Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POWAŻNA OPINIA 39 LATKA Z DOBREJ RODZINY, nie interesuja mnie rownolatki :)

Polecane posty

Gość gość

wole kobiete w wieku 21 do 27 lat a nie kobiete 35+, nadgryzioną przez ząb czasu

chcialbym razem z usmiechnieta 20-kilku latką rozpocząc prawdziwe dorosle zycie i wynajac sobie male mieszkanko :)

Gość gość

zazdrościcie mi przyszlego sukcesu?

Gość wow

20-kilkulatka z dziadkiem 39 w malym mieszkanku? Ja jestem bardzo aktrakcyjna mloda kobieta (23). 39-latek, na ktorego gotowa bylabym drugi raz spojrzec, musialby miec wspanialy dom, takiez same zarobki i oczywiscie super wyglad. Natomiast od rowiesnika wymagam tylko fajnego wygladu i chociaz przecietnej inteligencji.

Gość gośc

nie kazda dziewczyna to materialistka

Gość Gość
5 minut temu, Gość wow napisał:

20-kilkulatka z dziadkiem 39 w malym mieszkanku? Ja jestem bardzo aktrakcyjna mloda kobieta (23). 39-latek, na ktorego gotowa bylabym drugi raz spojrzec, musialby miec wspanialy dom, takiez same zarobki i oczywiscie super wyglad. Natomiast od rowiesnika wymagam tylko fajnego wygladu i chociaz przecietnej inteligencji.

Dokładnie w punkt. 

Gość Sexi 20stka

Ja to samo o dziada starego trza wymagac bo niebede przy golodupcu marnowac zycia,,,,sorry kolego chcesz ladnego cialka to plac oraz wygladaj jakos zebys przypalu nie robil ze ide ze starym,,,i zapewnij zycie jak krolowej ,racja ja od mlodego tez wymagam tylko wygladu,,,,

Gość gość

oj to smutne co piszesz, a gdzie miejsce na milosc?