gość Matilda

Mam taki dylemat. Od zawsze pociągali mnie faceci, i dalej tak jest, zawsze zakochiwalam się w mężczyznach nigdy w kobiecie. Ostatnio przyszli mi się wspaniały sen że byłam z kobietą w związku bardzo śliczna i potym zapragnęłam by taki scenariusz urealnić. Wyobrażam sobie często że mogłabym być z kobietą, spędzać czas, i żeby ona mnie rozumiała zeby byka taką moja bratnia duszą, a jednak gdy widzę piękna kobietę nie czuje do niej pociągu a raczej fascynację. Raz mialam sytuacje na studiach że bardzo zainteresowalam się moją koleżanką z grupy, nie wiedząc w zasadzie czemu bo nie byla w sumie w moim typie. Ale byla bardzo ładna to trzeba przyznać. Pamiętam że wtedy szukałam jej na necir, gdy do mnie zagadala to cieszyłam się jak durna, i przylapalam sie na tym że zaczęłam po czasie wyobrażać sobie nas razem. To była jedyna taka sytuacja i sama byłam zaskoczona moją reakcja. Tej dziewczyny wiecej nie spotkalam gdy skonczyly sie nasze wspolne zajecia. Ale ta sytuacja utkwila mi w glowie i pytanie czy to oznacza ze mogę lubić dziewczyny, ze jesten biseksualna??

Gość wybór zerowy

kobiety to wieczne konkurentki między sobą, NIE MA NIGDY PRAWDZIWEJ PRZYJAŹNI MIĘDZY KOBIETAMI

Gość uff

z tą przyjaźnią to bzdura. Można mieć prawdziwe przyjaciółki 🙂 Ja z nikim nie konkuruję, nie mam w zwyczaju. 

Myślę, że możesz być bi, podobnie jak ja, w lekkim stopniu, ostatnio też miałam kilka lesbijskich snów 😉 

Miewasz erotyczne fantazje homoseksualne?

Wyobrażasz sobie siebie z inną kobietą w łóżku?

Jeśli tak to heteroseksualna na pewno nie jesteś.

Gość ja też

Mi się podoba pewna kobieta, jest piękna, zadbana, kobiece kształty. 

Pytanie jest takie: Czy pociągają cię seksualnie kobiety? Czy pożądasz ich ciała? Czy masturbujesz się z myślą o ich łonach i czy  twoje majtki są wilgotne na myśl, że zajmujesz się kobiecym ciałem... od ust po koniuszki jej palców. Czy wyobrażasz sobie, że pieścisz kobiece sutki, czy podnieca cię myśl, że muskacie się językami.... itd.  

Gość gość

owl facet /baba jestes ?

Gość Matilda

No właśnie nie jestem tego pewna, tylko wtedy raz miałam taki przypadek dziwny. I wtedy fantazjowalam ze jesteśmy razem, spotykamy się. Jak patrzę jak kobiety się kochają uważam że jest to podniecaje ale wydaje mi się że wiele osób tak ma. Założyłam sobie konto na poralu less i tam zaglądała do mnie naprawdę śliczna dziewczyna, ale jakoś nie widzę siebie z nią w łóżku. Też wydaje mi się że żeby być z kobietą musiałabym mieć z nią więź emocjonalną, żeby była podobna do mnie, była podobnie wrażliwa itd, takiej relacji bym chciała.

Gość Ewa2390

Polecam wam stronke ktora odkrylam ostatnio. OZIN.PL sprzedaja tam swietne urzadzenie, do czyszcenia skory twarzy z wagrow i zaskornikow. Wygladza i ujedra skore

Gość mmm

mieć taką Bi kobitkę i móc patrzeć jak się bawi z koleżanką mmm marzenie