Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet32

Kiedyś dużo łatwiej było poznać kobietę do wirtualnych, wspólnych zabaw

Polecane posty

Gość facet32

Jak cofnę się pamięcią o 6-7 lat, to dużo łatwiej było poznać chętne kobiety, chociażby na czatach. Takie znajomości ciągnęły się czasem nawet miesiącami. Pisało się maile, rozmawiało na gg czy przez telefon. W tle oczywiście erotyka, regularnie wspólne zabawy przez telefon czy skype. A teraz gdy wchodzę na jakiś czat erotyczny, to albo w ogóle nie ma tam kobiet, albo jak są, to dla łatwej kasy (jakieś pokazy za przelewy itp.). Nie wiem co jest tego przyczyną, ale szkoda że to już chyba bezpowrotnie minęło.

Gość Gość

Potwierdzam, tak właśnie było na forum, ale to się skończyło w momencie kiedy pojawiły się tu ciotki (a zwłaszcza ta pizda Eve) i ogłosiły, że faceci, którzy interesują się wirtualnymi doznaniami, to „ONANY” :(

Gość Gość

To ciotki wchodzą na czaty dla onanów?

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Potwierdzam, tak właśnie było na forum, ale to się skończyło w momencie kiedy pojawiły się tu ciotki (a zwłaszcza ta pizda Eve) i ogłosiły, że faceci, którzy interesują się wirtualnymi doznaniami, to „ONANY” 😞

Piertolisz 

Gość facet32
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Potwierdzam, tak właśnie było na forum, ale to się skończyło w momencie kiedy pojawiły się tu ciotki (a zwłaszcza ta pizda Eve) i ogłosiły, że faceci, którzy interesują się wirtualnymi doznaniami, to „ONANY” 😞

Akurat nie miałem na myśli tego forum, ale być może tutaj też kiedyś poznałem jakąś fajną kobietę, nie pamiętam. Trend jest jednak generalnie taki, że coraz mniej jest kobiet chętnych na tego typu wirtualne znajomości. Mam na myśli ciekawą wymianę maili, elektryzujące rozmowy na gg, czy głosowe, przez skype? Czaty, czy fora erotyczne, zalane są teraz głównie facetami - napaleńcami, co jednego zdania po polsku skleić nie potrafią, ewentualnie od razu wyjeżdżają kobietom z propozycją szybkiego numerku. Kiedyś z kobietą poznaną na czacie potrafiłem godzinami świntuszyć przez telefon. Teraz jak zagadam na czacie zwykłym "cześć" w 90% przypadków kobieta nie odpisuje. Cóż, takie życie.

Gość gość

Kobiety nie logują się bo są hejtowane

Gość Literka

a co mnie jakaś eve interesi i jej zdanie niechaj się swoim obejściem zajmie i progów pilnuje 

Gość Gość

Trochę prawdy jest w tym, że takie jak ciotki przyczyniły się do zepsucia tego co było. Zamiast tego ero opanowały wojny i stanowiska i oskarżenia o kurestwo innych użytkowników 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Trochę prawdy jest w tym, że takie jak ciotki przyczyniły się do zepsucia tego co było. Zamiast tego ero opanowały wojny i stanowiska i oskarżenia o kurestwo innych użytkowników 

Ni ładu, ni składu 👻

Gość Gość

Cioty na czatach

Gość Nina

Facet32 - po tym, jak przejrzałam tu przed chwilą kilka wątków, widząc Twój, jestem szczerze zdumiona, że jeszcze ktokolwiek potrafi tu pisać poprawnie po polsku. Wow!