Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natkanatkanakta

szkoła żak okres wypowiedzenia

Polecane posty

Gość natkanatkanakta

Dziewczyny pomóżcie! Jestem w szkole żak i chce sie wypisać z kierunku manikiurzystka. To na jakich materiałach pracujemy i że zajęcia były raz! w listopadzie to jakiś zart. Teraz sie wypisalam i mnie poinformowali ze jest okres wypowiedzenia 3 miesiace i musze jeszcze płacić za 3 miesiące. Czy to jest legalne? Skoro nie bede chodzic to musze płacić? Nie da sie tgo obejsc? Może któraś z Was była w pdobnej sytuacji?

Gość ivo_09090

A zgłaszałaś to komuś? U nas jeśli są jakiekolwiek problemy, to możemy to zgłosić i wszystko jest załatwiane od razu, więc polecam może zacząć od takiego rozwiązania. Informację o trzymiesięcznym okresie wypowiedzenia miałaś w umowie, którą podpisywałaś, zanim rozpoczęłaś naukę. Wystarczy czytać, to co się podpisuje. 

Gość gosc

ta szkola zak to jakis zart, nauczycielki jakby za kare tam byly 😮 ja tez przestalam chodzic, masakra, przepisywanie notatek jak dzieci z podstawowki zamiast kserowki i luzny wyklad jak na studiach np., ciezko sie czegos nauczyc w tej beznadziejnej szkole.

Gość matyldziak
Dnia 31.12.2018 o 17:19, Gość gosc napisał:

ta szkola zak to jakis zart, nauczycielki jakby za kare tam byly 😮 ja tez przestalam chodzic, masakra, przepisywanie notatek jak dzieci z podstawowki zamiast kserowki i luzny wyklad jak na studiach np., ciezko sie czegos nauczyc w tej beznadziejnej szkole.

może jakbyś poczekała trochę, a nie od razy byś sie wypisywała to byś się przekonała, że w tej szkole można się wiele nauczyć 🙂 Zawsze na początku jest teoria, to jest potrzebne i taki jest program nauczania. Notatki musisz mieć, żeby się z czegoś później uczyć do egzaminów. A na każdym kierunku są zajęcia też teoretyczne. Skończyłam w tej szkole dwa kierunki i nie narzekam na brak wiedzy