Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baby

Czemu baby to takie głupie puszczalskie?

Polecane posty

Gość Baby

Mam je na pstryknięcie palców!

Gość Gość

Masz TYLKO takie, prawo popytu i podaży.

Gość poiu

Wiesz co mam kolegę który jest jak ty. Też ma kobiety na pstrykniecie tylko że niedawno stuknęła mu 40 i sie wkurza bo on chciałby założyć rodzinę a żadna kobieta nie chce. Wszystkie traktują go jak darmowego penisa. On po prostu jest pociągający ale nie nadaje sie na związek. Wcześniej tego nie zauważał bo sam nie chciał związku. Wiązał się z kobietami na krótkie kilku mc związki oparte głównie na seksie.

Skoro masz taka sytuację tz że jesteś po prostu typem faceta który przyciaga puszczalskie dziewczyny szukajace przygody a nie wartościowe które szukaja czegoś wiecej.

Gość gość

Nie pochlebiaj sobie, większośc z nich by i tak nie chciała na stałe takiej kreatury ludzkiej.

Gość poiu

Dodam jeszcze tylko że ten kolega we mnie też wzbudza tylko pożądanie, nie chciałabym byc z nim w zwiazku nigdy bo sie do tego nie nadaje, dlatego właśnie został tylko moim kolegą.  Rozumiem więc doskonale jego poprzednie dziewczyny

Musisz mieć nadludzką moc skoro takie przyciągasz tylko pstryknięciem. Wow. 

Gość gość

e tam, zaburzony zakompleksieniec, jest czym się chwalić wooow, zazdro, umiesz spojrzeć w lustro...to co roobisz zostawia ślad i jak ktoś wyzej pisał, można to w tobie wyczuć...to jakieś głębokie skrzywdzenie