Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alanya

Instagramowa MG

Polecane posty

Gość alanya

kolejny wątek mg usunela...hahah nie ma naprawde co robić pewno zlotych garow zabraklo

Gość Abrust

Żałosne to jest

I te jej pseudofanki w ataku

Pouczylaby się lepiej

na szkolenie pojechała

coś wtedy byłoby z pożytkiem a nie taki biznes o garach szmatach mydlach oby show bylo

każdy komentarz jest Tropiony w sieci na ton czas ma i jej fank8 też zarzucając komuś ze jest mama bajanka  a jak8e imie ma straszak waszej guru niedaleko B rajanka o tyle 

Gość Fachyf

Zrobiły nalot na wątek mg blokuje komentarze 

Gość Rados

Laktator postawila na koszu 😊😀😁😂😁😀😅😂😃

Gość Gosc

Hejka. Znowu kolejny watek usunęli. Jest tu ktoś?

Gość Gość

Kto to mg? 

Gość Mika

Ja już przestałam ja oglądać. Dla mnie to strasznie fałszywa osoba. Ostatnio napisała pod postem o kupnie willi w Grecji, ze jeszcze pare lat temu jadła najtańsze jedzenie tylko dlatego ze było za funta ale marzenia się spełniają i dzisiaj ma wille dzięki ciężkiej pracy. Brzmi jak baśń, jak od zera do milionera, ludzie uwielbiają takie historyjki. A tymczasem wyglada to tak, ze ona pochodzi z bardzo bogatej rodziny. Tata, właściciel ogromnej spółki, fundował jej co tylko chciała, zapłacił ponad 200000 za prywatne studia, kilka razy tyle za podstawówkę i szkole średnia, bo ona chodziła do elitarnych, płatnych szkół. Zawsze wspierał ja finansowo i zapewniał to, o czym przeciętna polska rodzina w tamtych czasach i nadal jeszcze mogłaby tylko pomarzyć. Oczywiście nie ma w tym nic złego. Ale po co być taka fałszywie skromna i wciskać ludziom te wszystkie bajki? Żeby byli bardziej przychylni?

Gość Gosc

Mnie najbardziej bawi, że jej fanki nie widzą, że zapomniany profil, który służył tylko i wyłącznie linkowaniu starych artykułów na blogu nagle odżył i wspanialomyslnie pojawiła się na nim pogadania medyczna. Przypadek czy pragnienie zostania warszawianką roku? 

Gość Nnnans
9 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Mnie najbardziej bawi, że jej fanki nie widzą, że zapomniany profil, który służył tylko i wyłącznie linkowaniu starych artykułów na blogu nagle odżył i wspanialomyslnie pojawiła się na nim pogadania medyczna. Przypadek czy pragnienie zostania warszawianką roku? 

fanki wielu rzeczy „nie dostrzegają”