Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert43

Jestem samotnym facetem po 40 i jest mi smutno że współczesne wyzwolone singielki wolą młodszych kochanków

Polecane posty

Gość Robert43

Żyjemy w czasach emancypacji kobiet, co nie ukrywam mi nie przeszkadza, każdy człowiek chce być szczęśliwy i to dobrze że współczesna kultura nie nakłada barier na inteligentne ambitne dziewczyny w rozwoju zawodowym. Niestety ma to również negatywne skutki, dla samotnych mężczyzn, istnieje coraz bardziej popularne zjawisko kobiet często dużo zarabiających, szukających młodych dwudziestoparoletnich kochanków, w końcu kobiety tez sa wzrokowcami a perzcież taki lekko już siwiejący i ze zmarszczkami facet, jak ja, nie może się równać z młodym adonisem. Nie wiadomo, ile bym biegał i trenował na siłowni, co staram się robić, moje ciało już nadgryzł ząb czasu. I choć bym nawet zdobył jakąś kobietę, zawsze będę miał świadomość że dla niej i tak bardziej atrakcyjny będzie młody kochanek i tylko taki,w pełni, zaspokoi ich pragnienia. Tak chciałem się trochę poużalać na współczesny świat.

Gość Ewa

Ale się mylisz... Facet po 40tce to dojrzały emocjonalnie mężczyzna, który w łóżku dba bardziej o kobietę niż o siebie. Te, co wolą młodszych, nie wiedzą, co tracą... 

Gość gość

a ja mam 39 lat i marze o zwiazku i docelowo malzenstwie ze studentka

Gość Robert43

Ewa

Co nie zmienia niestety faktu, że najlepszy, to byłby młodszy który w łóżku dba bardziej o kobietę niż o siebie. Ponadto wiele wyzwolonych singielek stwierdzi, przecież młodego można poduczyć .

Gość Ewa
2 minuty temu, Gość Robert43 napisał:

Ewa

Co nie zmienia niestety faktu, że najlepszy, to byłby młodszy który w łóżku dba bardziej o kobietę niż o siebie. Ponadto wiele wyzwolonych singielek stwierdzi, przecież młodego można poduczyć .

Miałam młodszego o 10 lat. Emocjonalny gówniarz. Mam 43 latka teraz i jest cudownym partnerem i kochankiem. Za nikogo w świecie bym go nie zamieniła. 

Gość marawstala

Skoro starsi wola te dużo młodsze to taka starsza chcac nie chcąc jest skazana na młodszego : ) 

Gość Gość

A ja mam 42 lata. Jestem singielka bez złej przeszłości. Nie robię kariery zawodowej. Szukam kogoś+/-5 lat i powiem że jest ciężko bo owszem na portalach piszą młodsi nawet tacy ciut po 20stce ale wiadomo o co im chodzi. Ja szukam kogoś do normalnego związku.  I niestety panowie w moim wieku bez zobowiązań wolą młodsze bo chcą mieć jeszcze dzieci. Mnie z kolei nie interesuja panowie po przejsciach mający zobowiązania w postaci dzieci i eks żony. I takie błędne koło. 

2 godziny temu, Gość Robert43 napisał:

Żyjemy w czasach emancypacji kobiet, co nie ukrywam mi nie przeszkadza, każdy człowiek chce być szczęśliwy i to dobrze że współczesna kultura nie nakłada barier na inteligentne ambitne dziewczyny w rozwoju zawodowym. Niestety ma to również negatywne skutki, dla samotnych mężczyzn, istnieje coraz bardziej popularne zjawisko kobiet często dużo zarabiających, szukających młodych dwudziestoparoletnich kochanków, w końcu kobiety tez sa wzrokowcami a perzcież taki lekko już siwiejący i ze zmarszczkami facet, jak ja, nie może się równać z młodym adonisem. Nie wiadomo, ile bym biegał i trenował na siłowni, co staram się robić, moje ciało już nadgryzł ząb czasu. I choć bym nawet zdobył jakąś kobietę, zawsze będę miał świadomość że dla niej i tak bardziej atrakcyjny będzie młody kochanek i tylko taki,w pełni, zaspokoi ich pragnienia. Tak chciałem się trochę poużalać na współczesny świat.

Nieprawda. A jesteś siwiejącym blondynem? Ile masz cm wzrostu? Co robisz na co dzień?

Gość Diola
2 godziny temu, Gość Robert43 napisał:

Wszystko zależy od tego jakie kobieta ma doświadczenie życiowe. Nigdy bym się nie związała z 10 lat młodszym mężczyzną. Może jeszcze nie spotkałeś tej właściwej? Życie we dwoje to nie tylko sex. Z tego co piszesz to dbasz o siebie. Jeżeli, zadbasz tak samo o kobietę, to uwierz mi na pewno spotkasz na swojej drodze kogoś wartościowego. Powodzenia 

Gość Gość

Też bym się nie związała z facetem 10 lat młodszym.