Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabella333

Potrzebny dobry ortopeda

Polecane posty

Gość Izabella333

Piszę, ponieważ moja córka chorujaca na rdzeniowy zanik mięśni (zaawansowane stadium) ucierpiala przez złe decyzje lekarzy ortopedow  - kiedy złamała kość udową, w trakcie późniejszego leczenia zachowawczego w pewnym momencie założyli jej oni krótki, obejmujący udo i kolano gips, a potem próbowali ją sadzać. Oczywiście uszkodzili tym jej kolano, stopę i doszlo do pęknięcia kości strzałkowej podczas sadzania jej. Tak to jest, gdy lekarz patrzy tylko na jedną zlamana kość, a nie na całego pacjenta i to, co naprawdę może on zrobić. 

Gość DDDDDD

Mogę Ci polecic szpital w Poznaniu - ortopedyczny dziecięcy oddział ul 28 czerwca 56 r lekarz Tomasz Trzeciak jest ordynatorem 

Gość Pomoc

Podobno dobry ortopeda to dr Napiątek w Poznaniu lub Pruszczyński w Łodzi. Jest jeszcze dr Radler w Austrii ale nie wiem czy on zajmuje sie ogólnie ortopedia czy tylko stopą końsko szpotawą. Powodzenia!

Gość Ewa

Mam syna z zanikem miesni i duza skolioza.My jezdzimy do Zakopanego do dr Potaczka.

Jeśli o Poznań chodzi, to jak dla mnie jedną z lepszych decyzji będzie odwiedzenie placówki, w której przyjmuje ortopeda Adrian Stępiński. Zajmuje się on urazami, złamaniami, różnymi powikłaniami, więc myślę, że naprawdę mógłby pomóc. W razie czego zostawiam adres jego strony http://www.adrianstepinski.com/.

Gość NISowq

Moja córka miała podobny problem, pomógł mi Pan Michał, zdecydowanie go polecam, sprawdź znanyortopeda.pl