Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marekk

Przechowalnia rzeczy Kraków

Polecane posty

Gość marekk

Mam remont biura i potrzebuję gdzieś przechować kilka komputerów biurek itp gdzie w Krakowie mogę to zrobić ?

Gość Gienek

Robię mały biznes i na razie wykorzystuję self storage schowaj.pl/ w Krakowie, bo zaproponowali mi przyznam szczerze bezkonkurencyjne warunki lokalnie. Duże, mniejsze rzeczy wrzucam, całe marketingowe zaplecze, dokumentację, praktycznie wszystko. W biurze trzymam tylko to, co niezbędne. Można tak funkcjonować, jak zaczynasz dopiero.

Gość Ania

Ja ci mogę polecić less mess storage w Krakowie, moja mama tam wynajmuje magazyn, w czasie przeprowadzki pomagałam jej i przyznam szczerze że jestem pod wielkim wrażeniem. Magazyny ocieplane czyściutkie i fajną opcją jest to, że tylko ty masz dostęp do swojego magazynu. Bardzo miła obsługa która fachowo doradzi wybór odpowiedniego magazynu, nie tracimy na metrażach i maksymalnie możemy wykorzystać  pomieszczenie aż po sufit. Ceny jak na krakowski rynek przystępne, na pewno w przyszłości sama skorzystam. Aaaa bym zapomniała, jeszcze możesz przy okazji zaopatrzyć się tam w kartony do pakowania albo jakieś folie, zależy co komu potrzeba. 👌

Gość Mateusz

Siemka 

Ja ogólnie moge polecić less mess storage w Kryspinowie, cenny spoko nie zdzierają z ludzi :D spoko opcja jak masz remont albo potrzebujesz coś przechować, ja na czas remontu wynająłem na mies i jestem mega zadowolony :D Pozdrawiam

Hejka! 

Bardzo fajna przechowalnia jest na ul. Pachońskiego 9, chyba już od dwóch lat zostawiam u nich swoje graty. 

Znajdziesz ich na necie pod nazwą "mikro max storage Kraków", transport też mają. Pełna profeska i przyjemni ludzie tam pracują 🙂

Mam nadzieję, że pomogłam! Pozdrawiam 

Gość Małgosia

Polecam mikro max storage. Jak oddawałam tam rzeczy myślałam, że zajmę 10m2, ale ich ekipa tak je sprytnie ułożyła,

że zajęłam tylko 6m2, więc domyślasz się jakie było moje zadowolenie :D 

Szczerze polecam:)

Gość BoloWszechwiedzący

W Krakowie w takich tematach rządzi mikro max storage z Pachońskiego. 

Ja korzystałem ze storaga na prąniku białym, "mikro max storage". Totalnie niespodziewanie wypadł mi wyjazd za granicę na kilka miechów, nie miałbym kasy nawet żeby płacić za mieszkanie więc wszystkie rzeczy, których nie musiałem ze sobą zabierać chciałem dać do przechowalni. tą miejscówkę znalazłem, zadzwoniłem, przyjechali po jakimś czasie spakowali moje rzeczy do pudeł bo sam nie miałem już na to czasu i wzięli na magazyny. Sprawna firma. Spokojnie możesz tam dzwonić. POZDRO

Gość Ewelina1998

Oooo, też potrzebuję gdzieś zostawić rzeczy, czy podacie mi numer do tej przechowalni mikro max storage? bo widzę, że ma najlepsze opinie. Dzięki 

Gość Ewelina1998

Świetnie! Właśnie odszukałam ich na internecie;) Dzięki za pomoc

Gość Jacek

Hej, jak robiłem remont mieszkania to rzeczy zostawiłem w mikromax storage, mogę polecić.

Gość JankaR

A ktoś coś jest w stanie powiedzieć coś o less mess storage? Widziałam reklamę na bilbordzie ale wolę zasięgnąć opinii.

Gość anetkap

Ja polecam Less Mess jak najbardziej! Super warunki przechowywanie, 100% bezpieczenstwo wiec mozna spac spokojnie ze nasze rzeczy sa pod czujnym okiem. Z tego co widzialam jest teraz 30% rabatu na wszystkie pomieszczenia, ja napewno z tego skorzystam ze wzgledu na remont w mieszkaniu 🙂 POlecam

Gość Marian

Ja również polecam Less Mess, pod każdym względem. Dostęp 24/h, przystępne ceny i na pewno ważną kwestią jest to, że Panie w recepcji zawsze pomogą i wszystko wytłumaczą 🙂 Wg mnie nie ma lepszego "schowku" na rzeczy 🙂

Gość Ala

i ja ! mam i jestem zadowolona

Gość Karola

Ja również jestem zadowolona z usług Less Mess Storage przede wszystkim ze wzgledu na oferowane i zapewnione bezpieczenstwo (na kazdym kroku kamery, system kontroli dostepu i indywidualny kod) ale rowniez dlatego poniewaz jest dostep do wlasnych rzeczy 24/h 7 dni w tygodniu 🙂

Gość Katarzyna

W Less Mesie mozesz przechować wszystko i na ile tylko chcesz, na Kryspinowie jest taki magazyn, super sprawa czy na remont czy na czas przeprowadzki

Gość michał98

Jak wyżej - Less Mess Storage. Jak dla mnie dodatkowym atutem oprocz wyzej wymienionych jest to ze na terenie budynku sa dostepne wozki ktorymi mozemy sie poslugiwac. Jak sie ma ciezkie rzeczy to super opcja 😆Polecam

Gość MichałOstrows

Ja tylko potwierdze wszystkie w/w opinie o Less Mess 🙂 Ja akurat korzystam z oddziału w Kryspinowie ale z tego co widzę wszędzie wygląda to tak samo i wydaje mi się że każdy jest zadowolony, my z zona jestesmy. 

Gość Kamil Badura

Jestem klientem Less Mess, polecam jak najbardziej, przemiła obsługa, bardzo dobre magazyny, dostęp 24h. Polecam !

Gość mileos

Ja rowniez polecam Less Mess Kryspinów! Pierwszy raz z taka przechowalnia mialem stycznosc wlasnie z ta firma i jestem zadowolony, tak jak wyzej wspomniano 24/h dostep, kamery wszedzie, kazde pomieszczenie jest jakos zazbrojone ze nie ma o co sie obawiac 🙂