Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kliper

Siepomaga

Polecane posty

Gość frgerygrtyhutyu

T

1 minutę temu, Gość gość napisał:

wpłacamy regularnie dużo więcej niż 1 zł, nazywa się to zus... do nich idź z pretensjami bo ludzie potrzebujący dużo mniej z tej kasy grosza nie widzą

Ja nie mam pretensji, że ludzie nie wpłacają. Mnie wkurza, gdy ktoś jest wredny, a przykład wrednoty był mocny. Napisałam o tej złotówce w odpowiedzi na tekst w stylu, że i tak wszystkim się nie pomoże. To, że zus źle funkcjonuje,  nie oznacza, że mamy patrzyć obojętnie jak ludzie, którzy mogliby żyć, umierają. Zwłaszcza dzieci. Jeśli np. mąż olewałby Twoją koleżankę, a ona pilnie potrzebowałaby podwiezienia do lekarza, to nie pomogłabyś jej "bo przecież ma męża"? Ja się nie oglądam na państwo, zus, niesprawiedliwość, innych ludzi itd. Jeśli mogę pomóc, to pomagam.

Gość Kliper

Dzień dobry, dziękuję za wszystkie wpisy i że zaglądneliście tu i Waszą pomóc:).

Jest jak jest. To nie jest wina ani Kai, ani nikogo z nas , że świat jest taki. Ja jak widzę cierpienie dziecka, to serce mi krwawi i myślę tylko jak pomóc każdemu i nie myślę wtedy o tym co ktoś sobie pomyśli, każde dziecko tak kocham. Tak już mam odkąd zostałam mamą.

Zwierzętom też pomagam, mamy kotka znajdę i pieska adoptowanego.

Słuchajcie , pieniędzy przybywa i to co się dzieje na tym zielonym pasku jest cudem! Ja normalnie od wczoraj łażę i ryczę po kątach ale dziś to już z radością wielką się to przeplata :).

Wierzę, że ta Myszka wróci do zdrowia . To za wcześnie dla niej.

Dzięki, że jesteście 🙂

Gość Doktor

Żeby takich ludzi było więcej ❤

Ja zbierałam na buty ale nie są mi potrzebne wpłaciłam każdemu smsem. Facebooka nie mam swojego ale przekażę kogo spotkam i na innych forach. Kto wierzy niech się modli żeby leczenie przyniosło szybko dobre efekty. Moje wyrazy miłości dla Kai i jej Rodziny. Jestem z Wami!

Gość Rodzic

Ja bym to w TVN Dzień dobry lub w TVN24 nadali na pasku nadał  . To by było super. Tylko jak to zrobić. Nie ma ktoś znajomych w TV bo to najwięcej ludzi ogląda ?

Gość Strong

Malutka Kajutka nasza Kochana 🙄🙌:) 🙂 dadasz radę! Wesołych Świąt dla wszystkich!

Gość Kliper

Na TVN24 materiał o Kajuni był właśnie :).

DZIĘKUJĘ ! 

Jaka ona słodka :). Najważniejsze, że jest szansa i jak pani doktor w materiale powiedziała, że ten lek może być dla Kajeczki pomocny! Wierzę w to całym sercem, że z każdym dniem będzie lepiej. Pokochałam tą dziewczynkę jak tylko ją zobaczyłam wczoraj ❤

Gość Jest taki pejzaż

Dzięki Bogu Kaja mogła na chwilę pojechać do domku. Jej Mama mówiła w reportarzu, że będzie to możliwe jak wyniki badania i lekarze na to pozwolą. Więc będzie dobrze. Musi być! Musi odpoczywać i zbierać siły. Dla całej Rodzinki Państwa Czerwińskich życzę spokoju, szybkiego powrotu do zdrowia Waszej córeczki ! 

Gość Wiem

Ja czuję i wiem, że to dziecko będzie zdrowe. Podobno tam gdzie 2 osoby i więcej modlą się o coś - jest moc ! ☺

Będzie dobrze! !

Gość Kliper

O Kajuni było znowu na TVN24 przed chwilą.

Już prawie 70 % kwoty zebrane!

Dzięki Aniołki Kochane ☺

Gość Dla Kai

Kaju, na tym zielonym pasku miłość kwitnąć nie przestaje 🌲🌹

Gość Abc

Ja wplacilam kilka dni temu na dziewczynke z guzem mozgu. Bylo na wp, i duzo ludzi wplacalo bo pasek wciaz skakal. Razem mozemy wiecej. 

Gość Musi być coś

.

1 godzinę temu, Gość Wiem napisał:

Ja czuję i wiem, że to dziecko będzie zdrowe. Podobno tam gdzie 2 osoby i więcej modlą się o coś - jest moc ! ☺

Będzie dobrze! !

Do Wiem- Ja też wierzę, że gdzieś musi być coś , ponad pychę bankowych kont- może dziś o 22 kto chce mógłby w myślach, własnymi słowami pomodlić się. Razem jak się osoby modlą to jest już Kościół i siła modlitwy .

Jeśli ktoś by zechciał, ja mogę obojętnie o której , może 22 godz bo dzieci już śpią. ? Żeby Kaja wyzdrowiała i żeby jej rodzice już mieli spokój w sercu ok?

Fajnie Autorko, że nagłośniłaś

Gość Kliper

Abc, Musi być coś i inni - dziękuję, że tu napisaliście. Ja mogę o 22giej być myślami z Wami i pomodlić się jasne! Z Kają to jestem non stop bo ani na sek  nie przestaję o niej myśleć 😊.  Niech ta choroba zniknie już na zawsze. Ja wierzę, że tak będzie szybciej niż wszyscy myślą.

Pozdrawiam wszystkich ! 🙂

Gość Kliper

Ho ho ho  🙂  na Facebooku na stronie Kai jest jej dzisiejsze zdjęcie jak choinkę kupili! No co za Słodziaki dwa 😊😊

Gość Kliper

🌝

Na Facebook konto ma nazwę Kaja Czerwinska kontra neuroblastoma

Razem pisane

Gość Jovanka

Ok o 22 giej codziennie jestem w modlitwie. Od dziś

Gość Peter

Hej 🙂 Kajunia była w Jaka to melodia, tzn jest teraz. KOCHAMY Cię 😊

Gość Peter

Na mnie też można liczyć co dzień o 22 we wspólnej modlitwie

Gość KAJU

Tak. To zaszczyt poznać tą dziewczynkę i jej pomóc. 

Gość Spokojna

Panie, będziemy świętować kolejne Twoje urodziny. Przyszedłeś na ten świat , abyśmy mogli żyć. Wiesz najlepiej na czym polega nasze życie . Prowadź nas Panie  . Proszę o poczucie bezpieczeństwa i spokoju we wszystkim co nas spotyka codziennie. 

Gość Tato

Jestem też o godz 22 z Wami w modlitwie. 

Gość Dla Kai

A na Facebooku jest filmik jak Kajunia Z Julcią ubierały choinkę   😊 bardzo ładnie ubrana, gustownie 🙂 .

Gość Magda

Wspaniale! Pelna kwota uzbierana i nadal rosnie❤  zdrowka Kajuniu, pokonaj to cholerstwo raz na zawsze i Wam wszystkim takze zycze zdrowka i wesolych swiat🎅

Gość Kliper

Witajcie :).  Bardzo się cieszę, że tak szybko udało się uzbierać te pieniądze. Teraz najważniejsze żeby leczenie zatrzymało chorobę. Wierzę w ten cud! Że ta gehenna tej rodziny się skończy . Kajeczko  , zdrowiej nam i nabieraj sił Kruszynko 😊

Dla wierzących osób - codziennie przenoszę to dziecko przed oblicze Pana i o 22 modlę się żeby prowadził ją i jej rodzinę codziennie. 

Dla wszystkoch Spokojnych i Radosnych Świąt ☺🎄