Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kryska

Ból korzonków- pomocy!!

Polecane posty

Cześć, 

Od prawie dwóch tygodni czuje ból w dole pleców, taki, że nie mogę się nawet podnieść z łóżka! Byłam już u lekarza ale powiedział, że może to być problem z nerkami,  bo miałam również zapalenie pęcherza w tym samym czasie (męczyłam się bardzo bo, przy chorych nerkach nie można brać leków przeciwbólowych). Dziś w nocy bolało mnie tak mocno, że pojechałam taksówką na SOR przekonana, że to te nerki. Tam skierowali mnie do neurologa, więc to chyba jednak nie nerki, skończyło się kroplówką z ibuprofenem. Czy ktoś mi może powiedzieć, skąd wziąć pewność, że to korzonki!? Ból jest nie do zniesienia i nie wiem już co robić, biegam od lekarza do lekarza i już sama nie wiem co robić! O jakie badania prosić w prywatnym gabinecie, żeby w końcu dojść do tego co mi jest! POMOCY!!!!

Gość Ann

Kup sobie pas neoprenowy i chodź w nim wszędzie, chodź w skarpetkach i dobrze przykrywaj się w nocy. Kup sobie plaster rozgrzewający i przyklej na plecy. Mam to samo co kilka tygodni, mam wizytę u neurologa już niedługo i tylko ww sposoby pomagają dotrwać i pracować.

Gość Ann

A badania to lekarz cos wymyśli. Pewnie tomograf kręgosłupa. Głowa do góry 

Gość rowerowy
Dnia 17.12.2018 o 15:01, Gość Ann napisał:

Kup sobie pas neoprenowy i chodź w nim wszędzie, chodź w skarpetkach i dobrze przykrywaj się w nocy. Kup sobie plaster rozgrzewający i przyklej na plecy. Mam to samo co kilka tygodni, mam wizytę u neurologa już niedługo i tylko ww sposoby pomagają dotrwać i pracować.

Kilka tygodni się z tym zmagasz? Masakra co z tym nfzetem!!!! 

Gość mamajasiaizosi
Dnia 17.12.2018 o 15:06, Gość Ann napisał:

A badania to lekarz cos wymyśli. Pewnie tomograf kręgosłupa. Głowa do góry 

Na tomograf czeka się miesiącami, to nie takie proste 😞