Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kng93

prezent dla męża

Polecane posty

zupełnie nie mam pomysłu na prezent dla mojego męża. 😫 Jak wiadomo gwiazdka zbliża się do nas wielkimi krokami, a ja nadal nie mam pomysłu jaki prezent wywołałby uśmiech na twarzy mojego męża. Jego zainteresowania to literatura i coś z samochodami, wykorzystałam już naprawdę wiele pomysłów na prezent z okazji wielkanocy, urodzin czy innych świąt. Na ostatnie urodziny podarowałam mu książkę o mechatronice, taką, którą bardzo chciał dostać. Zawsze mówiliśmy sobie co chcemy dostać jako prezent na urodziny albo gwiazdke a w tym roku on chce zeby zrobic mu niespodzianke  😠 Zaczęłam nawet kombinować i wzięłam udział w tym konkursie bit. ly/bonypaliwo2018 o bon na paliwo, bo poszlo w gore i mysle ze taki prezent sprawilby mu przyjemnosc, jednak nie mam pojęcia co zrobię jak go nie wygram. 😡😡😡😡😡😡 Błagam pomóżcie. Będę wdzięczna za każde pomysły. 😩

Gość anoz

Może voucher na coś fajnego? Np. lot w tunelu aerodynamicznym Speedfly pod wrocławiem 😄 kupiam mojemu rok twemu i był zachwycony ❤️

Gość Ghh

Krata piwa! Będzie wniebowzięty!

Gość Wujek dobra rada

Proszę Cię bon na paliwo? Czułymbym się urażony takim prezentem! Nie kupuj mu skarpet, maszynki do golenia, majtek, krawaty, koszuli, czapki, rękawiczek! Pomysl o jego pasji, marzeniach.  Wali lekką krypto reklama bonów paliwowych. Rusz głową!