Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obrzezanypopisze

Czy jest tu kobieta której podobają się obrzezani faceci?

Polecane posty

Gość obrzezanypopisze

Jestem obrzezany i popiszę z kobietą która ma taki fetysz i którą to ciekawi i fascynuje ;)

Gość Monika

Pokaż sprzęcik jak się prezentuje 🙂

Gość Jeeee

Jeeeeee ja juz widzialam to pewnie cudo jest slodziaaaaaakkkk

Gość eqwe

mi też pokazał, ale niestety nie ma na co oka zawiesić, 9cm tylko ;/ mój 10 letni brat ma takiego 😛

Gość gość

mam rozumieć że chodzisz z odkrytym łubem przy takiej pogodzie to se jajka przeziębisz

Gość Jeeee

Nio jego akurat nie widzialam ale moze pokaze:p

Gość obrzezanypopisze

Pokażę w swoim czasie :P

Jeśli chcesz ze mną popisać i mnie zobaczyć to może przejdźmy na maila ;) Co Ty na to?

Gość Mimi

Chętnie! Już jestem mokra zboczku 😄

Gość obrzezanypopisze

Piszę na serio i nie jestem aż takim zboczkiem 😉 Jeśli ma któraś z was ochotę do mnie napisać, oto mój mail: krawcd@wp.pl

Gość ona28kk

mi się to podoba 😉

Gość gosc

Ostatni moj urlop spedzilam u kolezanki w UK  ktora zyjechala tam po studiach i zostala. Juz wczesniej mnie zaproszala ale nie moglam.Z lotniska mnie odebrala razem z swoim facetem z ktorym mieszka, tak na marginesie to mi sie spodobal.W mieszkaniu zaczelysmy duzo po polsku rozmawiac ale on pomimo ze nic nie rozumial to sie nie sprzeciwial tylko nas obslugiwal  to znaczy kawe robil lamki winem napelnial a my  coraz to bylysmy weselsze, Opowiedziala mi jaki on jest w lozku i ze ma obrzezanego, nie moglam w to uwierzyc,ona pare slow do niego powiedziala po angielsku,a on stanal przedemna i sciagnal spodnie.Wtedy pierwszy raz ujrzalam penisa obrzezanego,powiedziala mi ze ja chce to moge sobie go podotykac i nawet do buzi wlozyc  ona znow do niego po angielsku on zblizyl sie do mnie tak ze mialam go na wprost swoich ust. Oczywiscie ze skorzystalam z tej propozycji, nawet sobie nie pomyslalam ze w tak krotkim czasie bede miala sperme w buzi. Polknelam wszystko a kolezanka mi sie zapytala czy mi smakowala. Dalej swoj babski temat ciaglysmy, az w pewnym momencie  mi powiedziala ze jak mi sie podoba to moge go pol nocy miec. Porozmawiala z nim i po chwili mi powiedziala ze on  sie zgdza nas obydwie obsluzyc.Pytalam sie kolezanki czy nie jest zazdrosna ze mnie bzyka a ona mi powiedziala ze planowala ze jak bede zgodna to bede go miala ile bede chciala. W ostatnia noc przed moim wyjazdem mialam go cala noc dla siebie i czulam sie  tak wspaniale  bo jeszcze nigdy tyle rozkoszy nie przezylam i tyle orgazmow nie mialam, a kolezanka mi piersi masowala a ja jej cipke lizalam, a kutasa caly czas w szparce mialam. Tak zjechana  wczesniej nie bylam zazdroszcze kolezance ze takiego faceta spotkala

Gość obrzezanypopisze

Napisz do mnie na maila :)