Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dickson

E szukaj szukaj na fejsie haha

Polecane posty

Gość tak w skrócie !
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Widziałem dziś te zdjęcia na fejsie. Masakra jedna wielka. 

Poważnie ? Mogliście wybrać jakieś ładne , macie ich całe archiwum !

A teraz ,żeby przypomnieć innym ,czym się trudnicie od lat ,wątki zeszły w dół, wydaje wam się ,że można straszyć i bawić się dalej cudzym kosztem

No, ale proszę państwa samym seksem się żyć nie da ,oglądanie c*pek kosztuje,przecież takie strony nie tworzy się charytatywnie ,a tu emerytury mało,ledwo, ledwo wystarcza na jedzenie ,a alkohol i papierosy, to za co ? Pomyślał więc ,żeby interes założyć ,w końcu włamywanie w cudze komputery weszło mu w krew /skądś tematy dla setek swoich profili ,musiał czerpać/ sam pisał ,że to takie proste ,na poziomie gimbusa ,a ludzie tacy ciemni i o swoje interesy, dbać nie umieją ! Banda trojga ,on ,żona i szwagierka, to trochę za mało ,więc wciągnął do interesu jeszcze kilku ,żeby się działo ! Naciągali ludziom telefony ,nabijając im rachunki ,a że 4 tyś ich mieli, to nawet grosze ,robiły w miesiącu sumkę ,nie małą ! Przecież ,nikt rachunków nie sprawdza ,aż tak dokładnie ,a nawet gdyby ,to w domu pełna chata ,mąż ,syn ,koledzy ,nikt na śmieszność ,nie będzie się narażał ! Interes się kręcił ,dość dobrze ,na trybunach for ,tylko ich awatary wisiały ,jako najpopularniejszych ! Wszystko można było załatwić ,gdy im ktoś na forum podskoczył,na wzór fali w w wojsku /ustawkami to nazywali/ uaktywniali dziesiątki swoich lewych profili ,robiąc tłum,aby takiego zniszczyć ! A gdyby ,dalej podskakiwał, to przecież z jego komputera ,można na alegro próbować się włamać,albo do banku, lub zdjęcia dzieci i taki ,mając kłopoty z policją ,siedział już na dopie cicho ,nie wadząc ! Telefony jednak to było za mało ,interesy trzeba przecież rozwijać , więc wpadli na pomysł , że ten materiał filmowy ,nakręcony potajemnie ,można nie tylko do szantażu wykorzystać ,ale jeszcze na tym ,nieźle zarobić ! Są strony z kamerkami zbierają żetony ,więc wizerunki i tło podglądanych ,a c*pa , swojej starej ,czy szwagierki i spoko kasa leci ! Nieźle na tym interesie zarabiali ,bo szwagierka nawet 100 tyś oferowała temu ,kto się z nią ożeni , z pensji z budżetówki i na sprzątaniu ,takich pieniędzy ,odłożyć się przecież nie da ,każdy nawet słabo rozgarnięty, o tym wie ! I wszystko by hulało , nadal ,aż pojawiła się ONA i nie bacząc na przykrości z ich strony ,straszenia ,zmuszania do samobójstwa , interes im rozpiertoliła! Bo nagle, ta" k*rwa " prywatnie ,zaczęła przypominać ,kogoś zupełnie innego ,niż oni ją przedstawiali ,nie dość ,że wyłapała, im wszystkie profile ,nazywając ich z imienia i nazwiska ,to jeszcze nieustraszona ,przy swoim nieugięcie stała ! Znalazło się kilku ,co zaczęli ,bacznie obserwować i wykryli ,że te cipy ,na kamerkach są znaczone ,choć awatary i wizerunki inne ,ci*pa ta sama,a że oglądali w swoim życiu nie jedną , zaczęli się zastanawiać DLACZEGO ????

Zaznaczyć  trzeba  również o tym ,że podglądali 4 tyś internautów ,chwalili się tym na magii ! A skoro podglądali to i filmowali ,materiału do handlu, maja dużo !

Gość gość

chora i to poważnie

Gość żal.pl
10 minut temu, Gość gość napisał:

chora i to poważnie

Gdyby była chora naprawdę, wasze reakcje na to co pisze, byłyby inne ! Nie potraficie się obronić !    

Gość Rada !

W przyszłości zanim zaczniecie prowokować i atakować ,zastanówcie się nad tym ,co może z tego wyniknąć  ! Ja nie mam nic do ukrycia, ani do stracenia , wy macie wszystko  ! 

Gość Nie zaczynaj bo pożałujesz
Dnia 19.12.2018 o 23:14, Gość Dickson napisał:

I tak nie znajdziesz 😉 Tym razem to prawda ale jest to tak zrobione że dowiesz się o wszystkiego w swoim czasie 😜 Czekaj na fotki razem

Spadaj leszczu. 

Gość gość

Nie zaczynaj bo pożałujesz 😘

Gość Tak to już bywa
Dnia 19.12.2018 o 23:14, Gość Dickson napisał:

I tak nie znajdziesz 😉 Tym razem to prawda ale jest to tak zrobione że dowiesz się o wszystkiego w swoim czasie 😜 Czekaj na fotki razem

Ty też dowiesz się wszystkiego w swoim czasie

Gość Dickson Kiełbasa

Nie mogę się doczekać kotku 😜 

Gość zawsze przyjdzie
2 godziny temu, Gość Dickson Kiełbasa napisał:

Nie mogę się doczekać kotku 😜 

"Zawsze przyjdzie, co ma przyjść,
choćbyś zegar popchnął w tył.
Nagłym błyskiem wróci myśl,
że przyszło to co miało przyjść.
Gdy zamykasz na noc drzwi
Znów słyszysz ten cichy pisk
Zbiera szara mysz,
okruchy wielkich planów twych
Więc mozolnie kosztem snów,
łamigłówkę składasz znów.
Tak mozolnie kosztem snów.
Twoja głowa jest jak kosz,
gdzie dawno już powrzucał los.
Setki dobrych rad,
jak nie dać się i o co grać.
W tym śmietniku hula wiatr,
pomyśl ile to już lat"

Gość Dickson Kiełbasa

Zdążysz mnie zaskoczyć przed moją WIELKĄ przeprowadzką ??

Gość Dickson Kiełbasa

Mnie już nic nie zaskoczy u ciebie. Tyle ci napisze. No pa 

Gość i nie poznacie !
1 godzinę temu, Gość Dickson Kiełbasa napisał:

Mnie już nic nie zaskoczy u ciebie. Tyle ci napisze. No pa 

Życie jest zbyt krótkie, żeby pić kiepskie wino i marnować czas przedświąteczny, na rozmowie z kimś takim jak ty! 

1 godzinę temu, Gość Dickson Kiełbasa napisał:

Zdążysz mnie zaskoczyć przed moją WIELKĄ przeprowadzką ??

Jeszcze cię/was/ zaskoczy , nie raz ,nie dwa ,ale wszystko w swoim czasie !A gdyby nie zdążyła ,przed twoją przeprowadzką ,to już pisała, co na twoim  zrobi grobie! Nigdy mnie nie znaliście 

Gość Cumshot Kiełabasa

Kotku ale ja cie kocham 😜  Na grobie ?? To jeszcze z 50lat poczekasz. Mam zamiar długo żyć 😜 

Gość tak musi być !
28 minut temu, Gość Cumshot Kiełabasa napisał:

Kotku ale ja cie kocham 😜  Na grobie ?? To jeszcze z 50lat poczekasz. Mam zamiar długo żyć 😜 

Nie jestem twoim kotkiem ,a to co cię/to z szacunku z małej zawsze piszę/ dopadło to nie miłość ,tylko obsesja !

"Życie ci odda to, co ma,
Gdy z nim uczciwie będziesz grał.
Wyciągasz kartę, patrzysz as
Z poręki Boga.
Przebijasz ostro, bo ta gra
Jakiś piekielny urok ma.
I bierzesz pulę, zgarniasz bank.
To jest nagroda.

Życie podnieca, kiedy drwi,
Przed nosem zatrzaskuje drzwi.
Na listku kipi kropla krwi
W słońcu jak woda.
To z twego serca kipi krew,
Mość ostro grał, przebijał fest,
Choć w karty ci zagląda śmierć,
Rękę ci podam."

Nie! Ja ci nie podam ręki ,nikomu z was , bo  się wami brzydzę  ! A co do tych 50  lat, to tutaj, każdy może mieć, tyle lat ile zechce !

Nie zapominaj ,że od wybuchu II wojny światowej w przyszłym roku minie 80 lat !

Gość gość

Obsesje to masz ty ale ty to przecież wiesz. Tak dobrze starasz się to ukrywać 😉 

Gość Nie inaczej
5 godzin temu, Gość gość napisał:

Obsesje to masz ty ale ty to przecież wiesz. Tak dobrze starasz się to ukrywać 😉 

Nie uzurpuj sobie prawa pouczania mnie ! Ty i twoje szmaty stoicie w ostatnim rzędzie do tego ,zboczona swinio ! Streczycielu i sutenerze !