Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wojtek

Okulista z Białegostoku - Pilne

Polecane posty

Gość Wojtek

Kto w Białymstoku orientuje się który specjalista wyleczyłby zaćmę? Mam poważny z tym problem więc szybko czekam na odpowiedz 

Gość gość
31 minut temu, Gość Wojtek napisał:

Kto w Białymstoku orientuje się który specjalista wyleczyłby zaćmę? Mam poważny z tym problem więc szybko czekam na odpowiedz 

w necie znajdziesz

Gość Sebek

Jednym z lepszych specjalistów w Białymstoku w tej dziedzinie jest doktor Michnowski. Problem z zaćmą u mojego ojca rozwiązał błyskawicznie, a wizyty prywatne w cale nie kosztują nie wiadomo ile.

Gość Malinowski

Jeżeli chcesz porządnie zająć się zaćmą to od razu odradzam Ci zabiegu z NFZ, przez kolejki choroba może Ci się o wiele bardziej pogłębić. Radzę działać natychmiast i iść prywatnie. W Białymstoku w cale nie jest tak drogo. U mojej siostry w wieku 26 lat wykryto to samo, leczyła się u Michnowskiego przy Świętego Rocha i bardzo sobie go chwali.

Gość Wojtek

Ja jestem świeżo po udanym zabiegu u Michnowskiego. Musiałem dojechać kilka kilometrów z okolic Białegostoku ale warto, bo to jeden z lepszych specjalistów w mieście. Zabieg był bezbolesny, już czuję poprawę 🙂 Czeka mnie jeszcze u niego kilka wizyt kontrolnych ale warto.

Gość Jarek

Ja chwalę sobie Michnowskego, który wyleczył u mnie niebezpiecznie szybko rozwijającą się zaćmę. Prosze poszukać sobie o nim więcej informacji, nie jestem jedyna która go sobie chwali. Świetny specjalista do którego warto pójść prywatnie zamiastć czekać w kolejkach bez końca, ryzykując na tym własne zdrowie.