Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polka

Zaradna Polka pozna zrównoważonego ze stabilnymi dochodami

Polecane posty

Gość Polka

Gość błękitnaa

I TU takiego szukasz? 😁

Gość Ruchacz

Stabilne dochody to jakie?

Ja mam na rękę 5600 zł na m-c  w Polsce

Gość błękitnaa
2 minuty temu, Gość Ruchacz napisał:

Ale niestety Twoja nazwa sugeruje,  że nie jesteś zrównoważony. Odpadasz w przedbiegach. 

4 minuty temu, błękitnaa napisał:

Ale niestety Twoja nazwa sugeruje,  że nie jesteś zrównoważony. Odpadasz w przedbiegach. 

Masz rację. Ja zapytam kulturalnie, długość penisa Cię nie interesuje?

Gość Polka
13 minut temu, Gość Ruchacz napisał:

Otwórz buźkę a powiem ci, kim jesteś.

14 minut temu, Gość Polka napisał:

na kafeterii nikogo takiego nie znajdziesz.

Gość Polka
5 minut temu, Kalisz napisał:

Masz rację. Ja zapytam kulturalnie, długość penisa Cię nie interesuje?

Panowie, w polskiej mowie istnieje szeroka  gama sposobów wyrażenia swojego zadowolenia, uznania lub zdziwienia bez użycia wyrazów, ogólnie uznanych jako obelżywe. Można otworzyć  w Internecie słownik i zainspirować się....

Gość Urzędnik

Mam stabilne 2700 netto. 35lat

Gość Ruchacz
3 minuty temu, Gość Polka napisał:

Otwórz buźkę a powiem ci, kim jesteś.

Ja bym wolał żebyś ty otworzyła buzię i zamknęła oczy 😉 Dałbym ci coś do possania. 😄

Przed chwilą, Gość Polka napisał:

Panowie, w polskiej mowie istnieje szeroka  gama sposobów wyrażenia swojego zadowolenia, uznania lub zdziwienia bez użycia wyrazów, ogólnie uznanych jako obelżywe. Można otworzyć  w Internecie słownik i zainspirować się....

Jaki temat, taka odpowiedź.

1 minutę temu, Gość Urzędnik napisał:

Kafeteria to nie portal randkowy. Dla mnie liczy się  miłość wzajemna, a nie stan konta.

Gość błękitnaa
3 minuty temu, Gość Polka napisał:

Więc wybacz,  ale jesteś w nieodpowiednim miejscu. Nie sądzisz chyba,  że ktoś Cię tu potraktuje poważnie? 

2 minuty temu, Gość Urzędnik napisał:

35 lat to staż pracy? 🙂

Gość Polka
5 minut temu, Gość Ruchacz napisał:

Ja bym wolał żebyś ty otworzyła buzię i zamknęła oczy 😉 Dałbym ci coś do possania. 😄

Obawiam się, że lektura  sporej części Panów  w  pewnym wieku sprowadza się do  czytania…  karty dań w Burger Kingu  albo spisu  programów telewizyjnych. Panowie! To SŁYCHAĆ na ulicach i na czatach….

Na naszych oczach  wymiera gatunek samca- czytelnika i rozplenia się gatunek samca, uprawiającego fitness prawego kciuka przed  ekranami tabletów i laptopów.

Gość Urzędnik
2 minuty temu, Kalisz napisał:

35 lat to staż pracy? 🙂

Liczba lat pozostała do spłaty kredytu na mieszkanie

Gość krieg

Moze sprobuj wskazac ktory WYRAZ uznajesz subiektywnie za obelzywy?

Stabilny dochod - termin bardzo... powiedzmy ze tresciwy. W przeciwienstwie do terminu "zaradnosci" - moze wyraz sie bardziej precyzyjnie na ten temat? W koncu jesli wymagasz jasno i konkretnie okreslonych wartosci w drugim czlowieku, powinnas sama od siebie cos rownie konkretnie zaoferowac... inaczej rownowagi zadnej nie ma. Wiec to "zrownowazenie" jest w taim ukladzie - dwa konkrety za cos bardzo, bardzo mglistego - kompletnie niespojne.

Gość Ruchacz
2 minuty temu, Gość Polka napisał:

Obawiam się, że lektura  sporej części Panów  w  pewnym wieku sprowadza się do  czytania…  karty dań w Burger Kingu  albo spisu  programów telewizyjnych. Panowie! To SŁYCHAĆ na ulicach i na czatach….

Na naszych oczach  wymiera gatunek samca- czytelnika i rozplenia się gatunek samca, uprawiającego fitness prawego kciuka przed  ekranami tabletów i laptopów.

Tablety, smartfony, laptopy itp to źródło mojego dochodu, także trening kciuka przed ekranem, jak to ujęłaś jest dla mnie nieodzowny. Powiedz masz już koty? 🙂

Gość błękitnaa
1 minutę temu, Gość Ruchacz napisał:

Powiedz masz już koty? 🙂

Z pewnością już ma 😴

Gość Polka
3 minuty temu, Gość krieg napisał:

Moze sprobuj wskazac ktory WYRAZ uznajesz subiektywnie za obelzywy?

Stabilny dochod - termin bardzo... powiedzmy ze tresciwy. W przeciwienstwie do terminu "zaradnosci" - moze wyraz sie bardziej precyzyjnie na ten temat? W koncu jesli wymagasz jasno i konkretnie okreslonych wartosci w drugim czlowieku, powinnas sama od siebie cos rownie konkretnie zaoferowac... inaczej rownowagi zadnej nie ma. Wiec to "zrownowazenie" jest w taim ukladzie - dwa konkrety za cos bardzo, bardzo mglistego - kompletnie niespojne.

Czyny zamiast deklaracji!  

Chwalisz się  erudycją? Udowodnij ją! Lubisz książki? Porozmawiajmy o nich!  Dobrze pływasz? Popływajmy wspólnie! Nie znosisz chamstwa? Posłucham, jak się wysławiasz. 

Gość Polka
5 minut temu, błękitnaa napisał:

Z pewnością już ma 😴

Nie nie mam,  pomimo,  że kot to jeden z najbardziej magicznych zwierząt na ziemi i najczęstsze zwierzę domowe:)

Gość Polka
25 minut temu, Berutiel napisał:

na kafeterii nikogo takiego nie znajdziesz.

Szkoda,  że nasze czasy można sprowadzić do prostej formuły: podróże kosmiczne plus seks.

Gość krieg

Czyli szukajac konkretow nie jestes w stanie ich zaoferowac. Nie jest mi przykro - zwyczajowy "kot w worku" z bardzo wyrazna metka nie jest dla mnie interesujacym "nabytkiem", więc nic nie wyjdzie z tego interesu. Pokusze sie jeszcze o odrobine kultury i mgliscie(tak na przekor, rownowazac pani oferte) odpowiem: Z udowadniania wyroslem. Clark, Doyle, Masterton, Wegner, Poznanski, Kres, Lumley, Ludlum, Brzezinska - to z tego roku. Nie tone. Znosze. Zegnam.

Gość Polka
6 minut temu, Gość krieg napisał:

Czyli szukajac konkretow nie jestes w stanie ich zaoferowac. Nie jest mi przykro - zwyczajowy "kot w worku" z bardzo wyrazna metka nie jest dla mnie interesujacym "nabytkiem", więc nic nie wyjdzie z tego interesu. Pokusze sie jeszcze o odrobine kultury i mgliscie(tak na przekor, rownowazac pani oferte) odpowiem: Z udowadniania wyroslem. Clark, Doyle, Masterton, Wegner, Poznanski, Kres, Lumley, Ludlum, Brzezinska - to z tego roku. Nie tone. Znosze. Zegnam.

Czyn jako cnota sam w sobie mieści nagrodę.

Gość Polka
34 minuty temu, Berutiel napisał:

Kafeteria to nie portal randkowy. Dla mnie liczy się  miłość wzajemna, a nie stan konta.

Pieniądze mają czarodziejską moc: z nimi nikt nie jest samotny.

19 minut temu, Gość Polka napisał:

Pieniądze mają czarodziejską moc: z nimi nikt nie jest samotny.

Tak ci się tylko wydaje. Najbiedniejszy jest człowiek który posiada tylko pieniądze.

Gość Polka
45 minut temu, lonelyman napisał:

Tak ci się tylko wydaje. Najbiedniejszy jest człowiek który posiada tylko pieniądze.

Hmm....Bez pieniędzy nie można zwalczać pieniędzy.