Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola

Pomocy, nie wiem już co robic!

Polecane posty

Gość Ola

Hej. Pisze do was z problemem związanym z moim chłopakiem. Jesteśmy ze sobą 2,5 roku. Na początku był dla mnie najlepszy na świecie, starał się i był kochany. Mieszkaliśmy na odległość - to nie było dla niego przeszkoda. Zawsze znalazł na mnie czas, sam inicjował spotkania, nie było weekendu w którym byśmy się nie widzieli. Pisaliśmy non stop dniami i nocami okazywał mi czułość troszczył się o mnie wysłuchiwał moich problemów i ja dawałam mu to samo. Wiecznie się śmialiśmy razem cieszyliśmy się sobą ciagle wychodziliśmy razem. Był tak zakochany ze nawet nie chciał wychodzić z kolegami nigdzie a nawet gdyby to mi o tym mówił. Odkąd przeprowadziliśmy się do Warszawy i zaczął mieszkać z kumplami zrobił się dla mnie OKROPNY. Nie ma dla mnie w ogóle czasu, to ja muszę się ciagle starać, jeździć do niego. Od października proszę go żebyśmy gdzies wyszli coś zrobili wspólnie a on nie chce. Wyłazi jedynie z kumplami - do restauracji, na klipy, robi z nimi bity jest producentem muzycznym. Od kiedy zaczął z tego zarabiać zrobił się narcystyczny i egoistyczny, podsmiewuje się ze mnie i gdy mu o tym mówię nic sobie z tego nie robi. Olewa to. Nie widzi żadnych problemów intwierdzi ze nie będzie latał już za mna jak pies jak to kiedyś robił. Nie przytula mnie sam z siebie jest opryskliwy. Ciagle pali marihuanę. Zachłysnął się wielkim życiem, kolegami, wyjazdami na klipy i tym ze ma kasę. Nie chce chodzić ze mna do galerii na zakupy a kiedy dostał 2 tys wszystko wydał na siebie buty za 700 zł a mi nic nawet nie kupił.. nawet głupiego kwiatka.. jak przyjeżdżam do niego wiecznie siedzi w komputerze muszę go prosić żeby to odłożył i spędził ze mna czas. Wtedy się zaczyna burza. Twierdzi ze to jego praca i ze go nie rozumiem. Ostatnio wyszedł z wielka łaska ze mna do galerii po czym chciałam pójść do niego do domu na noc a on do mnie ze nie mogę ze NIE PYTAŁAM GO czy mogę przyjechać i idzie do kolegów bo z Niemiec przyjechali.. a ja wrocilam do domu. I on mi mowi ze mnie kocha..:) 

ostatnio nawet zaczął komentować mój wygląd. Ze przytyłam, ze mam tyłek taki nie taki, ze mam twarz gruba albo ze nie podobają mu się już czarne włosy moje i ze może bym się przefarbowała na blond bo woli blond.. 

podejrzewam ze tam z nimi łażą jakieś panny.. ja już mam dość ciagle płacze, kocham go było nam wspalaniale a teraz? Nie moge przestać go kochać. Co mam robic? 

Gość lalka

Pokazuje ci facet na wiele sposobów, że ma cię już dość, a Ty jakbyś nie chciała zrozumieć. Jest tchórzliwy i nie potrafi po prostu powiedzieć, że chce zerwać, ale może kiedyś to zrobi metoda faktów dokonanych. Miej godność i odejdź pierwsza, bo ten związek już się skończył.

Gość czlowiek

zerwij, nie zasluguje na ciebie

Gość Samotna matka

Witam, pisz a tutaj bo naprawdę niewiem co robić. Z moim jeszcze mężem znaliśmy się przed weselem 7 lat, a w tym roku wzięliśmy ślub. Obecnie jestem w 5 miesiącu ciąży A w 4 miesiącu dowiedziałam się że on ma kochanke i to jeszcze 12 lat starsza od siebie. Zostawił mnie, nawet się o dziecko nie pyta. Nie rozumiem jego postępowania