Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość Hp

Honorato czy Sylwestra spedzalibysmy osobno

Polecane posty

Gość Gość Hp

czy razem.Czy jak osobno czy przysłała byś mi sms z życzeniami i czy zobaczyłbym ciebie wystrojona przed wyjściem.

Gość Gość H

i zdjął tobie szpilki jakbyś wróciła

Gość Gość H

albo zawieźć cię i przyjechać po ciebie

Gość Honorata

Wiesz, co? GDYBY babcia miała wąsy, to by była dziadkiem :/ Tyle z tego twojego gdybania. Odwal się ode mnie i nie wypisuj głupot :/ Nie chciałeś mnie wtedy, więc teraz zainteresowałam się kimś innym. Chciałam Ciebie, ale nie zasługujesz na to, żeby o Ciebie walczyć. Jak mi z żadnym innym nie wyjdzie, wtedy zainteresuję się Tobą.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Honorata napisał:

Wiesz, co? GDYBY babcia miała wąsy, to by była dziadkiem :/ Tyle z tego twojego gdybania. Odwal się ode mnie i nie wypisuj głupot :/ Nie chciałeś mnie wtedy, więc teraz zainteresowałam się kimś innym. Chciałam Ciebie, ale nie zasługujesz na to, żeby o Ciebie walczyć. Jak mi z żadnym innym nie wyjdzie, wtedy zainteresuję się Tobą.

O mężczyznę się nie walczy, chyba że jesteś męska a o on kobiecy,  walcząc o mężczyznę odbierasz mu męskość, kobiety zajęły już prawie całe męskie terytorium, sa pilotami, politykami, żołnierzami, mezczyznom zostało pole relacji damsko-męskich,  pozwólmy im dominować tutaj niepodzielnie., by potem ułożyć partnerskie relacje.

Gość Honorata
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

O mężczyznę się nie walczy, chyba że jesteś męska a o on kobiecy,  walcząc o mężczyznę odbierasz mu męskość, kobiety zajęły już prawie całe męskie terytorium, sa pilotami, politykami, żołnierzami, mezczyznom zostało pole relacji damsko-męskich,  pozwólmy im dominować tutaj niepodzielnie., by potem ułożyć partnerskie relacje.

Wiem :) Spotkałam takiego, który nie wstydził się poprosić mnie do tańca (a przynajmniej nie dał tego po sobie poznać). A nawet jak odmówiłam, poprosił drugi raz :) Więc wiem, co to znaczy męski/niemęski facet ;) I chyba wpadłam jak śliwka w kompot :) Znów jestem zakochana :)