Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Ile waży 5 miesięczny niemowlak

Polecane posty

Gość Gość

Witam. Mam pytanie do mam 5 miesięcznych niemowlaków. Ile ważą wasze dzieci? Moja mała waży 5700 i martwię się trochę że tak mało.

Gość Ggg

Mój 5 mcy skończy 25 grudnia, waży 8 kg, urodzeniowa 4 kg. Jest tylko na piersi. Co wasz pediatra na wagę, jak centyle, jaka była waga urodzeniowa, jak karmisz? 

Gość Gość

Karmienie mm. Waga urodzeniowa była trochę niska bo niecałe 3kg. Do tej pory pediatra nie widział problemu. W tym tygodniu mamy szczepienie więc zobaczymy co teraz powie. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Waga urodzeniowa była trochę niska bo niecałe 3kg. 

Była w normie w takim razie. Nie każde dziecko musi wyglądać jak ludzik Michelin. 

Gość Gość

Moja ma trzy i pół miesiąca i waży 7500. Waga urodzenia 3400.

Gość Gosc

Mój syn w wieku 5 miesięcy ważył 9,5 kg. Ale urodził się z wagą 4,300 i długi był na 63cm. Teraz ma 1,5 roku wazy 13,5 kg i jest długi na 90cm.

Gość Onn

Moja urodziła się z 3,2 kg a teraźniejszości 5msc i wazy 6,520 wg pediatry o pół kg za mało ale jest kluską i ma wałeczki na nogach, jest na kp i mm

Gość Marta

Mój synek ma 7.5 miesiąca waga 8 kg,urodził się mając 3325 g.Każdy mówi,że waży za dużo.Jest na mm + puree z warzyw i mięsa,kaszka i owoce.Jest dlugi,obecnie nosi ciuszki na 74 cm,które robią się ciasne.

Gość Gosc

Moj syn urodzil sie z waga 3.6 kg, teraz ma 4.5 miesiaca i wazy 7.1 kg. Pediatra mowi ze ok. Do niedawna byl na piersi, tera mm.