Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania33

Prosze o jedzenie

Polecane posty

Gość Ania33

Bardzo prosze o pomoc zywnosciowa na swieta ..Samotnie wychowuje dwoch synow jestem w trakcie rozwodu i zalatwiania alimentow a bez wyroku nie moge zalatwic 500 plus ..Prosze tylko o jedzenie na swieta moze ktos sie z nami podzieli ..

Gość gosc

Opieka Społeczna udziela pomocy świątecznej na zywnosc, idź do nich jeszcze jutro, to może dostaniesz coś jeszcze przed Wigilią.

Dlaczego tak późno sie za to zabrałaś?

Gość Ania33

Niestety ale dostalam tylko na jutro zaproszenje na skromna wigilie nic wiecej

Gość Ania33

Moze ktos ma jedzenie zeby sie podzielic

Gość Ania33

Meil ona.ania29@onet.pl a numer 690710587 gdyby ktos cos mial

Gość gosc

Przeciez opieka ma przeznaczona pule pieniedzy na pomoc swiateczna, tylko nie wiem, czy nie trzeba napisac wczesniej podania. Z tego co wiem to oni wyplacaja tuz przed swietami, wiec sprobuj cos zalatwic. Sprobuj tez poptac w lokalnym oddziale Caritas przy kosciele, oni tez zbieraja zywnosc dla potrzebujacych. 

Ewentualnie sprobuj sprzedac jakis sprzet jak cos masz, telewizor czy komputer. Za to wpadnie sporo kasy.

Gość Gość

Takich przypadkow jest niestety coraz wiecej. Zobaczcie jacy Polacy sa bezndziejni jako mezowie i ojcowie. Nie dosc ze brzydcy to jeszcze maja podle charaktery i sa marnymi ojcami. Nie bierzcie sobie Polakow, juz wiele Polek sie na nich poznalo, a z zagranicznych kobiet praktycznie zadna ich nie chce. Na meza i ojca tylko Skandnaw, ktory nie boi sie pracy domowej i bierze odpowiedzialnosc za dzieci, albo pracowity Azjata, ktory pracuje nawet 16 godzin na dobe, bez wolnych weekendow. Taki nie dosc ze pracowity to jeszcze zadbany, a nie leniwy Polaczek, ktory o siebie nie dba.

Gość Kika

Ja niestety nie mam jak Ci pomóc, też często niedojadam i mam niedowagę, ale inni powinni coś dać. Szczególnie grubasy, ktorzy tyle kupuja na swieta, a potem to wyrzucaja. Potem laza takie krowy, zrace wiecej w dzien niz ja przez tydzien.

Gość gość

Kika po pierwsze jak ktoś je za swoje to nic ci do tego a po drugie nigdy bym nie pomogła osobie której nie znam bo równie dobrze to może być jakiś blef.