Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ania33

Prosze o jedzenie

Polecane posty

Go艣膰 Ania33

Bardzo prosze o pomoc zywnosciowa na swieta ..Samotnie wychowuje dwoch synow jestem w trakcie rozwodu i zalatwiania alimentow a bez wyroku nie moge zalatwic 500 plus ..Prosze tylko o jedzenie na swieta moze ktos sie z nami podzieli ..

聽聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gosc

Opieka Spo艂eczna udziela pomocy 艣wi膮tecznej na zywnosc, id藕 do nich jeszcze jutro, to mo偶e dostaniesz co艣 jeszcze przed Wigili膮.

Dlaczego tak p贸藕no sie za to zabra艂a艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania33

Niestety ale dostalam tylko na jutro zaproszenje na skromna wigilie nic wiecej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania33

Moze ktos ma jedzenie zeby sie podzielic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania33

Meil ona.ania29@onet.pl a numer 690710587 gdyby ktos cos mial

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

Przeciez opieka ma przeznaczona pule pieniedzy na pomoc swiateczna, tylko nie wiem, czy nie trzeba napisac wczesniej podania. Z tego co wiem to oni wyplacaja tuz przed swietami, wiec sprobuj cos zalatwic. Sprobuj tez poptac w lokalnym oddziale Caritas przy kosciele, oni tez zbieraja zywnosc dla potrzebujacych.聽

Ewentualnie sprobuj sprzedac jakis sprzet jak cos masz, telewizor czy komputer. Za to wpadnie sporo kasy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Takich przypadkow jest niestety coraz wiecej. Zobaczcie jacy Polacy sa bezndziejni jako mezowie i ojcowie. Nie dosc ze brzydcy to jeszcze maja podle charaktery i sa marnymi ojcami. Nie bierzcie sobie Polakow, juz wiele Polek sie na nich poznalo, a z zagranicznych kobiet praktycznie zadna ich nie chce. Na meza i ojca tylko Skandnaw, ktory nie boi sie pracy domowej i bierze odpowiedzialnosc za dzieci, albo pracowity Azjata, ktory pracuje nawet 16 godzin na dobe, bez wolnych weekendow. Taki nie dosc ze pracowity to jeszcze zadbany, a nie leniwy Polaczek, ktory o siebie nie dba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kika

Ja niestety nie mam jak Ci pom贸c, te偶 cz臋sto niedojadam i mam niedowag臋, ale inni powinni co艣 da膰. Szczeg贸lnie grubasy, ktorzy tyle kupuja na swieta, a potem to wyrzucaja. Potem laza takie krowy, zrace wiecej w dzien niz ja przez tydzien.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Kika po pierwsze jak kto艣 je za swoje to nic ci do tego a po drugie nigdy bym nie pomog艂a osobie kt贸rej nie znam bo r贸wnie dobrze to mo偶e by膰 jaki艣 blef.

Udost臋pnij ten post