Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jacek

Molestowanie w autobusie tramwaju

Polecane posty

Gość Jacek

Czy któraś z as kobiet lub młodych dziewczyn była dotykana w intymne miejsca w autobusie lub tramwaju ,może podzielicie się tymi  spostrzeżeniami .kiedys jechałem tramwajem prawie pustym i na przeciwko siedziała dość ładna dziewczyna ,prawie bezszczelnie przypatrywałem się jej twarzy miała śliczne rysy twarzy ,w pewnym momencie rozchylila uda ,była w spudniczce bardzo krótkiej i pokazała   Muszelke po chwili mój penis zesztywniał zobaczyła jak odstaje w spodniach, gdy wychodziła powiedziała , teraz cierp. Liczę na to ze ktoś opisze swoją przygodę panie piszcie jak na was reagują faceci ,czy dobierają się do was w pociągu tramwaju autobusie  czekam na opisy

Gość plo

ja sie otarlem w tramwajmu o mloda mamuske miala spódnice czarna pozniej z nia wysiadlem i poszedlem za nia

Gość alina
35 minut temu, Gość Jacek napisał:

Czy któraś z as kobiet lub młodych dziewczyn była dotykana w intymne miejsca w autobusie lub tramwaju ,może podzielicie się tymi  spostrzeżeniami .kiedys jechałem tramwajem prawie pustym i na przeciwko siedziała dość ładna dziewczyna ,prawie bezszczelnie przypatrywałem się jej twarzy miała śliczne rysy twarzy ,w pewnym momencie rozchylila uda ,była w spudniczce bardzo krótkiej i pokazała   Muszelke po chwili mój penis zesztywniał zobaczyła jak odstaje w spodniach, gdy wychodziła powiedziała , teraz cierp. Liczę na to ze ktoś opisze swoją przygodę panie piszcie jak na was reagują faceci ,czy dobierają się do was w pociągu tramwaju autobusie  czekam na opisy

Miałam kiedyś nieprzyjemny przypadek ale w pociągu.. Było lato to miałam krótką spódniczkę. Stałam w korytarzu blisko drzwi wyjściowych. Obok mnie stanął jakiś facet bo pociąg zbliżał się do stacji to rozumiałam że będzie wysiadał. Ale gdy pociąg stanął i drzwi się automatycznie otworzyły on nim wyskoczył wsadził mi całą rękę pod spódnicę, złapał przez majtki za pupę i skończył na cipce. Wtedy dopiero wyskoczył z pociągu. Był to moment ale bezkarnie się oddalił i tyle.