Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Onatoona

Zdradza czy nie?

Polecane posty

Hej wszystkim!

Zacznę od tego że z moim X jesteśmy ze sobą dwa lata, różnie bywało jak u wszystkich ale zawsze się dogadywalismy i dobrze nam się układa. Nigdy nie miałam nawet powodu by podejrzewać X o zdradę,  nigdy mi ich nie dał, wspomnę że widzimy się raz w miesiącu bo jest zawodowym kierowca ale tak jak już pisałam ufalam mu w 100% . Ale jakiś czas temu odezwał się do mnie jego przyjaciel "którego ja nigdy nie poznałam " oni kiedyś pracowali w jednej firmie i mają nadal że sobą kontakt. Ten przyjaciel zaczął do mnie wydzwaniac i mówić mi takie historie że jak to mój X i z kim mnie nie zdradza, ale oczywiście prosił bym nigdy nie powiedziala dla X że wiem to on niego i też wszystkiego co ten przyjaciel mi powiedział nie mogę wyrzucić mojemu X bo bedxie wiedział że to ten przyjaciel mi go sprzedał.  Jedno mnie dręczy że ten przyjaciel jest trochę dziwny, pojawił się z nikąd i nie ukrywam że dzwoni do mnie wieczorami jak już jest pod wpływem,  trochę mi opowie że mój X dzwonił o czym rozmawiali a później opowiada mi o sobie mówi że musimy się spotkać itd nie wiem czy mogę mu ufać ....jakieś rady?

Na pewno nie spotykaj się z tym obcym typem, bo nie wiesz kto to i jakie ma zamiary.

Może być tak, że jest w konflikcie z twoim facetem i celowo wymyśla takie historie, by zniszczyć mu związek.

Oczywiście tego, że mówi prawdę też nie można wykluczyć, no ale tu się kłania kwestia zaufania do partnera.

To, że dzwoni do ciebie podpity, też powinno skłonić do refleksji, czy jest to człowiek wiarygodny, czy jakiś żul szukający okazji by odbić dawnemu koledze dziewczynę - w końcu po coś z tobą chce się spotkać. Może widział twoje zdjęcie na fb, może mu się spodobałaś i teraz zmyśla historyjki

Może warto rozważyć czy nie powiedzieć swojemu facetowi o tych telefonach i zobaczyć jak on na to zareaguje.

Gość gość

Może cie w chuja robić bo chce cie wyruchać. Może też być tak że się nie lubią lub się pokłócili. Żeby wierzyć od razu we wszystko jakiemuś pierwszemu lepszemu ? Pomyśl co on jest wart skoro sprzedaję swojego kolegę ?? Jaka ty jesteś skoro za plecami rozmawiasz o swoim rzeczach. Ty też zdradzasz w pewnym sensie swojego meża/chłopaka.

12 minut temu, Onatoona napisał:

Hej wszystkim!

Zacznę od tego że z moim X jesteśmy ze sobą dwa lata, różnie bywało jak u wszystkich ale zawsze się dogadywalismy i dobrze nam się układa. Nigdy nie miałam nawet powodu by podejrzewać X o zdradę,  nigdy mi ich nie dał, wspomnę że widzimy się raz w miesiącu bo jest zawodowym kierowca ale tak jak już pisałam ufalam mu w 100% . Ale jakiś czas temu odezwał się do mnie jego przyjaciel "którego ja nigdy nie poznałam " oni kiedyś pracowali w jednej firmie i mają nadal że sobą kontakt. Ten przyjaciel zaczął do mnie wydzwaniac i mówić mi takie historie że jak to mój X i z kim mnie nie zdradza, ale oczywiście prosił bym nigdy nie powiedziala dla X że wiem to on niego i też wszystkiego co ten przyjaciel mi powiedział nie mogę wyrzucić mojemu X bo bedxie wiedział że to ten przyjaciel mi go sprzedał.  Jedno mnie dręczy że ten przyjaciel jest trochę dziwny, pojawił się z nikąd i nie ukrywam że dzwoni do mnie wieczorami jak już jest pod wpływem,  trochę mi opowie że mój X dzwonił o czym rozmawiali a później opowiada mi o sobie mówi że musimy się spotkać itd nie wiem czy mogę mu ufać ....jakieś rady?

Kolejny chętny żeby podstępem cię wybzykać

Gość gość

i sama nie potrafisz dobrego człowieka rozpoznać?

Właśnie to mnie zastanawia że czasami sprzedał mi strzępki sytuacji ale i też fakty które mają potwierdzenie. Nie powiedzialam że mu wierzę tylko ze rozważam różne opcje bo żadne z tych dwóch nie mają 100% potwierdzenia. Nie zostaje mi nic innego jak poczekać na powrót X i wyłożyć karty na stół jego reakcja powie mi więcej niz tysiąc słów. 

1 godzinę temu, Skromna Ja napisał:

Wymyśl lepsze provo, to jest słabe Twoja odpowiedź jest tak głęboka że nie potrafię jej zrozumieć ale chyba gimnazjum tylko by zrozumiało😩

1 minutę temu, Onatoona napisał:

nie potrafię jej zrozumieć 

Oceniając jakość tego provo spodziewałam się tego 😎

Wymyśl lepsze provo, to jest słabe 😎🖐️

2 minuty temu, Skromna Ja napisał:

Oceniając jakość tego provo spodziewałam się tego 😎

Piękno oczko, pokażesz oba oczęta 😉 ?