Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wila

Nie moge tego zrozumiec dlaczego

Polecane posty

Gość wila

Jak w temacie  Robilam mu loda mialam problemy z wlorzeniem go do buzi  juz w swoim zyciu paru chlopakom loda robilam i z trzema  juz sie bzykalam ale takiego dlugiego banana to nie widzialam. Chciala bym  z nim sie kochac ale boje sie ze jak  pchnie we mnie calego to moze mi cos zrobic,Szukam  pomocy jak sie zachowac  czy zrezygnowac z niego czy pozwolic mu na wejscie we mnie Dziekuje za pomoc

Gość w absurdzie
6 minut temu, Gość wila napisał:

Jak w temacie  Robilam mu loda mialam problemy z wlorzeniem go do buzi  juz w swoim zyciu paru chlopakom loda robilam i z trzema  juz sie bzykalam ale takiego dlugiego banana to nie widzialam. Chciala bym  z nim sie kochac ale boje sie ze jak  pchnie we mnie calego to moze mi cos zrobic,Szukam  pomocy jak sie zachowac  czy zrezygnowac z niego czy pozwolic mu na wejscie we mnie Dziekuje za pomoc

Włożeniem to po pierwsze. Po drugie naucz się składni polskiej. Po czwarte szukasz specjalisty od spaw głowy. Po trzecie jesteś trol.

Gość gosc
5 minut temu, Gość w absurdzie napisał:

Włożeniem to po pierwsze. Po drugie naucz się składni polskiej. Po czwarte szukasz specjalisty od spaw głowy. Po trzecie jesteś trol.

OTWIERAJ MORDE  NA CALOSC I NAPEWNO  WEPCHASZ

Gość w absurdzie
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

OTWIERAJ MORDE  NA CALOSC I NAPEWNO  WEPCHASZ

Cóż. Otwieram bardzo szeroko i penis bardzo głęboko pieści moje gardło. Często kończy się to wytryskiem w środku a czasem na twarz. Z tym, że tę powinność ofiaruję tylko wybranym. Ty do nich nie należysz. Przepraszam Brajan. ; )