Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lis

jak myslicie, jak bedzie wygladalo zycie obecnych 20-30latkow gdy sie zestarzeja

Polecane posty

Gość lis

jest tu jakis wrozbita przepowiadajacy przyszlosc lub ktos znajacy sie na ekonomii, polityce 😛 ? Jestem ciekawa, mam 25 lat i mysle, ze w sumie to przeraza mnie przyszlosc, mysle, ze bedzie bardzo, bardzo duzo emerytow i ciezko bedzie nas utrzymac 😄

Gość 🤦🏻‍♂️Cinnamon

Ja już teraz na myśl o emie czuję przerażenie. Ale mam też plan: kiedy już przejemy całe swoje majątki, będziemy z przyjaciółmi obrabiać banki. A potem: albo weekend na Hawajach, albo w ciupie. Podobno koszt utrzymania więźnia to równowartość całkiem sporej wypłaty.

Pewnie będzie w celi dobry komputer i może będzie można wybrać dietę wegeteriańską 😝

Gość optymistka

ja tez tak mysle, ze chyba w wiezieniu wyladowac najlepiej bo emerytury to ja nie dostane, zabic nikogo bym nie umiala, ale wlasnie bym kradla co popadnie, moze by mnie policjant zastrzelil czy cos i by byl spokoj na starosc

Gość QuasiModer
34 minuty temu, Gość lis napisał:

jest tu jakis wrozbita przepowiadajacy przyszlosc lub ktos znajacy sie na ekonomii, polityce 😛 ? Jestem ciekawa, mam 25 lat i mysle, ze w sumie to przeraza mnie przyszlosc, mysle, ze bedzie bardzo, bardzo duzo emerytow i ciezko bedzie nas utrzymac 😄

Będą się zastanawiać jak ich życie będzie wyglądało gdy będą mieć 50 lat czyli dużo się nie zmieni.

Gość QuasiModer

Wybierz Korwina bo to jego wina.

5 minut temu, brokeninside87 napisał:

Myszka - jak Ci się udało wkleić linka bez przekazania do moderacji? czemu tylko ja nie umiem?

Wpisujesz tekst, puszczasz post i edit 🙂

Gość goscc

Powaznie, jeszcze ktos wierzy w Kowina? Przeciez on sie zawsze zachowywyal jak zbuntowany 15latek, tak mu zostalo, tyle,ze teraz to zdziecinnienie, ktore postepuje galopem. Kiedys idol licealistów, teraz to, co mowi, to kompromitacja.

A jak będzie? Przede wszystkim powszechne  zwyrodnienia kregosłupa i kłopoty z oczam i- komp. Szaleństwo klimatyczne. W dodatku moznaby temu jeszcze zdazyc zapobiec , ale komu sie chce otym myślec? 

2 minuty temu, MastemaSatanael napisał:

Wpisujesz tekst, puszczasz post i edit 🙂

KOCHAM CIĘ:) mogę teraz linkować, ten kotek dla Ciebie, myszko:)

2 minuty temu, Gość goscc napisał:

Powaznie, jeszcze ktos wierzy w Kowina? Przeciez on sie zawsze zachowywyal jak zbuntowany 15latek, tak mu zostalo, tyle,ze teraz to zdziecinnienie, ktore postepuje galopem. Kiedys idol licealistów, teraz to, co mowi, to kompromitacja.

A jak będzie? Przede wszystkim powszechne  zwyrodnienia kregosłupa i kłopoty z oczam i- komp. Szaleństwo klimatyczne. W dodatku moznaby temu jeszcze zdazyc zapobiec , ale komu sie chce otym myślec? 

gdy podsumowujesz poważnego polityka ztak dużym doświadczeniem i osiągnięciami wypadałoby podać więcej konkretów.