Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna córka

Koniec. Ja chce koniec tego piekła

Polecane posty

Gość Smutna córka

Hej. Niewiem czy dobrze postępuje ale ostatnio spotkało mnie kilka smutnych chwil i ja już nie wytrzymam. 

Wiec,

1. Mój tata jest nadmiernym alkocholikiem, zawsze gdy przychodzi do domu pijany to odrazu są kłótnie w domu, nie mogę już wytrzymać

2. Moi przyjaciele się zmienili nie do poznania, ale to przez jedną ładną dziewczyne. Ona poprostu im się podoba i chodzą za nią słuchają się jej. Nie chodzi mi o to że przez całe dziecinstwo byłam z nimi itd i nagle jestem zazdrosna, tylko że się o nich martwie. Jeden to zamkną się w sobie. Drugi nagle z aniołka na diabła się zmienił i niewiem co zrobić oni mi nie wierzą.

3. Moi kolerzy z kolonii.

Ostatnio bardzo się polubiliśmy to 2 lata temu. Super było. No Poprostu idealna paczka, ale rok temu przyprowadzili sobie kolerzanki ja nawet ich nie znałam a odrazu wiem że one mnie nie lubią. Niewiem o co chodzi ale nie chciałam na siłe się przyjaźnić. Ale przez to ci koledzy traktowali mnie jak 5 koło u wozu. Wogóle ze mną nie rozmawiali. Nic a nic. Jak nam to wszystko naprawić 😭😭😭😭😭

Gość poradnik

Nic nie musisz naprawiać. Machnij ręką, rób swoje, ciesz się sobą i będzie tylko lepiej.

zacznij sie modlic przestan grzeszyc  a demony odejda od ciebie  i odejdzie cierpienie