Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Qqq

Czy w samym spojrzeniu można się zakochać

Polecane posty

Gość Gość

Można się zauroczyć,  kocha się za więcej, za całokształt.

Gość Mgoś

Oczywiście, jedno spojrzenie i leżysz jak zaczarowana.

A tak poważnie to nie.   ; ) Do tego, żeby facet mógł speł­nić swoje fan­ta­zje, potrzeb­na mu jesteś Ty a nie Twoje zakochanie.

Facet to stwo­rze­nie niebywale pro­ste. Instrukcja obsługi mieści się w jednym tylko punkcie. Daj mu to czego pragnie. ; )

Gość Gość
6 minut temu, Gość Mgoś napisał:

A tak poważnie to nie.   ; ) Do tego, żeby facet mógł speł­nić swoje fan­ta­zje, potrzeb­na mu jesteś Ty a nie Twoje zakochanie.

Facet to stwo­rze­nie niebywale pro­ste. Instrukcja obsługi mieści się w jednym tylko punkcie. Daj mu to czego pragnie. ; )

Prostytutki są więc najbardziej kochanymi kobietami na świecie 

Gość Mgoś
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Prostytutki są więc najbardziej kochanymi kobietami na świecie 

Coś w tym jest. Nie zrzędzą Ci tylko dają tego czego chcesz i spełniają Twoje najbrudniejsze, najdziksze, najpiękniejsze fantazje. Czyż nie?

Gość gwoli wyjasnienia

W spojrzeniu to nie wiem ale w glosie to na pewno 🙂

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Mgoś napisał:

Albo jesteś kreacja jakiegoś faceta albo jesteś zwyczajnie głupia. 

Gość Goście goście
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Można się zauroczyć,  kocha się za więcej, za całokształt.

czyli np za co?

Gość szaarriiikkkkk

We wszystkim mozna sie zakochac...wszy np.kochaja wlosy...a wszy lonowe lono owlosione,takie skundlone...hehe

Patrz i mow bo to najprostszy sposob wyrazania duszy i tylko prostytutka sie nie wzruszy….

ruchanie to nie to co kochanie...co to to nie,no nie moje kochanie?

Gość Mgoś
30 minut temu, Gość Gość napisał:

Albo jesteś kreacja jakiegoś faceta albo jesteś zwyczajnie głupia. 

Ojejejej, tak mówisz? Ostatecznie w obliczu śmierci głupota i mądrość są tak samo bezradne i nic z tym nie zrobisz. ; )

"Tolerancja jest udziałem ludzkości. Jesteśmy wszyscy ulepieni ze słabości i błędów; wybaczajmy sobie wzajemnie naszą głupotę - oto pierwsze prawo natury." ; )

Dlatego ja wybaczam Tobie Twój ciasny umysł, bo tacy jak Ty jedzą obrusy, a Tacy jak ja jedzą z nich.  ; ) : P

Gość Gość

Zanim oblicze śmierci ujrzyjsz to jeszcze trochę pozyjesz więc powoływanie się na nią jest głupie. Ludzie którzy używają cytatów własnych przemyslen chyba nie mają. 

Gość Mgoś
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Zanim oblicze śmierci ujrzyjsz to jeszcze trochę pozyjesz więc powoływanie się na nią jest głupie. Ludzie którzy używają cytatów własnych przemyslen chyba nie mają. 

Chłoptasiu : ) Skrytykowałeś moje przemyślenia bez zrozumienia, zatem może cytat stary jak ja pozwoli Ci spojrzeć nieco inaczej na siebie. Ludzie, którzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem powinni po prostu zamknąć otwór gębowy. Umiesz zamknąć buzię jeśli nie potrafisz być tolerancyjny czy rzeczowy w wypowiedzi? Czy napadanie na grzeczne, skromne i uczciwe kobietki sprawia Ci radość? Nie umiesz się cieszyć z tego co masz to powinieneś to zmienić i czepić się np. cudzej żony a nie mnie. ; ) 

Gość Chłopiec z cipą

Czuję się kobieta ale ok. To twoje zdanie. Wystarczy że ty się desperacko czepiasz pseudofacetow z kafeterii jak suka z cieczka 😂