Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Maz POWIWDZIAL MI PRZEZ TEL ZE PRZYJEZDZA Z SZEFOWA

Polecane posty

Gość gosc

Myslalam ze mnie szlak trafi gdy uslystalam ze on wlecze  jaka angole na swieta nie wiem jak to rozumiec  czy to tylko szefowa  czy juz ja posuwa  i czeka mnie jeszcze cos wiecej,czy moze mi ktos doradzic jak postapic w tej sytuacji  DZIEKUJE

Gość gosc
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Myslalam ze mnie szlak trafi gdy uslystalam ze on wlecze  jaka angole na swieta nie wiem jak to rozumiec  czy to tylko szefowa  czy juz ja posuwa  i czeka mnie jeszcze cos wiecej,czy moze mi ktos doradzic jak postapic w tej sytuacji  DZIEKUJE

bardzo przepraszam za ten kaos ale jestem wykonczona

Wykończona to będziesz jak cię stary z Angolką wezmą w obroty ha ha ha.

Gość Gość 78

Nie przejmuj się, tylko korzystaj. Nakręć się na najbardziej odjechany sex w tym układzie i zażądaj od nich wielu orgazmów dla siebie. Staraj się nie tracić a zyskać na sytuacji. Wyobraź sobie, że mąż ostro posuwa Twoją cipkę, a jego szefowa zwinnym języczkiem liżę Ci łechtaczkę, możesz mieć orgazm za orgazmem.  Po ich wyjeździe możesz z czystym sumieniem umawiać się z wieloma facetami i wyprawiać najdziksze orgie, spełnić każdą swoją fantazję, a chętni żeby Ci  pomóc w tym na pewno się znajdą 😉 

Gość Gosc

Ale z was pajace

Po prostu zapytaj meza, jak masz to rozumiec. Zadzwon i zapytaj, dlaczego z nia przyjezdza. Czy ja po prostu zaprosil, moze sama sie wprosila, a moze planuja ci o czyms powiedziec. Jesli nie zadzwonisz i nie zapytasz to sie nie dowiesz, a tak, przynajmniej bedziesz wiedziala o co chodzi juz przed ich przyjazdem. 

Gość Lolek

2/10 było