Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana

Pomocy :( Czuję że zakochuję się w Arabie z pracy :(

Polecane posty

Gość Załamana

Nawet nie wiedziałam że to Arab, bo pomimo swojego wyglądu ma polskie imię i nikt nie mówił że on nie jest stąd. Ale to jednak nie jest Polak z pochodzenia niestety.  Sama nie wiem, ma on w sobie coś czarującego Może nie wygląda jak perfekcyjny model, ale jest wysoki, świetnie układające się włosy, piękną śniadą cerę i oczy takie spokojne o przeszywającym spojrzeniu. Jak na mnie patrzy to mogę odpłynąć. I ten niski męski głos. Nigdy nie spotkałam tak męskiego faceta. Jestem załamana :( Nie znam go dobrze ale i nie przypominam sobie, żeby ktokolwiek tak na mnie działał...

Gość oj oj oj

może nie jest aż tak arabski pytałaś o religię go?

Gość Załamana

Jak to dlaczego? Bo nie chcę zakochiwać się w Arabie. Pewnie skłóciłoby mnie to z rodziną. Znam konsekwencje i bałabym się związku z nie polakiem ale też i bym tego chciała. Nie jestem głupia...

Po drugie to przecież ktoś z pracy. Grząski grunt.

Mało z nim rozmawiam, wiem tylko że świąt nie obchodzi. Nie jest rozmowny i nie mówi o sobie nic.

Gość CiapatyPlisDon'tBrejkMyhea

Polska Andżela poczuła zapach księcia orientu. Matko jakie to słabe.

Gość Załamana

Wiem że jest to słabe ale on mi się podoba.

Gość Załamana

Któraś też tak miała, że chciała wejść w relację z Arabem mimo świadomości o możliwych konsekwencjach? :(

Gość Załamana

Czy fakt nie obchodzenia świąt i niepolskich świąt oznacza islam? I dlaczego jest taki skryty. Może spotkał się z prześladowaniem? :(

Gość Załamana

*miało być "i niepolskiego pochodzenia"

Gość Gość

Ciesz się że nie polaka polak bedzie cie traktowal jak szmate do seksu a arab tylko kobiety ktore same sie nie szanuja zobaczysz uwazaj na polaka bo polak to uuu gorszy 

Gość Gość

Z tego co wiem polacy sa tacy sami wszedzie mezczyzni sa tacy ssmi a po za tym mowia ze z polakiem beda konsekwencje dopiero taka prawda wiekszosc kobiet bedaca z polakami nie jest szczesliwa nie znam ani jednej znam wiecej z arabami i sa szczesliwsze polak kazdy chleje chodzi na dziwki i jestes sluzaca nie mowi ze cie kocha zobaczysz zadasz sie z polakiem to potwierdzisz me slowa oj naiwne dziewcze a polaczki swiete krowy z tego co wiadome jak nie bedziesz spelniala polaka w seksch to cie zostawi wiec???

Gość Natali

On jest blondyn czy brunet ?

Gość Monika

Moja koleżanka poznała w UK i wyszła za mąż za Araba.

Wypłakiwała mi się wiele razy w rękaw.

Na początku było wspaniale, był szarmancki, romantyczny, mówił, że religia dla niego tak naprawdę niewiele znaczy, że to tylko tradycja, że on chce żyć jak Europejczyk a nie jak Muzułmanin... no a potem minęło pół roku od ślubu i zaczęły się kłótnie, że spotyka się za często z koleżankami, że dekolt za duży zakłada, że za obcisłe jeansy... w końcu zaczął ją bić, nazywać "polską ku'rwą", naciskał by przeszła dla niego na islam. Wiele razy się rozstawali, potem on błagał na kolanach, przepraszał, że więcej tego nie zrobi, zgłaszał się sam na terapię leczenia agresji, ale potem po chwili spokoju znów ją katował. Opowiadała, że kiedyś ją też zgwałcił, ona nie chciała seksu, a on wziął sobie siłą. Raz do mnie w środku nocy przyleciała zapłakana, mówiąc, że próbował ją udusić, na brzuchy miałą wtedy pełno siniaków, zapytałam ją co się stało? A ona na to, że okres jej się spóźniał powiedziała mu o tym i on się bardzo ucieszył, że ona może być w ciąży, ale wtedy ona mu powiedziała, że jeżeli rzeczywiście będzie w ciąży to nie chce by dziecko było wychowywane w religii islamskiej i on wtedy wpadł w szał, zaczął wrzeszczeć, że "polska ku'rwa nie będzie decydować w co ma wierzyć jego dziecko" powiedział, że woli by poroniła i zaczął ją pięściami tłuc po brzuchu. Wtedy  dopiero zdecydowała się, że czas to skończyć. Uciekła w tajemnicy do Polski, tam znalazła pomoc w fundacji, która pomaga kobietom, które były ofiarami przemocy za granicą i które mają problemy z odzyskaniem dzieci z małżeństw mieszanych. Opowiadała mi, że na grupach wsparcia najwięcej było właśnie kobiet, żon lub byłych partnerek mężczyzn z kultury islamskiej.

Gość Załamana

Ja nie twierdzę że Polacy są lepsi, ale potencjalny związek z Arabem skłóciłby mnie z rodziną. On mógłby mnie zostawić, a oni by się ode mnie odcięli i zostałabym z niczym. Ja się sama z tym źle czuję, biję się z myślami.

Gość Załamana

Czarne ma włosy. Myślałam że to Polak bo powtarzam, ma polskie imię (a przynajmniej tak się do niego zwracamy, dokumentów tożsamości nie widziałam) i przecież po polsku normalnie mówi.

Gość Załamana

No cóż Moniko, dziewczyna miała pecha. Wiem co się dzieje i wiem że Polki z Arabami są wyśmiewane. Pytanie natomiast kwestii moralnej jest takie - czy warto skreślać każdą osobę tylko dlatego, że przynależy do danej grupy etnicznej? Bo tu mam wrażenie bardziej jednak chodzi o wygląd i pochodzenie niż religię.

Gość WikedFantasy
5 minut temu, Gość Załamana napisał:

Ja nie twierdzę że Polacy są lepsi, ale potencjalny związek z Arabem skłóciłby mnie z rodziną. On mógłby mnie zostawić, a oni by się ode mnie odcięli i zostałabym z niczym. Ja się sama z tym źle czuję, biję się z myślami.

Dziewczyno odpuść sobie, dobrze ci radzę. Moja siostra dokładnie tak skończyła jak piszesz... spotykała się z Marokańczykiem, rodzina była wściekła, ona się uparła, rodzina zerwała z nią kontakt, z ciapatym już nie jest... zdradzał ją i raz ją uderzył, wtedy odeszła.

Dziś tylko ze mną utrzymuje kontakt z rodziny. (jestem jej siostrą) Myśl głową dziewczyno... warto!

Gość Monika
4 minuty temu, Gość Załamana napisał:

No cóż Moniko, dziewczyna miała pecha. Wiem co się dzieje i wiem że Polki z Arabami są wyśmiewane. Pytanie natomiast kwestii moralnej jest takie - czy warto skreślać każdą osobę tylko dlatego, że przynależy do danej grupy etnicznej? Bo tu mam wrażenie bardziej jednak chodzi o wygląd i pochodzenie niż religię.

Wysiliłam się na napisanie tego horroru mojej koleżanki, bo chciałam by dało ci to do myślenia, ale widzę, że twoja dusza jest już sprzedana i i tak będziesz z tym Arabem... Obyś nie skończyła jak tysiące innych polskich kobiet...

Obejrzyj sobie na YT ile jest materiałów o kobietach, które zostały skrzywdzone, okaleczone, lub ich dzieci zabrane bez ich wiedzy do krajów ojca...

Gość szaty egzotyki

głupie polskie cípy, idą w gòwno z nadzieją że będzie pachnieć jak fiołki

Gość Facet

Daj sobie spokój bo sobie narobisz kłopotów. W jego kraju kobieta jest nikim, chyba o tym wiesz? Tutaj coś znaczysz i nic ci nie zrobi ale w jego kraju byłabyś służąca a jakbyś się postawiła to by cię wyprał i tyła. Więc pobudka inaczej skończysz jak ściera na podłodze. Tu jest islam, chyba zdajesz sobie z tego sprawę? 

Gość Załamana

Moniko przeczytałam post, dziękuję za wyrażenie opinii. Nigdy nie chciałabym być taką kobietą, nikt by nie chciał. O ile osobiście nikogo takiego nie znam, kto doznałby przemocy od Araba, to nieraz natknęłam się na taką historię w mediach właśnie. Takie myślę byłyby wyobrażenia mojej rodziny gdyby tylko go zobaczyli. I ta jego broda... Chociaż to nie kwestia brody, on ma wygląd typowego Araba z nią czy bez niej.

Sama kolegowałam się kiedyś z Jemeńczykiem mieszkającym w Polsce, ale to był człowiek pocieszny z dystansem do siebie. Do tego był oczytany i strasznie inteligentny. Uważał się za ateistę. To nie był ktoś, kto mógłby uderzyć kobietę. A jak ktoś mieszka tu od wielu lat, mówi po polsku jak polak bez żadnego akcentu ani nic, to niekoniecznie musi być przesiąknięty tym co nam się nie podoba w tej ich kulturze i religii. Ja dobre 3 miesiące myślałam, że to Polak i zastanawiałam się, jak to możliwe by Polak tak wyglądał.

Nawet jakbym chciała go "poderwać" to nie wiedziałabym jak przebić się przez tę jego niedostępność. Na razie nie ma o czym mówić, jest szansa 1 % że coś między nami mogłoby być, znamy się z pracy i jak rozmawiamy to tylko o pracy. Trochę się go boję, bo jest zamknięty w sobie. Wolałabym żeby mi się nie podobał. Mam wrażenie, że innym kobietom też się podoba. Albo przesadzam, nie wiem.

Gość Pele

Nie podniecajcie się to prowo! 😄

Kreacja skrajnie głupiej i naiwnej dziewuchy coś ci nie wychodzi.

Gość Załamana

Uwaga użytkownik Pele właśnie włączył tryb myślenia życzeniowego. Naprawdę aż tak cię dziwi, że można zauroczyć się w nie-polaku? Jeśli wy polacy fantazjujecie o Azjatkach Murzynkach to mnie równie dobrze może podobać się Arab. Nie ja pierwsza i nie ostatnia.

1 godzinę temu, Gość Załamana napisał:

Uwaga użytkownik Pele właśnie włączył tryb myślenia życzeniowego. Naprawdę aż tak cię dziwi, że można zauroczyć się w nie-polaku? Jeśli wy polacy fantazjujecie o Azjatkach Murzynkach to mnie równie dobrze może podobać się Arab. Nie ja pierwsza i nie ostatnia.

kto normalny fantazjuje o brzydkich murzynkach hahahahahha chyba cie coś koleżanko

Gość Załamana

Wstyd mi się przyznać ale lubię sobie wyobrażać, że uprawiam z nim seks.

Gość Załamana

Już mam takie myśli nienormalne w głowie, że się boję co się stanie jakby przenieśli nas do innych działów albo on lub ja zrezygnowałby z pracy. To chore :(

Gość Załamana

Postanowiłam, że postaram się do niego trochę zbliżyć. Najwyżej mnie odtrąci. Dam sobie szanse, trzymajcie za mnie kciuki.

Gość ByłamWzwiązkuzArabem

Tak, powinnaś dać sobie szansę. Nie bierz do siebie tego co tutaj wypisują prawaki konserwy i inne imbecyle. Jedynym problemem może być rodzina ale na to znajdziesz rozwiązanie zobaczysz

Gość Załamana

Ciekawe jakie... Ale dam mu do zrozumienia chociaż, że go lubię. Może dzięki temu się czegoś o nim dowiem, on nie musi przecież być Muzułmaninem. Nie powinnam się ograniczać przez cudze uprzedzenia.