Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Dickson

E szukaj szukaj na fejsie haha

Polecane posty

Go艣膰 Dickson

I tak nie znajdziesz 馃槈 Tym razem to prawda ale jest to tak zrobione 偶e dowiesz si臋 o wszystkiego w swoim czasie 馃槣 Czekaj na fotki razem

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Eju

Ja i fotki z tob膮 ju偶 by艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak w skr贸cie !
1 godzin臋 temu, Go艣膰 Dickson napisa艂:

I tak nie znajdziesz 馃槈 Tym razem to prawda ale jest to tak zrobione 偶e dowiesz si臋 o wszystkiego w swoim czasie 馃槣 Czekaj na fotki razem

Wy nigdy nie rzucacie s艂贸w na wiatr ,wi臋c wiem ,ze to prawda ! Now膮 sesje zdj臋ciow膮 zrobili艣cie jak ta z dnia niepodleg艂o艣ci, w 16 roku ?

Materia艂u nakr臋conego macie moc ,wi臋c zaskoczenia nie b臋dzie ! Ona nie zamierza szuka膰 ,nie szuka艂a kiedy艣聽,nie b臋dzie szuka膰聽i teraz !

INNI ZNAJD膭聽!

Widz臋 ,ze bardzo pewni jeste艣cie swego ,ale taka powt贸rka z rozrywki, nic 聽nowego nie wniesie聽 !

JEDNO TYLKO WAM POZOSTA艁O , CO ? WIECIE PRZECIE呕 !

PO CO ODGRZEWA膯 KOTLETY ,SKORO TO NIE PRZYNIOS艁O WTEDY, OCZEKIWANEGO REZULTATU !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

W艂asnie widz臋, 偶e to jest zrobione, bo ty tu ca艂y czas siedzisz 馃槃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sen

Je艣li to ty, to nawet brak s艂贸w...聽

To by by艂o naprawd臋 pod艂e i nawet nie wiesz jak bardzo.. . Nie baw si臋 lud藕mi, szczeg贸lnie tymi kt贸rzy dobrze ci 偶ycz膮.聽

Weso艂ych 艢wi膮t....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak w skr贸cie !
4 godziny temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

W艂asnie widz臋, 偶e to jest zrobione, bo ty tu ca艂y czas siedzisz 馃槃

Wszystko co robili w przeszlosci, by艂o zabronione ! Moja obecno艣膰 na forum ,ich nie powstrzyma ! Powstrzyma膰 moze ich tylko jedno !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Kie艂basa we藕 si臋 za robot臋 darmozjadzie a nie od rana schizujesz. Za ma艂o masz roboty przed 艣wi臋tami? To chod藕 do mnie.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ela

Ma艂o mnie obchodzi jakie聽moje z ukrycia robione fotki wstawiasz czy podrobione聽w celu o艣mieszenia mnie, madrzy ludzie nie uwierz膮, na opinii g艂upc贸w mi nie zale偶y. 呕ycie to co艣 wi臋cej ni偶 zdanie innych o mnie wyci膮gni臋te na podstawie nieprawdziwych przes艂anek, 偶ycie to trwanie przy warto艣ciach mimo niesprzyjaj膮cych okoliczno艣ci, 聽mimo nienawisci innych, to rozw贸j osobowosciowy聽i duchowy, to pod膮偶anie za Dobrem i nie zmienianie kierunku. Moralno艣膰, Dobro, Mi艂o艣膰 to wszystko jest Chrystusem, trwanie przy nim pokonuj膮c przeciwno艣ci losu i ludzi, kt贸rzy pr贸buj膮 nas z tej drogi zepchn膮膰 jest celem 偶ycia. Jest mi ci臋偶ko i zapewne b臋dzie, ale komu z podazajacych聽za Nim by艂o lekko? Je偶eli Jego ukrzyzowano za to, 偶e uzdrawial, czyni艂 dobro, wskrzesza艂, 聽karmil, dlaczego my za dobro oczekujemy dobra? Otrzymujemy to samo co On. Tak naprawd臋 taka jest droga chrze艣cijanina. By艂am, 聽jestem i b臋d臋 pogodna osoba, energiczna i wra偶liwa i聽nic tego nie zmieni, a cierpienie towarzyszy ka偶demu.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ela
10 minut temu, Go艣膰 Ela napisa艂:

Ma艂o mnie obchodzi jakie聽moje z ukrycia robione fotki wstawiasz czy podrobione聽w celu o艣mieszenia mnie, madrzy ludzie nie uwierz膮, na opinii g艂upc贸w mi nie zale偶y. 呕ycie to co艣 wi臋cej ni偶 zdanie innych o mnie wyci膮gni臋te na podstawie nieprawdziwych przes艂anek, 偶ycie to trwanie przy warto艣ciach mimo niesprzyjaj膮cych okoliczno艣ci, 聽mimo nienawisci innych, to rozw贸j osobowosciowy聽i duchowy, to pod膮偶anie za Dobrem i nie zmienianie kierunku. Moralno艣膰, Dobro, Mi艂o艣膰 to wszystko jest Chrystusem, trwanie przy nim pokonuj膮c przeciwno艣ci losu i ludzi, kt贸rzy pr贸buj膮 nas z tej drogi zepchn膮膰 jest celem 偶ycia. Jest mi ci臋偶ko i zapewne b臋dzie, ale komu z podazajacych聽za Nim by艂o lekko? Je偶eli Jego ukrzyzowano za to, 偶e uzdrawial, czyni艂 dobro, wskrzesza艂, 聽karmil, dlaczego my za dobro oczekujemy dobra? Otrzymujemy to samo co On. Tak naprawd臋 taka jest droga chrze艣cijanina. By艂am, 聽jestem i b臋d臋 pogodna osoba, energiczna i wra偶liwa i聽nic tego nie zmieni, a cierpienie towarzyszy ka偶demu.聽

c.d. 聽Na tej drodze padamy, 聽podnosimy si臋, 聽padamy, ale ci膮gle wstajemy i ci膮gle idziemy po niej do celu, do kt贸rego prowadzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak w skr贸cie !
23 minuty temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Kie艂basa we藕 si臋 za robot臋 darmozjadzie a nie od rana schizujesz. Za ma艂o masz roboty przed 艣wi臋tami? To chod藕 do mnie.聽

Kie艂bas膮 motacie ? Przecie偶 wszyscy wiedz膮, o co w tym chodzi !Tam wspieracie si臋 bia艂o czerwon膮 r贸偶膮 ?To symbol patriotyzmu ,czy 聽mi艂o艣ci i czysto艣ci ?Te wszystkie posty o E i przez E, to po to, 偶eby o艣mieszy膰 ,lepiej si臋 przez to czujecie ? Nie do艣膰 ,偶e infantylne ,to 聽g艂upie. No c贸偶 ,wasz poziom !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak w skr贸cie !
20 minut temu, Go艣膰 Ela napisa艂:

DZI臉KUJ臉 !!! BARDZO 艁ADNIE NAPISANE ,SAMA BYM TEGO LEPIEJ NIE UJ臉艁A hahahahahaha聽

ALE ADWOKATA NIE PROSI艁A ! Co艣 znowu wam si臋 pogorszy艂o ,bo i tu i tam, w moim imieniu piszecie /na innych, nie wiem ,nie wchodze / No ale skoro musicie to ,SZCZ臉艢膯 BO呕E !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak w skr贸cie !

Je偶eli my艣licie ,偶e tym zepsujecie jej 艢wi臋ta ,to si臋 mylicie ! Nikt i nic ju偶 bardziej, zepsu膰 ich nie mo偶e ! B臋d膮, jak co roku ,cho膰 inne ! Wasze sk*******two, niczego nie zmieni, nie pogorszy sytuacji ,ani nie wp艂ynie na jej samopoczucie ! Jest jak jest ,inaczej by膰 nie mo偶e !M贸wi si臋聽 trudno! 呕yje si臋 dalej!

Moja ty r贸偶o bia艂o czerwona forumowa Jolu艣 i kawusiu /tutejsze nie b臋d臋聽wymienia膰 /聽Czy偶 to nie聽锘縯y, pod cudzym wizerunkiem przemierza艂a艣 kraj ca艂y, jak d艂ugi i szeroki szukaj膮c ogiera ,czy偶 to nie ty na kamerkach zabawia艂a艣 na cudzy koszt, zbok贸w napalonych, zbieraj膮c 偶etony ? Wszystko by hula艂o dalej, gdyby nie ta twoja wagina znaczona ,bo kto艣 j膮 rozpozna艂 i czar min膮艂! Zdrowo musia艂a艣 si臋 szlaja膰, zdobywaj膮c do艣wiadczenia ,偶e po takim ma艂ym szczeg贸le rozpoznali ci臋 na kamerkach ,ba nawet w toalecie nocnych klub贸w by艂a艣 znana i co ? Oburza ci臋 miano 偶ony kolecjonera ? Bo to nie ty by艂a艣 jego 偶on膮 ? Tylko ona ? Ona nie lepsza od ciebie przecie偶,taka sama ! Rogi przez te lata przyprawi艂a mu takie ,偶e kolekcjoner z domu wyj艣膰 nie mo偶e ,bo w drzwi z tymi rogami si臋 nie mie艣ci ! Siedzi wi臋c przed kompem dzie艅 i noc i sra na forum ,w wolnej chwili ,podsy艂a wam go艣ci str臋czyciel,偶eby艣cie z wprawy, obie nie wysz艂y i bud偶et domowy zwi臋kszy艂y! No jej chyba teraz trudno ,usiad艂a na dopie ,zdrowie nie pozwala ,jak dawniej ! AAAAAAAAAAA na Atlantydzie dziewice ,no dziewice niewinne ,nie rusza膰 i nie dotyka膰 ! WOW !

No w艂a艣nie dziewice ,偶abcie,kicie, literki E i inne 艣mieci 聽 ,wcielacie si臋 w ni膮 ,偶eby zepsu膰 jej opinie ,偶eby tylko by艂a ,przynajmniej na forum podobna do was ,ale tak聽si臋 nie da ,bo ONA jest inna ,nie tylko z wygl膮du ,ale przede wszystkim pod wzgl臋dem morale!聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ela
56 minut temu, Go艣膰 tak w skr贸cie ! napisa艂:

DZI臉KUJ臉 !!! BARDZO 艁ADNIE NAPISANE ,SAMA BYM TEGO LEPIEJ NIE UJ臉艁A hahahahahaha聽

ALE ADWOKATA NIE PROSI艁A ! Co艣 znowu wam si臋 pogorszy艂o ,bo i tu i tam, w moim imieniu piszecie /na innych, nie wiem ,nie wchodze / No ale skoro musicie to ,SZCZ臉艢膯 BO呕E !

Nie podszywaj si臋 pode mnie debilu, wszyscy wiedz膮, 聽偶e m膮dre posty s膮 moje a debilne, 聽o goownach, 聽podszywaj膮ce聽si臋 pod innych, by ich o艣mieszy膰 聽twoje Jakubku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak w skr贸cie !

Jeste艣聽tak g艂upia ,偶e a偶 偶al doop臋 艣ciska , jak si臋 o tobie pomy艣li !

聽聽Czy偶 to nie聽锘縯y, pod cudzym wizerunkiem przemierza艂a艣 kraj ca艂y, jak d艂ugi i szeroki szukaj膮c ogiera ,czy偶 to nie ty na kamerkach zabawia艂a艣 na cudzy koszt zbok贸w napalonych, zbieraj膮c 偶etony ? Wszystko by hula艂o dalej, gdyby nie ta twoja wagina znaczona ,bo kto艣 j膮 rozpozna艂 i czar min膮艂! Zdrowo musia艂a艣 si臋 szlaja膰, zdobywaj膮c do艣wiadczenia ,偶e po takim ma艂ym szczeg贸le rozpoznali ci臋 na kamerkach ,ba nawet w toalecie nocnych klub贸w by艂a艣 znana i co ? Oburza ci臋 miano 偶ony kolecjonera ? Bo to nie ty by艂a艣 jego 偶on膮 ? Tylko ona ? Ona nie lepsza od ciebie przecie偶,taka sama ! Rogi przez te lata przyprawi艂a mu takie ,偶e kolekcjoner z domu wyj艣膰 nie mo偶e ,bo w drzwi z tymi rogami si臋 nie mie艣ci ! Siedzi wi臋c przed kompem dzie艅 i noc i sra na forum ,w wolnej chwili ,podsy艂a wam go艣ci str臋czyciel,偶eby艣cie z wprawy, obie nie wysz艂y i bud偶et domowy zwi臋kszy艂y! No jej chyba teraz trudno ,usiad艂a na dopie ,zdrowie nie pozwala ,jak dawniej ! AAAAAAAAAAA na Atlantydzie dziewice ,no dziewice niewinne ,nie rusza膰 i nie dotyka膰 ! WOW !

Przykro mi ,偶e psuj臋 ci zabaw臋 ,ale to ju偶 by艂o ,na Marsie i na Magii ! Powtarzacie si臋 i robi si臋 nudno ! Nie macie, ju偶聽pomys艂u ,jakby si臋 rozkr臋ci膰 bardziej聽 ? Pods艂uchy spalone ,filmowa膰 si臋聽nie da , no jeszcze rodzin臋, mo偶na pocliwi膰 ,wi臋c do dzie艂a ! Ostrzega艂a ,ale stwierdzili ,偶e maj膮聽was w dOOPie , tam jeszcze mo偶ecie !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak w skr贸cie !
17 minut temu, Go艣膰 Ela napisa艂:

Nie podszywaj si臋 pode mnie debilu, wszyscy wiedz膮, 聽偶e m膮dre posty s膮 moje a debilne, 聽o goownach, 聽podszywaj膮ce聽si臋 pod innych, by ich o艣mieszy膰 聽twoje Jakubku.

Do m膮dro艣ci to u ciebie droga daleka ,Jolu艣 ,kawusiu i inna wyw艂oka !聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
6 minut temu, Go艣膰 tak w skr贸cie ! napisa艂:

Do m膮dro艣ci to u ciebie droga daleka ,Jolu艣 ,kawusiu i inna wyw艂oka !聽

Jeste艣 聽zbokiem Jakubie i jakby tego by艂o ma艂o masz poprzestawiane solidnie w g艂owie o czym wszyscy z Warszawki wiedz膮, mo偶esz imponowa膰 co najwy偶ej g艂upim snobom z聽prowincji p艂ci obojga,聽sw贸j do swego ci膮gnie.

Nie pochlebiaj sobie, 偶e tobie odpisuje, to z dobroci serca, tylko i wy艂膮cznie. I z nud贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak w skr贸cie !
41 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Jeste艣 聽zbokiem Jakubie i jakby tego by艂o ma艂o masz poprzestawiane solidnie w g艂owie o czym wszyscy z Warszawki wiedz膮, mo偶esz imponowa膰 co najwy偶ej g艂upim snobom z聽prowincji p艂ci obojga,聽sw贸j do swego ci膮gnie.

Nie pochlebiaj sobie, 偶e tobie odpisuje, to z dobroci serca, tylko i wy艂膮cznie. I z nud贸w.

HHahahaha ja serdecznie dzi臋kuj臋 za wasze dobre serce i tyluletni膮 trosk臋, o mnie ! To zbyteczne ,nadmiar 艂aski z waszej strony 艂askawcy !Ona nie wie teraz co z tym zrobi膰 ,ale odwdzi臋czy si臋聽,cierpliwosci !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dickson Kie艂basa

Nie od rana idiotki tylko ten temat napisa艂em zaraz przed snem. Hah艂a艂aaa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dickson Kie艂basa

No i w艂a艣nie darmozjady we藕cie si臋 za robote bo si臋 niczym nie przejmujecie. Oddajcie ludziom $$$ bo to ludzi pieni膮dz臋! Teraz r偶niecie g艂upich heheh. W艂a艣nie mam tyle roboty 偶e do bejbe jade dopiero w wigilie pojade i bardzo ubolewam z tego powodu. Pa przegrywy 偶yciowe 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak w skr贸cie !
4 godziny temu, Go艣膰 Ela napisa艂:

c.d. 聽Na tej drodze padamy, 聽podnosimy si臋, 聽padamy, ale ci膮gle wstajemy i ci膮gle idziemy po niej do celu, do kt贸rego prowadzi.

聽 聽 聽No ca艂y czas tkwicie w goownie i d膮偶ycie do celu ,kt贸ry wam i tak si臋聽nie spe艂ni ! Ju偶聽w 10聽 roku, zak艂ada艂a艣 profile聽 na sympatii i nie tylko ,nawet informowa艂a艣聽mnie o tym! Chcia艂a艣 ,abym tam zagl膮dn臋艂a i sprawdzi艂a ci臋聽,przy okazji聽natkn臋艂a si臋聽na sw贸j profil, za艂o偶ony przez ciebie ? 聽Cudze 偶ycie, zw艂aszcza intymne ,聽聽nie interesowa艂o聽mnie聽nigdy i nie interesuje聽nadal !

Mia艂a wtedy spotkanie ,do艣膰 dziwne i nieoczekiwane.聽Po kr贸tkiej rozmowie zorientowa艂 si臋 chyba聽,偶e nic nie wiem 聽,albo wzi膮艂 mnie za chor膮 osob臋 hahahahhahahahah聽 No, po tym wszystkim, znaj膮c mnie kr贸tko i przy waszej pomocy ,wszystko by艂o mo偶liwe 聽!聽

Wiesz ja rozumiem ,偶e mo偶na w 偶yciu mie膰 zakr臋ty i wdepn膮膰 w co艣 ,ale w cz艂owieku jest co艣 takiego, jak jak instynkt samozachowawczy i sumienie, kt贸re聽 powoduje ,偶e cz艂owiek zaczyna my艣le膰聽i zaczyna kierowa膰 swoje kroki,聽na prost膮 drog臋. Wy nie macie hamulca ,nawet taka ci臋偶ka choroba, nie nauczy艂a was niczego聽! Sk*********wo wynosi si臋 z domu ! Wiktor pierwszy si臋 wyzna艂 na tobie聽,wyzywaj膮c cie od k**y ! La艂 ci臋 ,ale chyba za ma艂o!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dickson Kie艂basa

Zastanawiam si臋 w艂a艣nie co kupi膰 bejbe w prezencie 馃槈 Seksowna bielizna i perfumy tak my艣le a co wy o tym s膮dzicie ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gola

O co chodzi w tym durnym temacie???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak w skr贸cie !
8 minut temu, Go艣膰 Gola napisa艂:

O co chodzi w tym durnym temacie???

W tym durnym temacie informuj膮 ,偶e rozsiali zdj臋cia w necie i ich nie znajdzie ! Zemsta, za ujawnienie prawdy o nich ! Robili to kiedy艣 ,robi膮 to i teraz ,tak 偶eby jej si臋 nie nudzi艂o ,zw艂aszcza w 艣wi臋ta ! My艣l膮 ,偶e j膮聽to dobije i zejdzie , 聽marz膮 o聽tym, od lat przecie偶 i nie mog膮 si臋 doczeka膰 ! Durne sk*******y ,nie wiedz膮,偶e gdy zdycha膰 b臋d膮 ,to b臋dzie sta艂o przy nich i przeciwko nim 聽艣wiadczy膰 b臋dzie聽! No ale gdy si臋聽w goownie siedzi tyle lat ,to goowno im zwoje m贸zgowe wyprostowa艂o i rozum skierowa艂o w okolice krocza .Trudno si臋聽wtedy my艣li ,co wida膰 go艂ym okiem !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak w skr贸cie !
29 minut temu, Go艣膰 Dickson Kie艂basa napisa艂:

Zastanawiam si臋 w艂a艣nie co kupi膰 bejbe w prezencie 馃槈 Seksowna bielizna i perfumy tak my艣le a co wy o tym s膮dzicie ??

Mataczymy ? Nie wiecie co na to聽 odpowiedzie膰 ? Dlaczego ? Za du偶o prawdy ? Przecie偶 tego chcieli艣cie , zaczynaj膮c temat, czy偶 nie ?

Seksowna bielizna i perfumy to wspania艂y prezent od Anio艂ka ,wiem co艣 o tym!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak w skr贸cie !

Tak w skr贸cie to nikt nie wie o co chodzi a ta Pani聽tak w skr贸cie ! wymaga leczenie psychiatrycznego bo wida膰 偶e ma powa偶ne problemy ze sob膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak w skr贸cie !

Wystarczy聽tak w skr贸cie ! przeczyta膰 o czym ona pisze. Na pierwszy plan wysuwaj膮 si臋 urojenia i mania prze艣ladowcza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak w skr贸cie !
1 godzin臋 temu, Go艣膰 tak w skr贸cie ! napisa艂:

Wystarczy聽tak w skr贸cie ! przeczyta膰 o czym ona pisze. Na pierwszy plan wysuwaj膮 si臋 urojenia i mania prze艣ladowcza

No i znowu tylko urojenia ,nic wi臋cej 聽! Bo nic wi臋cej nie mo偶ecie ! Na聽r臋koczyny聽si臋聽nie odwa偶ycie ,jedynie mo偶ecie straszy膰 ,rozsianiem zdj臋膰聽w聽 necie ! TYLKO TYLE ,ALE NIE WIEM,聽 CZY TO WAM SI臉 OP艁ACI !

Hejt coraz gorzej wam wychodzi ,postarajcie si臋聽lepiej ,nie sta膰 was na to ? CO艢 STOI WAM NA PRZESZKODZIE ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Acha to jest nas wi臋cej ? AhaHAHHAHAH chora

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Widzia艂em dzi艣 te zdj臋cia na fejsie. Masakra jedna wielka.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak w skr贸cie !
1 godzin臋 temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Acha to jest nas wi臋cej ? AhaHAHHAHAH chora

Chora, chora, chora i nic wi臋cej!!!!!!! Znacie jakie艣聽inne okre艣lenia聽,聽Czy tylko to/聽

聽Ilu was jest pisa艂a ju偶 nie raz ,wi臋c nie b臋dzie si臋 powtarza膰 !聽

Udost臋pnij ten post