Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pat

Nieśmiały mężczyzna

Polecane posty

Gość Pat

Zacznę od poczatku. Poznaliśmy się rok temu w pracy. On jest osobą zawsze uczynną, pomocną i dobrą. Złapaliśmy dobry kontakt ale od początku razem jeszcze z 3 dziewczynami tworzyliśmy 'paczkę'. Od zawsze między nami kontakt był inny i każdy o tym mówił. Gdy ja miałam chłopaka on był zupełnie inny w stosunku co do mnie. Po rozstaniu z moim ex powiedział mi że największym błedem było że byłam z nim. Zaczęliśmy mieć coraz lepszy kontakt i przestałam patrzeć na niego jak na kolegę. Najdziwniejsze było to że nawet nasi pacjenci nieraz pytali czy jesteśmy parą mimo że nic nie robiliśmy. Po prostu zawsze byliśmy blisko. Kilka miesięcy temu został przeniesiony do innego miejsca. Mamy coraz lepszy kontakt. Byliśmy razem na weselu, po nim wszystko ruszyło bardziej. Na imprezie Andrzejkowej cały wieczór spędziliśmy razem.Zrobiliśmy sobie Mikołajki. Po ostatnim wyjściu do kina mamy coraz lepszy kontakt. Tylko nie mogę zrozumieć co on ma w głowie ponieważ jest strasznie nieśmiały i już sama nie wiem jak z nim postępować. Czekać czy pomagać temu cały czas?

Gość w absurdzie

Nie martw się. Będzie coraz lepszy kontakt. : P

Gość gość

rozkręci się zobaczysz

Pomagać trochę, ale też nie robić wszystkiego za niego.

Jest nieśmiały po prostu i musisz być cierpliwa. Będzie się ta wasza relacja poooowooooli rozwijać, ale w końcu się rozwinie 😉

1 minutę temu, Narodowy napisał:

Pomagać trochę, ale też nie robić wszystkiego za niego.

Jest nieśmiały po prostu i musisz być cierpliwa. Będzie się ta wasza relacja poooowooooli rozwijać, ale w końcu się rozwinie 😉

Nynu nynu

Gość Pat

Gdy zorganizowaliśmy wspólnie ze znajomymi Andrzejki praktycznie przez cały wieczór był ze mną, cały czas praktycznie tańczyliśmy razem, wychodziliśmy itp.Ostatnio jak byliśmy w kinie (ja zaproponowałam w sumie w trakcie rozmowy) to mówił coś ze nie świętowaliśmy naszego roku w pracy czyli naszej wspólnej rocznicy i że może w środe na to nadszedł jego kolega i poźniej już zapomnieliśmy o temacie ale nic o tym nie wspomniał na spotkaniu. Mikołajki i prezenty to był jego pomysł i on o tym przypomniał również. A w Sylwestra idziemy znowu na wesele.

Gość Ola

Będzie dobrze:)

Gość gość

Ile ma lat?

Gość gość

dla mnie nieśmiały kojarzy się z niestabilnym, uważaj żeby ci nie odwalil numeru 🙂 niejedna na biednego misia już się  nabrała

Gość Pat

Ma 24lata.  Raczej  nigdy nie był w nic poważnego zaangażowany więc wydaje mi się że to jest powód że tak się dzieje.

Gość Pat

Ma 24lata.  Raczej  nigdy nie był w nic poważnego zaangażowany więc wydaje mi się że to jest powód że tak się dzieje.