Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimi2552

Sudocrem care & protect

Polecane posty

Chciałam zachęcić do używania maści Sudocrem care & protect, którą miałam okazję testować. Jest wyjątkową maścią, z której zarówno ja jak i moje maleństwo jesteśmy bardzo zadowoleni.

Jest wyjątkowa ponieważ idealnie nawilża i chroni przed odparzeniami. Bariera ochronna utrzymuje gładką skórę i chroni przed czynnikami drażniącymi i otarciami. Dodatkowo witamina E i prowitamina B5 odżywia i utrzymuje skórę w dobrym stanie. Konsystencja i opakowanie produktu spełnia swoje zadanie, zapach jest ledwo wyczuwalny dzięki czemu nie drażni. Chroni przed zakażeniami oraz jest hipoalergiczna, przebadana dermatologicznie. Nie zawiera sztucznych barwników ani środków konserwujących. Łatwo dostępny produkt. Na koniec chciałabym jeszcze zdradzić,że miałam okazje używać również innych maści o podobnym zastosowaniu i Sudocrem care &  protect jest bezkonkurencyjny nie tylko w działaniu jak i w cenie, która jest zdecydowanie tańsza. W naszym przyborniku zostanie już na stałe.

Gość gość

Przestań spamować tym szajsem napchanym pochodnymi ropy naftowej!!! Kto normalny to daj na skórę dziecka??? :O

Gość Gosc

Moje dziecko ma 11 miesięcy,  nigdy nie smarowalam tylka sudokremem i nigdy nie miało poważnie odparzonej pupy, z 2 razy od kupki na spacerze, ale to lekko i zaraz schodzilo po innej maści, której nie napisze bo będzie że tez spamuje.  Starsze dziecko głupia smarowalam przy ksxdej zmianie pieluchy tym badziewiem tj. sudokremem i non stop miał odparzony tyłek.