Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

moj chlopak mnie zdradzil z moja kolezanka

Polecane posty

Gość gosc

Bylam w szpitalu i odwiedzila mnie kolezanka po chwili gdy z nia rozmawialam wszedl do pokoju moj chlopak i tak razem rozmawialismy chyba z godzine w pewnym momencie ona zegna sie ze mna bo spieszy sie do tranwaju w tym momencie chlopak proponuje jej ze jak chce to ja podwiezie ona sie zgodzila i po chwli wyszli razem . ja po paru dniach gdy wszlam z szpitala zadzwonilam do niej ze jak chce to moze mnie odwiedzic ze jestem w domu Przyjechala rozmawialysmy na rozne tematy jak to baby w pewnym momencie zapytalam sie czy wteczas rysiek podwiosl ja na miejsce, nie wiem czy chciala mi dokuczyc czysie pochwalic powiedziala mi ze jest super chlopak bo gdy go na kawe zaprosila to cala noc z nim spedzila i tak wyruchana wczesniej nigdy nie byla powiedziala ze sobie nawet nie pomyslam ze  on tez takiego duzego ma kutasa  jak  jej cztrdziestoletni znajomy, powiedzialami ze jak nie mam nic na przeciw  to chetnie zrobilaby z nim jeszcze raz to samo. Myslalam ze mnie trafi powiedzialam jej zeby natychniast wyszla z pokoju i moze jechac do niego i niech ja rucha ile chce. Co zabeszczelni obydwoje

Gość Ruchacz

Zaproponuj im seks grupowy w trójkącie z koleżanką i jej oraz twoim chłopakiem. Teraz i tak nie masz już nic do stracenia, a możesz się wiele nauczyć.