Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy zagląda tutaj prawnik

W jaki sposób sąd udowadnia gwałty sprzed lat gdy nie ma DNA i świadków.

Polecane posty

Gość czy zagląda tutaj prawnik

Od razu chciałbym zaznaczyć, że jestem czysty w  temacie postu.

Ale w kontekście wydarzeń z ostatnich lat, tych oskarżeń o gwałty które wydarzyły się 20 - 30 lat temu (Holywood ale i nasze podwórko - oskarżenia księży o pedofilię )  - zawsze ciekawiło mnie w jaki sposób prokurator czy sąd  udowadnia winę, gdy nie ma świadków i materiału genetycznego ?

Nie bronię skurwysynów którzy się dopuszczali tego typu rzeczy i współczuję kobietom, ale ta kwestia prawna zawsze  mnie ciekawiła. W sumie w ten sposób, po latach można oskarżyć każdego.

Gość Gość

Gwałt to seks tylko bez bez zgody a skoro wiele uważa że seks to normalne czyli po co jest on karalny nie ważne czy bez zgody czy za seks stosunek seksualny to gwalt a jak zmuszasz dziecko do jedzenia tak samo powinno być karalne???nie ma znaczenia seks tak samo sie czuje seks to zezwierzecenie chora żądza bez miłości seks to przemoc najwiecej przez niego jest zbrodni a seks to traktowanie sie przedmiotowo a nie z milościa

Gość Gość
1 minutę temu, mizoginprawik napisał:

na widzimisie baby.

Jak bys rzucił gdyby nie poszla do lóżka bo seks czyli gwalt na jedno kopyto seks to seks takie samo zlo tak samo wszystko gwałt to stosunek seksualny a nie jedzenie zupy pomidorowej

Gość Gość

Zawsze się troszeczkę gwałci 

Gość Gość

Na krokodyla nie udawajcie faceci kozaków że wam straszny jest gwałt też tak naprawdę byscie gwalcili gdyby kobiety byly porzadne nie nawidzily seksu i robily po slubie tylko do rozmnazania nie puszczaly sie nie dawaly i nie bylo prostytutek wtedy byscie tak robili więc?nie mów jak jest bo może być gdyby a gdyby to byście sami tak robili zalożyłabym się o miliardy monet

Gość Gość
2 minuty temu, mizoginprawik napisał:

tak, czyli za gwałt powinien byc gwałt, ale jakos nie ...

Też bys gwalcił jakby wszystkie kobiety nie chcialy seksu robily do reprodukcji po slubie z jednym mezczyzna nie bo dziwek nie dawalyby wtedy gwalciles by

Gość Gość
11 minut temu, Gość czy zagląda tutaj prawnik napisał:

Od razu chciałbym zaznaczyć, że jestem czysty w  temacie postu.

Ale w kontekście wydarzeń z ostatnich lat, tych oskarżeń o gwałty które wydarzyły się 20 - 30 lat temu (Holywood ale i nasze podwórko - oskarżenia księży o pedofilię )  - zawsze ciekawiło mnie w jaki sposób prokurator czy sąd  udowadnia winę, gdy nie ma świadków i materiału genetycznego ?

Nie bronię skurwysynów którzy się dopuszczali tego typu rzeczy i współczuję kobietom, ale ta kwestia prawna zawsze  mnie ciekawiła. W sumie w ten sposób, po latach można oskarżyć każdego.

Nie obrażaj księży kaplanów malpiszonie.A po drugie nie udawaj takiego super mężczyznę bo byś pierwszy gwalcił gdyby żadna kibieta nie dawala seksu wtedy bys już tak nie pierdolił klamco gdyby nie dawała a teraz daje to tak gadasz taka prawda X dlatego powinno być tylko do reprodukcji bo do tego prowadza seksy

17 minut temu, Gość Gość napisał:

nie udawaj takiego super mężczyznę bo byś pierwszy gwalcił gdyby żadna kibieta nie dawala seksu

na swoim przykladzie: no wlasnie mi nigdy żadna niezaoferowała dupy, wiec to twoje pisanie co by bylo gdyby kobiety nie 'dawały' jest bez sensu, bo kobiety 'nie dają', gdyż uprawiają prostytucje, bo zawsze jest jakis drink ze strony meskiej

29 minut temu, Gość Gość napisał:

Jak bys rzucił gdyby nie poszla do lóżka bo seks czyli gwalt na jedno kopyto seks to seks takie samo zlo tak samo wszystko gwałt to stosunek seksualny a nie jedzenie zupy pomidorowej

Człowieku weź pracuj na interpunkcją bo nie idzie ciebie zrozumieć :( Każdy ma prawo do ortografa czy coś, ale bez przesady!

Gość Gość

Prostytucja jest nienormalna straszna nie szanuja się kobiety to powinno byc tylko z jednym mezczyzna pracy a po za tym wiekszosc napewno by gwalcila a po kolejne to jakby sie trafila ci zona co tylko do rozmnazania chce to bys tak nie gadał.prostytutki nie kobiety bo sie nie szanuja tylko dziwki ktore za kase traca swa godnosc

Gość Gość
2 minuty temu, marcin_wawa napisał:

Człowieku weź pracuj na interpunkcją bo nie idzie ciebie zrozumieć :( Każdy ma prawo do ortografa czy coś, ale bez przesady!

Pisze szybko nie patrze na bledy i ortografie nie potrzebna mi tutaj jak chcem szybko napisac co mysle a po kolejne prosze mi nie wytykac bledow bo sa gorsze rzeczy a pod nauke nikt idealny nie jest

Gość Gość
8 minut temu, mizoginprawik napisał:

na swoim przykladzie: no wlasnie mi nigdy żadna niezaoferowała dupy, wiec to twoje pisanie co by bylo gdyby kobiety nie 'dawały' jest bez sensu, bo kobiety 'nie dają', gdyż uprawiają prostytucje, bo zawsze jest jakis drink ze strony meskiej

Bzdury inaczej byś gadał , gdybyś miał inną sytaucję w innym wymiarze czyli że kobiety żadna by nigdy nie chciała no najwyżej wtedy by urodzic dzieci i sie rozmnażać

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Pisze szybko nie patrze na bledy i ortografie nie potrzebna mi tutaj jak chcem szybko napisac co mysle a po kolejne prosze mi nie wytykac bledow bo sa gorsze rzeczy a pod nauke nikt idealny nie jest

Piszesz dla innych, nie dla siebie. Ja na serio zacytowanej wypowiedzi nie zrozumiałem po dwukrotnym przeczytaniu.

co do checi gwałcenia, to trudno wlasciwie nie przyznac racji, że chetnie by wielu gwałciło, w rzeczywistosci w ktorej kobiety to same prostytutki, a nie chetnie sie płaci Pani 100zł. Tylko że Zioro ustalił 20lat za gwałt