Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin

Badanie wzroku w Warszawie

Polecane posty

Gość Marcin

Szukam specjalisty od przebadania wzroku w Warszawie. Kogo możecie polecić?

Gość Ewa

Niejaka Pani doktor Joanna Gołębiewska. Przyjmuje na ulicy Merliniego 9 . Bardo miła osoba i doskonały lekarz więc polecam.

Gość Artur

Byłem ostatnio u Pani Weroniki Leszczyńskiej z poleceń znajomych i teraz sam polecam dalej. Miła, grzeczna, kulturalna i widać od razu, że zna się na tym co robi wiec polecam.

Gość Mateusz

Dobrym specjalistą w Warszawie jest doktor Weronika Leszczyńska. Przyjmuje w centrum okulistycznym Świat Oka na ulicy Merliniego 9. Sam jestem jej pacjentem i jestem z niej bardzo zadowolony więc chętnie polecam dalej.

Gość Kinga

Polecam dr Joannę Gołębiewską. Chodzę do niej na regularne badania wzroku i ani razu się nie zawiodłam

Gość Wioletta

Moja babcia jest jej stałą pacjentką, i wożę ją regularnie co kilka miesięcy na różne badania i zabiegi i jest bardzo zadowolona, wiem że polecała ją swoim sąsiadkom 😉Polecam dr Joannę Gołębiewską. Chodzę do niej na regularne badania wzroku i ani razu się nie zawiodłam

Nie warto iść do pierwszego lepszego okulisty , który przebada cię byle jak tak jak było to w moim przypadku. Aż w końcu pojechałem do Warszawy do pani Leszczyńskiej w Świecie oka i dopiero tam kogoś zaczęło obchodzić moje zdrowie, wszystko dokładnie i na spokojnie bez patrzenia na zegarek.

Słyszałem wiele ciepłych słów o Weronice Leszczyńskiej nie tylko u ludzi z Warszawy i przy najbliższych konsultacjach zrezygnuję z dotychczasowego okulisty i udam się do tej pani. Polece nawet mojej koleżance która prawdopodobnie ma zaćmę żeby poszła 

Szanowna agencjo obsługująca klinikę okulistyczną Świat Oka, przy Merliniego 9 w Warszawie! Uprzejmie prosi się o niegenerowanie wymyślonych wątków dyskusji i nieprowadzenie rozmów pomiędzy swoimi userami, którzy rekomendują lekarzy pracujących w ww centrum. To sztuczne generowanie ruchu i amatorsko prowadzony marketing szeptany. Takie działanie jest nie tylko sprzeczne z regulaminem tego Forum ale nie służy zamieszczaniu RZECZYWISTYCH i FAKTYCZNYCH  opinii na zadany temat i prowadzeniu dyskusji, które pomagają potencjalnym klientom.

Aramuz - polecam krótkie szkolenie z okulistyki, może być w Świecie Oka, zanim napiszesz cokolwiek, gdziekolwiek, w różnych wątkach.

Gość Loriana

Ja z własnego doświadczenia mogę ci polecić panią Joannę Gołębiewską, która przyjmuje w Centrym Okulistycznym Świat Oka. Naprawdę przemiła i kompetentna osoba. Dzięki tej Pani nie mam już żaćmy

Gość Szonik

Słyszałem dużo dobrych opinii na temat dr Joanny Gołębiewskiej. Spróbuj może do niej się zapisać 🙂

Gość Katarzyna

Polecam dr Ambroziak. Chodzę do niej z całą rodziną, nawet kilku znajomych chodzi do niej z mojego polecenia i sobie chwalą.

Gość Marta

Pani Dr Ambroziak  jest bardzo osobą miłą, kompetentną, cierpliwą oraz taką która w jasny sposób wytłumaczy pacjentowi co mu dolega, więc jak inni również ją polecam

Gość Artur

Szukając kliniki gdzie mogę wykonać laserową korekcję wzorku trafiłem na Merliniego i na dr Ambroziak. I już tam zostałem, od kilku lat chodzę tam na badania regularnie. A z zabiegu jestem bardzo zadowolony.

Gość Wiolka

Chodzę do Świata Oka od paru lat ale ja z kolei mogę polecić dr Agatę Kurzawę. Miałam problem z suchymi oczami, co bardzo mi doskwierało przy pracy przed komputerem. Poleciła mi kilka prostych czynności i krople i już nie mam z tym problemu.