Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Dickson

E szukaj szukaj na fejsie haha

Polecane posty

Go艣膰 tak w skr贸cie !
1 godzin臋 temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Widzia艂em dzi艣 te zdj臋cia na fejsie. Masakra jedna wielka.聽

Powa偶nie ? Mogli艣cie wybra膰 jakie艣 艂adne , macie ich ca艂e archiwum !

A teraz ,偶eby przypomnie膰聽innym ,czym si臋 trudnicie od lat ,w膮tki zesz艂y w d贸艂, wydaje wam si臋 ,偶e mo偶na straszy膰 i bawi膰 si臋 dalej cudzym kosztem

No, ale prosz臋 pa艅stwa samym seksem si臋 偶y膰 nie da ,ogl膮danie c*pek kosztuje,przecie偶 takie strony nie tworzy si臋 charytatywnie ,a tu emerytury ma艂o,ledwo, ledwo wystarcza na jedzenie ,a alkohol i papierosy, to za co ? Pomy艣la艂 wi臋c ,偶eby interes za艂o偶y膰 ,w ko艅cu w艂amywanie w cudze komputery wesz艂o mu w krew /sk膮d艣 tematy dla setek swoich profili ,musia艂 czerpa膰/ sam pisa艂 ,偶e to takie proste ,na poziomie gimbusa ,a ludzie tacy ciemni i o swoje interesy, dba膰 nie umiej膮 ! Banda trojga ,on ,偶ona i szwagierka, to troch臋 za ma艂o ,wi臋c wci膮gn膮艂 do interesu jeszcze kilku ,偶eby si臋 dzia艂o ! Naci膮gali ludziom telefony ,nabijaj膮c im rachunki ,a 偶e 4 ty艣 ich mieli, to nawet grosze ,robi艂y w miesi膮cu sumk臋 ,nie ma艂膮 ! Przecie偶 ,nikt rachunk贸w nie sprawdza ,a偶 tak dok艂adnie ,a nawet gdyby ,to w domu pe艂na chata ,m膮偶 ,syn ,koledzy ,nikt na 艣mieszno艣膰 ,nie b臋dzie si臋 nara偶a艂 ! Interes si臋 kr臋ci艂 ,do艣膰 dobrze ,na trybunach for ,tylko ich awatary wisia艂y ,jako najpopularniejszych ! Wszystko mo偶na by艂o za艂atwi膰 ,gdy im kto艣 na forum podskoczy艂,na wz贸r fali w w wojsku /ustawkami to nazywali/ uaktywniali dziesi膮tki swoich lewych profili ,robi膮c t艂um,aby takiego zniszczy膰 ! A gdyby ,dalej podskakiwa艂, to przecie偶 z jego komputera ,mo偶na na alegro pr贸bowa膰 si臋 w艂ama膰,albo do banku, lub zdj臋cia dzieci i taki ,maj膮c k艂opoty z policj膮 ,siedzia艂 ju偶 na dopie cicho ,nie wadz膮c ! Telefony jednak to by艂o za ma艂o ,interesy trzeba przecie偶 rozwija膰 , wi臋c wpadli na pomys艂 , 偶e ten materia艂 filmowy ,nakr臋cony potajemnie ,mo偶na nie tylko do szanta偶u wykorzysta膰 ,ale jeszcze na tym ,nie藕le zarobi膰 ! S膮 strony z kamerkami zbieraj膮 偶etony ,wi臋c wizerunki i t艂o podgl膮danych ,a c*pa , swojej starej ,czy szwagierki i spoko kasa leci ! Nie藕le na tym interesie zarabiali ,bo szwagierka nawet 100 ty艣 oferowa艂a temu ,kto si臋 z ni膮 o偶eni , z pensji z bud偶et贸wki i na sprz膮taniu ,takich pieni臋dzy ,od艂o偶y膰 si臋 przecie偶 nie da ,ka偶dy nawet s艂abo rozgarni臋ty, o tym wie ! I wszystko by hula艂o , nadal ,a偶 pojawi艂a si臋 ONA i nie bacz膮c na przykro艣ci z ich strony ,straszenia ,zmuszania do samob贸jstwa , interes im rozpiertoli艂a! Bo nagle, ta" k*rwa " prywatnie ,zacz臋艂a przypomina膰 ,kogo艣 zupe艂nie innego ,ni偶 oni j膮 przedstawiali ,nie do艣膰 ,偶e wy艂apa艂a, im wszystkie profile ,nazywaj膮c ich z imienia i nazwiska ,to jeszcze nieustraszona ,przy swoim nieugi臋cie sta艂a ! Znalaz艂o si臋 kilku ,co zacz臋li ,bacznie obserwowa膰 i wykryli ,偶e te cipy ,na kamerkach s膮 znaczone ,cho膰 awatary i wizerunki inne ,ci*pa ta sama,a 偶e ogl膮dali w swoim 偶yciu nie jedn膮 , zacz臋li si臋 zastanawia膰 DLACZEGO ????

Zaznaczy膰聽 trzeba聽 r贸wnie偶聽o tym ,偶e podgl膮dali 4 ty艣 internaut贸w ,chwalili si臋 tym na magii ! A skoro podgl膮dali to i filmowali ,materia艂u do handlu, maja du偶o !

聽聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰

chora i to powa偶nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶al.pl
10 minut temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

chora i to powa偶nie

Gdyby by艂a chora naprawd臋, wasze reakcje na to co pisze, by艂yby inne ! Nie potraficie si臋聽obroni膰 !聽 聽聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rada !

聽 聽W przysz艂o艣ci zanim zaczniecie prowokowa膰 i atakowa膰 ,zastan贸wcie si臋 nad tym ,co mo偶e z tego wynikn膮膰 聽! Ja nie mam nic do ukrycia, ani do stracenia , wy macie聽wszystko聽聽!聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nie zaczynaj bo po偶a艂ujesz
Dnia 19.12.2018 o 23:14, Go艣膰 Dickson napisa艂:

I tak nie znajdziesz 馃槈 Tym razem to prawda ale jest to tak zrobione 偶e dowiesz si臋 o wszystkiego w swoim czasie 馃槣 Czekaj na fotki razem

Spadaj leszczu.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Nie zaczynaj bo po偶a艂ujesz 馃槝

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tak to ju偶 bywa
Dnia 19.12.2018 o 23:14, Go艣膰 Dickson napisa艂:

I tak nie znajdziesz 馃槈 Tym razem to prawda ale jest to tak zrobione 偶e dowiesz si臋 o wszystkiego w swoim czasie 馃槣 Czekaj na fotki razem

Ty te偶 dowiesz si臋 wszystkiego w swoim czasie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dickson Kie艂basa

Nie mog臋 si臋 doczeka膰 kotku 馃槣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zawsze przyjdzie
2 godziny temu, Go艣膰 Dickson Kie艂basa napisa艂:

Nie mog臋 si臋 doczeka膰 kotku 馃槣

"Zawsze przyjdzie, co ma przyj艣膰,
cho膰by艣 zegar popchn膮艂 w ty艂.
Nag艂ym b艂yskiem wr贸ci my艣l,
偶e przysz艂o to co mia艂o przyj艣膰.
Gdy zamykasz na noc drzwi
Zn贸w s艂yszysz ten cichy pisk
Zbiera szara mysz,
okruchy wielkich plan贸w twych
Wi臋c mozolnie kosztem sn贸w,
艂amig艂贸wk臋 sk艂adasz zn贸w.
Tak mozolnie kosztem sn贸w.
Twoja g艂owa jest jak kosz,
gdzie dawno ju偶 powrzuca艂 los.
Setki dobrych rad,
jak nie da膰 si臋 i o co gra膰.
W tym 艣mietniku hula wiatr,
pomy艣l ile to ju偶 lat"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dickson Kie艂basa

Zd膮偶ysz mnie zaskoczy膰 przed moj膮 WIELK膭 przeprowadzk膮 ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dickson Kie艂basa

Mnie ju偶 nic nie zaskoczy u ciebie. Tyle ci napisze. No pa聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i nie poznacie !
1 godzin臋 temu, Go艣膰 Dickson Kie艂basa napisa艂:

Mnie ju偶 nic nie zaskoczy u ciebie. Tyle ci napisze. No pa聽

呕ycie聽jest聽zbyt kr贸tkie,聽偶eby pi膰 kiepskie聽wino i marnowa膰 czas przed艣wi膮teczny, na rozmowie z kim艣聽takim jak ty!聽

1 godzin臋 temu, Go艣膰 Dickson Kie艂basa napisa艂:

Zd膮偶ysz mnie zaskoczy膰 przed moj膮 WIELK膭 przeprowadzk膮 ??

Jeszcze ci臋/was/ zaskoczy聽, nie raz ,nie dwa ,ale wszystko w swoim czasie !A聽gdyby聽nie zd膮偶y艂a ,przed twoj膮 przeprowadzk膮 ,to ju偶 pisa艂a, co na twoim 聽zrobi grobie! Nigdy mnie nie znali艣cie聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cumshot Kie艂abasa

Kotku ale ja cie kocham 馃槣聽 Na grobie ?? To jeszcze z 50lat poczekasz. Mam zamiar d艂ugo 偶y膰 馃槣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak musi by膰 !
28 minut temu, Go艣膰 Cumshot Kie艂abasa napisa艂:

Kotku ale ja cie kocham 馃槣聽 Na grobie ?? To jeszcze z 50lat poczekasz. Mam zamiar d艂ugo 偶y膰 馃槣

Nie jestem twoim kotkiem ,a to co ci臋/to z szacunku z ma艂ej zawsze pisz臋/聽dopad艂o to nie mi艂o艣膰 ,tylko obsesja !

"呕ycie ci odda to, co ma,
Gdy z nim uczciwie b臋dziesz gra艂.
Wyci膮gasz kart臋, patrzysz as
Z por臋ki Boga.
Przebijasz ostro, bo ta gra
Jaki艣 piekielny urok ma.
I bierzesz pul臋, zgarniasz bank.
To jest nagroda.

呕ycie podnieca, kiedy drwi,
Przed nosem zatrzaskuje drzwi.
Na listku kipi kropla krwi
W s艂o艅cu jak woda.
To z twego serca kipi krew,
Mo艣膰 ostro gra艂, przebija艂 fest,
Cho膰 w karty ci zagl膮da 艣mier膰,
R臋k臋 ci podam."

Nie! Ja ci nie podam r臋ki ,nikomu z was , bo聽 si臋 wami聽brzydz臋 聽! A co do tych 50聽 lat, to tutaj, ka偶dy mo偶e mie膰,聽tyle lat ile zechce !

Nie zapominaj ,偶e od wybuchu II wojny 艣wiatowej w przysz艂ym roku minie 80 lat !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Obsesje to masz ty ale ty to przecie偶 wiesz. Tak dobrze starasz si臋 to ukrywa膰 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nie inaczej
5 godzin temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Obsesje to masz ty ale ty to przecie偶 wiesz. Tak dobrze starasz si臋 to ukrywa膰 馃槈

Nie uzurpuj sobie prawa pouczania mnie ! Ty i twoje szmaty stoicie w ostatnim rz臋dzie do tego ,zboczona swinio ! Streczycielu i sutenerze !

Udost臋pnij ten post