Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka

czy wypada zimą chodzić w adidasach??

Polecane posty

Gość autorka

witam, mam dylemat otóż, bardzo podoba mi się taka stylówka płaszcz i adidasy. ostatnio jak było ciepło to tak właśnie wyszłam z domu. Teraz zrobiło się chłodno i głupio mi trochę w takich ciapkach wyskoczyć. kupiłam sobie zimowe buty ale czuje się tak nudno w tym stroju:) oglądam sobie teraz sneakersy ale nie widze siebe w takich butach a za to bardzo podobają mi się bordowe new balance i mysle , żeby je kupic, albo innej marki ale koniecznie bordowe, jakoś tak mi wpadły w oko. mi się strasznie podoba taka stylówka, a mój mąż komentuje: jak ty wyglądasz adidasy do płaszcza. mówię, nie znasz się . a co sadzicie wy?? naprawdę lipa?

Gość Stajlistka

Tobie nie wypada.

Gość szajs

Jak ci nogi odmrozi, to szybko wrócisz po zimowe buty. Co za masakra.

Gość eq2weqwe

Ostanio sie znacznie zmienia pogoda, wiec niedługo te wielkie buciory straca sens, przeciez sniegu prawie nie ma, mrozu tez prawie nie ma, moim zdaniem jak cieplej to spokojnie mozna chodzic w adisasach, i coraz pewnie wiecej ludzi tak robi, czy bedzie robic.

Gość Bvcc

Ja chodze w adidasach teraz i bede nadal bo tak mi wygodnie, nic mi nie przemaka a opinie ludzi mam w dupie, zawsze mialam jesli chodzi o pierdoly, 

Gość Gosc

Chodz jak chcesz.  Twoj gust, twoj ubior.  Ja kiedys caly czas zasuwalam w adidasach w ziemie.  Fajne biale, skorzane i nic mi nie przeciekalo i bylo cieplo.  Teraz mi sie gust zmienil i nosze czesciej do plaszcza takie wojskowe lub kowbojskie polbuty i co komu do tego?  

Gość gosc
2 godziny temu, Gość eq2weqwe napisał:

Ostanio sie znacznie zmienia pogoda, wiec niedługo te wielkie buciory straca sens, przeciez sniegu prawie nie ma, mrozu tez prawie nie ma, moim zdaniem jak cieplej to spokojnie mozna chodzic w adisasach, i coraz pewnie wiecej ludzi tak robi, czy bedzie robic.

Zgadzam się z tobą. Jest ocieplenie klimatu i ubieranie się jak na Syberię już powoli traci na znaczeniu. O ile kurtka ma jeszcze sens bo wiatry bywają zdradliwe o tyle zimowe buty już mniej bo sensownego śniegu teraz w zimie doczekać się ciężko.

Gość Gość

Wypada czy nie, ludziom nie dogodzisz. Wazne by tobie bylo cieplo i wygodnie. 

Gość Ewunia

A kogo obchodzi w czym ty chodzisz, ciebie też nie powinno obchodzić co ludzie a nawet mąż sądzą, OMG czy to średniowiecze? Rób jak tobie wygodnie i nie zawracaj d.py.

Gość jkhggfd

Jak dla nie to i w japonkach możesz śmigać po śniegu. Wisi mi to.

Gość gosc

wiadomo, mogę i na boso wyskczyc, bardziej mi chodzilo o to co sadzicie o takim stylu, bo buciki i tak kupie a poki co nosze te co mam w szafie. mam cieply plaszcz oversize, dług szalik i do tego marza mi się adidaski, chociażby snieg po pachy:)

Gość Gosc

Jeszcze podwin nogawki. Zastanawiam się kto gimnazjalistce pozwolił wyjść za mąż.

Gość Hey

Z całym szacunkiem 😊autorko ubawil mnie tytuł,, czy wypada.... "wszystko wypada o ile zgorszenia nie siejesz. Ubieraj się dla siebie nie dla innych. No chyba że w pracy dress code lub jakąś uroczystość. A na codzień bez przesady niech każdy chodzi jak mi się podoba o ile nie świeci golizna nadmiernie. Teraz zima taka że mało mrozu więcej jest temperatur na plusie więc adidasy chyba ok. Ja osobiście na +5,6bez śniegu bym ubrała (na rower co mam ubrac 😉) ale juz około 0,minus 5,10to zimowe obuwie. Jasne że jak Cię widzą tak Cię piszą ale śmieszą mnie Panie które twierdzą że po 30 to już tylko spódnica w pół łydki i czółenka 😁

Gość gość

kozaczki se załóż i będziesz  seksowniej wyglądać .

Gość Tamaryszek

Ty dalej glowe zawracasz ztymi adidaskami, nie rozumiesz po polsku? Nos sobie co chcesz , a co my o tym sądzimy miej w dupie!